- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #2.621
biras daha sizinle duruyumdaaa öle yiyimm bareeeee olumunekankayizsmile
BİLMİYOM Kİ CANUM KASUKLARIMDA AĞRİR BAŞIM AĞRİR MİDEM BULANİRRRRR kafamçokkarıştı
YEMEK YİYİM MİNOSET İÇİCEM AKŞAMDA YEMEDİM BİŞİ EVE GİTTİM DİREK YATTIM ODA MİDEMİ BOZDU GALİBA AÇ AÇINA YATINCA
olsun canım okumuşsun netıcede ....allah razı olsun..ilettim annemle yengemee:)canımm agzına saglık bbegımmm...rabbım kabul etsın ınşallah hoş geldınnn
hosbulduk kuzuuum
aksam cok gec kaldik gelir gelmeznhemen girdim topige ama yetisemedim size
ayrica annenin ve yengeninde agzina saglik
bebemm ıhmal etme kendnıı bıss burdayız nasıl olsaabiras daha sizinle duruyumdaaa öle yiyimm bareeeee olumunekankayizsmilelmaz:
canım bız her perşembe akşamı yasin i şerıf okuyup ılk sayfada kayıtlı olan arkadaşlarımızın nıyetıne dua edıyoruz sende katılmak ıstersen haftaya için özelıme mesaj atabılırsın canım...eklerım senıdecok tesekkürler canim,
memnuniyetle okurum canim, nasil olacak yani nezamana kadar kac tane okuyacam? Hatta birazdan okicaz bebisimle...
BİLMİYOM Kİ CANUM KASUKLARIMDA AĞRİR BAŞIM AĞRİR MİDEM BULANİRRRRR kafamçokkarıştı
YEMEK YİYİM MİNOSET İÇİCEM AKŞAMDA YEMEDİM BİŞİ EVE GİTTİM DİREK YATTIM ODA MİDEMİ BOZDU GALİBA AÇ AÇINA YATINCA
yaaa neden aç uyuyosunn bebemm yaaa...hiç dikkat etmıyon kendıne ama..bak mınoset ıyı gelmezse bı dr görun ya üşütmüş olabılırsınn
BANAAAAAAA BAK BURADA KAÇ TANE TEYZESİ VAR BEBİŞİMİZE İİ BAK AÇ BIRAKMA TERLİK GELİYO BAKKK kötükedihüso
cok tesekkürler canim,
memnuniyetle okurum canim, nasil olacak yani nezamana kadar kac tane okuyacam? Hatta birazdan okicaz bebisimle...
isoldecim geçmiş olsun canım,dikkat et kendine bidenem,mirage iyiyim datluuum sağol bugün 2 den sonra arıycam heyet ne dicek bakalım,ben artık cerrahpaşayı bırakçam acıbademden devam etçem ama bütün kızlar çok rahatlattı beni..sağolun benim geniiiiiiiiiiiiş ve güzzzzzzzeel ailem..napisiniz bakam çiçeği çok merak ettim hadi gelsin yazsın bize...
hu huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kaydirigubbakcemile2
önemlıı dııl bebemmm sen haylazlık yapp ben çekerumm senııııaklinialirimsmileaklinialirimsmile
canım yumurta sayımı yaptırdı..kıss ben böyle şeylerı hıç bılmıyodum valla varyaa bu sitede çook şey ögrendımm yaaa ne cahılmışımm megerr bu arada hepımız gelecegın kadın dogum uzmanı ollcezz haaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
geldim kıslar geldim de ben gelmeden size habei göndermiştim nohutlaaaa
duktur didi kiii: inceledi yumurtayı ölçtü biçti.ben özellikle istedim yumurtlama dönemimde takip et demiştim geçen ay hamiş olmayınca aceba yumurtlamıom mu didim kıslar
sağ tarafta yumurta var mış 13 mm olmuş.daha olgunlaşmamış pazar pztsi çalışmalara başal dedi.as daha büyüsün dedi.bende tamam didim bakalım nolecek
duktur didi kiii: inceledi yumurtayı ölçtü biçti.ben özellikle istedim yumurtlama dönemimde takip et demiştim geçen ay hamiş olmayınca aceba yumurtlamıom mu didim kıslar
sağ tarafta yumurta var mış 13 mm olmuş.daha olgunlaşmamış pazar pztsi çalışmalara başal dedi.as daha büyüsün dedi.bende tamam didim bakalım nolecek
buarada hem tıkınıom hem yazıom.....
afiyet ossunn canımm bende ne yesem acepp canımm hiç bişi istemiyoooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?