Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

yemeğinide yede iç ilacını bide sen bizimde değilsinn anammmmm biz hasta olsak evde yatıyoss sen çalışıyonnnn valla Allah yardımcın olsunnn bacımmmm

isoldecim geçmiş olsun canım,dikkat et kendine bidenem,mirage iyiyim datluuum sağol bugün 2 den sonra arıycam heyet ne dicek bakalım,ben artık cerrahpaşayı bırakçam acıbademden devam etçem ama bütün kızlar çok rahatlattı beni..sağolun benim geniiiiiiiiiiiiş ve güzzzzzzzeel ailem..napisiniz bakam çiçeği çok merak ettim hadi gelsin yazsın bize...

BANAAAAAAA BAK BURADA KAÇ TANE TEYZESİ VAR BEBİŞİMİZE İİ BAK AÇ BIRAKMA TERLİK GELİYO BAKKK kötükedihüso

tamam teyzesi tamam kısmaaaa ama hiç bişi yiyesimmde yokkii sabahtan beri eşimde gelip gidiyooo o benden daha heyecanlı bugunn vallaa teftişe gelip gidiyoo kendine çok dikkat ett diyip duruyooo gelen gidende yokk hayırlısı bakemmmm

cok tesekkürler canim,
memnuniyetle okurum canim, nasil olacak yani nezamana kadar kac tane okuyacam? Hatta birazdan okicaz bebisimle...

cok tatlisin bebisinle okucan:)
ilk sayfada listemiz var okuman bitince bizim dualarimizida edersin, sende ismini ve duani ozel msjdan nohutlupilav a gonder o seni listeye ekler, bizde sana dua ederiz oldumu canim?

hadi hayırlısı canım inş.güzel olur sonuç ne olursa olsun hayırlısı olsun diyelim tatlum allahım ne yazdıysa onu görcez tatlım seninle aynı duyguları yaşıyoz emin ol burada

valla canım bende ole burda ogerenıyorum herseyı ben daha cırak ama usta olamadım maalesef

geldim kıslar geldim de ben gelmeden size habei göndermiştim nohutlaaaa

duktur didi kiii: inceledi yumurtayı ölçtü biçti.ben özellikle istedim yumurtlama dönemimde takip et demiştim geçen ay hamiş olmayınca aceba yumurtlamıom mu didim kıslar
sağ tarafta yumurta var mış 13 mm olmuş.daha olgunlaşmamış pazar pztsi çalışmalara başal dedi.as daha büyüsün dedi.bende tamam didim bakalım nolecek

dilaycım canım ne güzel yokolmuş kistin işte..
olan kist için napıcakmışın peki...
ilaçla geçiomuymuş...

canıımm ne güzel yumoşların gereken büyüklüğe ulaşıolar..
bende oda olmiii

iyi hadiii canımmmm o zamannnn çoookk sıkıı çalışıyorusssss

hadi gozun aydin yumurtluyomussun demekki:)
icin rahatlamastir artik hadi insallah bu ay hamile kalirsin tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…