- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #26.961
Ay sİz temİzlİk dedİkÇe gÖzÜmÜn ÖnÜne kolİ gelİyooo
kızlar ben cıkıyorum işlerimi yapıyım öptüm hepinizi ceylanım ne güzel ya artık tekmedemi atıyomuş bizim güzel yigenemiz yerim ben onu allahım bizlerede nasip etsin inşallah:Saruboceq:
evet cnm özele gidiyoduk..şimdi açtırdık bagkurru testler falan çok pahalı oluyo yaa geçen detaylı ultrsona 200 verdım içim acıdı açtırdık şimdi rahat ederız inşallah[/B]
ay kiyamam yaaa aklinialirimsmile
senin bittimi yerleşmen
cnm kaynananda kendı yapsın yaa alla alla karnın büyücek o zamana.....ay az kaldıda bende bittim vallaa evet bende onu düşünp moral verıyom kendimee yatıcam bol bol die ama sonada kayınvalidenin badanası başlar bana rahat yuk anamkızz benimkii nasılll dekmelyo bi görsenn çok mannag bı duyguu içimde bol bol balon patlıyo sanki
yok cnm yaa 70 e muayene oluyorum....testler pahalı ve ultrason klasık yaaçok pahalıyaa kız ben özele gidiyomm 100 verıyomm hep zaten hep 4 boyutludan bakılıyooo
ama sigortalı dımı senınCeylan bayaĞı pahalıymıŞ ozman bende detaylı usg mİydİ neydİ onu yaptırdım ya kİst İÇİn 40 tl aldılar tabİ sende baŞka Şeylerde vardır
kızlar ben cıkıyorum işlerimi yapıyım öptüm hepinizi ceylanım ne güzel ya artık tekmedemi atıyomuş bizim güzel yigenemiz yerim ben onu allahım bizlerede nasip etsin inşallah:Saruboceq:
sultanımm dikkat edıyom kuşum çok sağolll zemuszemus
sultan canım senin elin nasıl olduu
sorma canım elimin çok su toplayan bi yeri vardı dün bi yere değdi soyuldu çok acıyor yaa ilaç sürdüm.
kızlar sultanım diyorsunuz ya aklıma bişey geldi bizim kaynana görümce falan sultanım demek istemezler o yüzden sultişim derler. bazen aklıma gelir. birsen yazınca aklıma geldide delikafadulden kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?