Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

üff neyse tadınızı kaçırdım sizinde kusur abakmayın..
her sorunum gibi buda bana koyarak gecicek galiba...

sabret kuşum...eşin evden ayrıldıktan sonra rahat eder...simcik onlara ayrılarak kötülük yaptıgını sanabılır..ama evden tasınınca bu duygusu da geçer kuşum.kaydirigubbakcemile5

dur ev ayrılınca anlaşılacak akmı karamı eşin anlayacak canım hiç sinir etme kendini sadece kendine yapıyosun canım böyle yaparak çocuğa gelince hahahahaha görcem peyini ozaman versin bakalım bubasına para

ohhh herkescıkler toplandı bakam
sıkma canını fatosumm onların evınde kaldıgınız ıcın belkıde mecbur hıssedıyodur edsın kendını
canım benım uzulmee

alır fatosum alır sen canını sıkma hıc bos yere valla ınsan bellı bı sure sonra ugrasmaktan bıkıyo sallamamayı ogrenıyosun kuzum valla bak sende ole olucaksın zamanla

iyiyim canım ama başım agrıyo biraz cicekle en son dün görüşmüştüm bugun tatile gitcekti eşiyle... iyi oldugunu söyledi bir hafta giremiycekmiş merak etmeyin dedi...
tamam canım...dınlensın bıraz tabı..

pelıncım adetıne ne kadar var dahah canım hade kıs sendende bı hamıs haberı alalım
haydı pelın ,haydı pelın, haydıııı..
tam zamanı ,tam zamanı şimmddiii...kaydirigubbakcemile5

fatoşşş bebem yaaa boşver sallla bunları bıgünden bigün sıkıntın bitmiyooo sen biraz sık karışma ev masraflarına eşinde anlıcak ama geç olmadan anlasa barii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…