- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #27.141
canım bende de yoktu hattaa diyodum size ateşlim düştü hastalancam die ama olmadıKız dİlayyyy bende bu ay heÇÇÇÇ ateŞ yogggg okadaaaaa İncİr kÜrÜ yaptım gıııı
anamm kımler gelmışş hoşgeldın kuzuuKızlar merhaba
napıyorsunuz
cnm ben ılk hamıle kaldıgımda 3 kılo borden aldım şimdi 2 kıoyu gerı verdım ama göbegim büyüdü yanlarım boşaldı..kaç kılo aldım verdım ben bıle takıp edemıyom artık o kadar dengesız oldumkııKıslarrr ya sİz kaÇ kİlo aldınız hamİlelİkte haa ceylan
eee ceylanım nası yapcez ozaman
olsun...sen bol meyveye yuklen...KIZLAR BEN ÇOK KİLO ALIYORUM YAA ÇOK MORALİM BOZULUYOR İŞYERİNDE TARTI VAR HERGÜN ÇIKIYORUM HER DEFASINDA ARTIŞ VAR HAYIR DÜŞÜŞ BEKLEMİYORUM AMA EN AZINDAN ARADA BİR YERİNDE SAYSA:çok üzgünüm:
ay ınşallah ateşlerınırsın bugun kuşum..Kız dİlayyyy bende bu ay heÇÇÇÇ ateŞ yogggg okadaaaaa İncİr kÜrÜ yaptım gıııı
canım bende de yoktu hattaa diyodum size ateşlim düştü hastalancam die ama olmadı
ben o ateş olayını çözemedim yada benim vücudum ateş fln pek iplemiyo sempatiksalakcinni
anamm kımler gelmışş hoşgeldın kuzuu
cnm ben ılk hamıle kaldıgımda 3 kılo borden aldım şimdi 2 kıoyu gerı verdım ama göbegim büyüdü yanlarım boşaldı..kaç kılo aldım verdım ben bıle takıp edemıyom artık o kadar dengesız oldumkıı
ayy ınternette bakınıyom ama açıklamalı örnek çok az var..ben bıraz daha araştırayım cnm
olsun...sen bol meyveye yuklen...
Ekmem kek ve şekerleme no...stoppp....
Serapıma katılıyorum yuruyus şart...
Ay ınşallah ateşlerınırsın bugun kuşum..
benimki neyi ipliyooo zati bi çözsemmmm
artık çozsen 2 senede bır fırlatırsın bebeklerı...kaç tane yapcen serapım bebiş..
bu guzelmış anamm becerebılırmıyım acepfisfisfis
bu guzelmış anamm becerebılırmıyım acepfisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?