Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

yııııııııııııııı kız sağlıcakla alın kucaklarınıza bebişlerinizide yeyin bolbol

ah be nohudum nerden açtın örgü konusunu zaten iş tutmuyo beni
netten modellere bakıyorum haala çook güzeller yaaa keşke örgü bileydim

Kız elıf heÖ Çok gÜzel hem Çok kolay tıĞ yapımı bak gÖster annene bılgısyaradan Öyle bıle Çıkarır pembe yada kırmızı daha gÜzel olurrr

Kız elİf heÖ Çok gÜzel hem Çok kolay tıĞ yapımı bak gÖster annene bİlgİsyaradan Öyle bİle Çıkarır pembe yada kırmızı daha gÜzel olurrr
ewet canım o model bencede pembe daha güzel olur
beğendiğim resimleri kaydediyorum zaman bi ilerlesin gösteririm siparişi weririm
bakarak yapar onlar

Kız asnİl senİ germek İstemİyom ama mubarek ezan okunuyo İnŞ.hamİŞsİndİr canım yaaaa

ay valla inşallah canım , inşallah saglıklı bir hamilik yaşarım ve saglıklı bir bebek dünyaya getiririm

isteyen herkese versin Allahım kimsenin kucagını boş bırakmasın, sıradakiler belli zaten

hoşgeldin canıım ewet çok cici ama kolayından zorundan anlamıyo ben

eskiden tıgla çok şey yapmıştım ama şimdi çok uzak geliyor bana sanki onları ben yapmamışım gibi:)))

dogru söylüyorsun canım daha çok erken biraz kendini toplasın cinsiyeti belli olsun ona ciciler yapan çok olur .

bizimkiler öyle heveslilerki heryeri kıyafet doldururlar valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…