Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

bizim herif biraz zor yaaaa..
okadar kalın kafalıki nedesem ters anlıo..
şimdi bide evimiz ayırıoruzy aannesine babasına ihanet ediomuş gibi hissedio galiba kendini..
annesi zaten deli edio beni..
sanki evden gelin çıkıomuş gib bi moral bozuklugu falan

BoŞver kuŞum hıÇ takmna ev ayrılınca herŞey dÜzelecek bak gÖrrr canım sen olmazsa ÇalıŞma canım ozman yetıŞtırebılecekmı bakalım sanamı bakacak babasına hıÇ yorma gÖzden uzak olursanız eŞınde dÜzelecek bak gÖrr serap demıŞtı dersın

Anlaycan canım eŞınde anlayacak ohoooo ben bı anlatsam sabret sen kazanacaksın bu kavgalar anca sızı yoruyooo onlarda keyıflenıyo ınankı bakk takılma bak herŞey yoluna gırecek

HEM EV KıRASI HEM ANNENLERE NASIL BAKICAKMIŞ PAŞAN BAKALIM OLMAZSA Bı KAÇ AY PARANI SAKLA VERMıYO AZ AZ VERıYO DE BıKAÇ AY SONRA VERıCEKMıŞ DEE ANLAR OZMAN EV GEÇıNDıRMEK NASI BıŞııı HıÇ TATLI CANINI SIKMA CANIM HıÇ SIKMA HERŞEYıN ÇARESı VAR PEHHHHHHHHHH Bı KOCANINMI HAKKINDAN GELEMıYCEZ kötükedihüso

doorruu dion canım vallaaa..
ama bazen okdara bitiroki beni okadar tüketioki...
çok soğuyorum o böle yapınca..
bebek fikri falan aklımdan uçup gidio..
bazen düşünüorum zaten bizdaha karı koca olamamışızki anne baba nası olcas die..

canım allah kolaylık versın..herkese gunaydın bacılar..guclubacismile

dur daha o ana kucağındaydı yürümeye yeni başlayacak canımm sabret sen yürütecen onu

kuşum allah zamanını bılır...
senın kocışte he...alsanaalsanasmile

gunaydınnn kuzular fotosum kız sıkma canını bırak bak gor serabın dedıgı gıbı esın sorumlulukları ustune alınca anlıycak canım ne kadar zormus ev gecındırmek

kızlar yaaa sorumluluk hep eşimdeydi zaten..
evlendiğimizden benri evin tüm harcamlarını nerdeyse eşim yaptı..
yani bunun yanında çift maaşlı kayınpeder ve çalışan bi kayın var..
onların bişe yapmamasına sinirleniorum.
ama eşim en ufak bişide direk savunmaya geçio..
deli oluroum yaaaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…