- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #26.881
bende bende yalnız değilsiniz emme 2 aydır 80 takıyom niye şiştiler anlamadım ben cadıarzu
Dün işe gelmedim canım önceki gece çok sancım oldu dün de dewam etti başım döndü aradaGÜnaydın tatlım nerdesİn sen bakıymmm
bende kjahwaltı yapıyorum bi yandan biriken işlere bakıyorum bi yandan da sizekaydirigubbakcemile3iyiyim canım sagol.... hem size yazıyorum hemde kahvaltı yapıyorum sen nasılsın?
bende bende yalnız değilsiniz emme 2 aydır 80 takıyom niye şiştiler anlamadım ben cadıarzu
yumurtlama gunlerııınnnnnn..
oleyyy...
belkı kavuşmustur yumurtana şeyy...kaydirigubbakcemile3
allah iyiligini versin kız kaydirigubbakcemile3bilmiyorumki calışmalar devam ediyo inşallah kavuşmuştur bu sefer:kedi:
hihoyyythihoyyythihoyyyt
:Saruboceq::Saruboceq:
ne işi kız...yapma boşveeebende kjahwaltı yapıyorum bi yandan biriken işlere bakıyorum bi yandan da sizekaydirigubbakcemile3
aynen bende..benimkilerde kücük ya slikonku sütyen takıyorum büyük gözüksünler diyekaydirigubbakcemile3
hoşbulduk canım bebiş sağolsun çok ağrı yapıyo yaa seninde kasık ağrıların oluyomu canımeliifff h.g canuuumm nerelerdesinnn
dün işe gelmedim canım önceki gece çok sancım oldu dün de dewam etti başım döndü arada
ewde yattım bende geçmişi okudum şimdi bi senin aklına gelmişim canım çook sağol opuyorumnanaktan
sen nasılsın çiçekim de tatile gitmiş ya çok sewindim başbaşa kalır moral toplarlar biraz
bende kjahwaltı yapıyorum bi yandan biriken işlere bakıyorum bi yandan da sizekaydirigubbakcemile3
2 aydır 80 mı oldun seker..akannehir
buyutucu krem mi kullandın...ne kullandın bızede soyle..bizde büyütek memişleri..
aman serabım bomba olsun hep bi ara neydi ööle psikopata bağlamıştın sempatiksalakcinniohoooo benim moral bombaaa kızçem neden bilmiyom emme tatlım seni unuturmuyuz eşkolsunnn geçmiş olsun canım ya dinenmene bak iş güç olur
:roflol::roflol: benimkiler zati büyüktü noolcem doğuma kadar bilmiyimVALLA NE YAPTIM BİLMİYOM EMME ELE AVUCA GELİYOLAR:roflol::roflol::roflol:
aman serabım bomba olsun hep bi ara neydi ööle psikopata bağlamıştın sempatiksalakcinni
Saol canım sanada kolay geleafiyet olsun kolay gelsin canım benımde evde işlerim var cıkarım birazdan-tatlicadiarzu-
:roflol::roflol: Benimkiler zati büyüktü noolcem doğuma kadar bilmiyim
ama aynı benimkiler büyüme başlamadı daha sadece uçlarda gerginlik acı fln war
ooohhhh akannehirVALLA NE YAPTIM BİLMİYOM EMME ELE AVUCA GELİYOLAR:roflol::roflol::roflol:
aman serabım bomba olsun hep bi ara neydi ööle psikopata bağlamıştın sempatiksalakcinni
ayy kız ben görümcem psikolog belediyenin çocuk esirgeme kurumunda çalışıyoAYYY CANIM ARTIK RABBİM GÖSTERECEKSE ALLAHTAN BEKLİYORUM HERŞEYİN ÇARESİ VAR YA AŞILAMA TÜP BEBEK ODA OLMAZSA EVLAT EDİNİCEM AMA MUTLAKA BEBİŞ SEVGİSİNİ TADICAMM ALLAHIMIN İZNİYLEEE :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?