Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

kızlar ben cıkıyorum işlerimi yapıyım öptüm hepinizi ceylanım ne güzel ya artık tekmedemi atıyomuş bizim güzel yigenemiz yerim ben onu allahım bizlerede nasip etsin inşallah:Saruboceq:

kızlar ben cıkıyorum işlerimi yapıyım öptüm hepinizi ceylanım ne güzel ya artık tekmedemi atıyomuş bizim güzel yigenemiz yerim ben onu allahım bizlerede nasip etsin inşallah:Saruboceq:

amin canım amin..hepimize inşallah..
ii bak kendine..hoşçakal

evet cnm özele gidiyoduk..şimdi açtırdık bagkurru testler falan çok pahalı oluyo yaa geçen detaylı ultrsona 200 verdım içim acıdı açtırdık şimdi rahat ederız inşallah[/B]

detaylı ultrason dediin 4 boyutlu doppler ultrasonsa çok pahalı yaa
geçen arkadaşla konuştum o dahamileyken hem siyah beyaz ultrasonda görüyomuş
sadece 1-2 kere renkliye girmiş o da çok para bayılmış
özel hastaneler herşeyden nasıl para kazancaklarını biliyolar wallaa

cnm kaynananda kendı yapsın yaa alla alla karnın büyücek o zamana.....
ayy yerım ben o erkekiii

çok pahalıyaa kız ben özele gidiyomm 100 verıyomm hep zaten hep 4 boyutludan bakılıyooo
yok cnm yaa 70 e muayene oluyorum....testler pahalı ve ultrason klasık yaa
Ceylan bayaĞı pahalıymıŞ ozman bende detaylı usg mİydİ neydİ onu yaptırdım ya kİst İÇİn 40 tl aldılar tabİ sende baŞka Şeylerde vardır
ama sigortalı dımı senın

ayyy saol cnm inşallahhhh

sultan canım senin elin nasıl olduu

sorma canım elimin çok su toplayan bi yeri vardı dün bi yere değdi soyuldu çok acıyor yaa ilaç sürdüm.
kızlar sultanım diyorsunuz ya aklıma bişey geldi bizim kaynana görümce falan sultanım demek istemezler o yüzden sultişim derler. bazen aklıma gelir. birsen yazınca aklıma geldide delikafadulden kaydirigubbakcemile3

Hadı gene ıyısın kız sultan benım bubanne bana Şahıkamı dese Şermınmı dese serpılmı dese karar veremıyo serap Çok zor gelıyomuŞ demesı unutuyomuŞ amaaaa taa bulgarıstanda yaŞadıĞı zmankı komŞusunun torununa kadar ısımlerı aklında gıcık karııı

geçmiş olsun canım.
nie öle diolarki acaba kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…