Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

canım benim adetime daha 14 gün var.... amin dilaycım inşallah hayırlısı olsun bende bu ay hamileyim demek cok istiyorum ama nasip :ecrin_bebekpuyorumnanaktan
inş canım inş solersın

ben tuurrrppp gıbıyim...
memişlerın kocaman oldumu şeker..kaydirigubbakcemile3

valla gulsenı bılmem ama benımkıler doguma kazdar kafam kadar olcak herhalde sımdıden bomba gıbıler

dilekcim sormaa yaa olmazlar mı benim zaten adetten 15 gün önce başlamışlardıı
böyle giderse dilayında dediği gibi kafam kadar ıolurlar doğuma kadarr bide çok acıyolarr
dilay acıma sendede var mıı

LENNNNN 85 Mı KÜÇÜKKKKK ULEYNNNNNNN BıZıMKıSı NE ZAMAN KUŞ KADAR SıZıNKıLERıN YANINDAdelikafadulden

canım benim adetime daha 14 gün var.... amin dilaycım inşallah hayırlısı olsun bende bu ay hamileyim demek cok istiyorum ama nasip :ecrin_bebekpuyorumnanaktan
yumurtlama gunlerııınnnnnn..
oleyyy...
belkı kavuşmustur yumurtana şeyy...kaydirigubbakcemile3
yok annem yok benden bi cacık olmaz
olur olur bal gıbi olurr....bayanssulusmile
inş canım inş solersın

valla gulsenı bılmem ama benımkıler doguma kazdar kafam kadar olcak herhalde sımdıden bomba gıbıler
ahahhahaha...valla mı...
olsun patlamasınlarda ...bomba olsunlar..opuyorumnanaktan
:roflol:

ayyy kızlar ben bu gazla gidersem ikiz dogururumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
o da olur...akannehir akannehir

Günaydın kıslar
gunaydın naber kuzu..alkisalkisalkis

kafamçokkarıştı
cok sıstıler yaa benım goguslerım cokta buyuk degıldı 85 ten 95 e yukseldım bırden daha sımdıden bıde nasıl acıyolar anlatamam canım

kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
95 miiiiiiii
maşşallah.akannehirakannehir

benimde 85 normalde şuanda 90 takıyorum zor oluyoo bi kaç haftaya 95 olur doğuma kadar sütyen bulamıcaz kendimize gliba en yüksek numara kaççkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…