Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

Amİn asnİlİm amİnnn

kızlar cİnsİyet hangİ ayda bellİ oluyooo Şİncİkk

canım eger erkekse daha erken belli oluyor bildigi kadarıyla doktor öyle demişti arkadaşınkine yani düşün 3,5 ayda bile belli oluyor ama 4 aydan sonra halen tam belli olmamışsa yüzde yüz kız demişti doktor

canım eger erkekse daha erken belli oluyor bildigi kadarıyla doktor öyle demişti arkadaşınkine yani düşün 3,5 ayda bile belli oluyor ama 4 aydan sonra halen tam belli olmamışsa yüzde yüz kız demişti doktor

haaaaaaaa ben bunu heçç sormamıştım merakımı giderdin kuşum saol

iki arkadaşımında 3,5 aylıkken belli oldu ikiside erkekti , kuzende onlarla bir hamileydi birtürlü belli olmadı 4,5da gösterdi kızımız kendini:))

Kızlarrr allahım saĞlıcakla bebıŞlerınıze kavuŞmayı nasıp eder ınŞ.bu yolda ılerleyeceklerede allahım tez zmanda hamıŞ kalmayı nasıp etsın saĞlıklı sıhhatlı

bencede senin kızın olacak:)

yani önemli olan tabiki saglıklı olması ama bizimki tahmin haftaya bize söylersin belki

KOLAY GELSIN.NELI YAPIYON KUŞUM KEKİ...BENIM DUN KAYINVALDEM GELCEKTI GELMEDI..CUMARTESOI GELCEK INŞALLAH..BENDE ZENGIN BIR MENU YAPAYIM..KAYNANAMIN GÖZUNE GİREYIM ACUK..kaydirigubbakcemile5
cevızlı fınduklu cnm abım çok sever benım keklerımı... kekun la yapıyom hazır gıbı oluyo tadı
Amİn asnİlİm amİnnn

kızlar cİnsİyet hangİ ayda bellİ oluyooo Şİncİkk

12 haftada tahmın 16 haftada da kesınleşiyo genelde cnm ama pozisyonuna da baglı bebegin

hepsi çok güzeller bayıldım ay geneli kız bebeklerine garibim erkeklere birşey yok , ama hiçbirini yapabilirmisim gibi gelmedi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…