Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

Bende bİlmİyom sultan ya kızartma yapÇem yada taze fasulyeee

yav bende kızartma istiyorum ama benim herif yemiyor kızartma taze fasulyeyide çok seviyorum onuda yemiyor. ne yapacağımı şaşırdım. dün gittim kızartmalık kabak patlıcan falan aldım dondurucudada patates vardı ama istemedi. adam et delisi bitti diyorum ne çabuk diyor. tava yapsam et almaya gitmez. ya of yaaaaaaaa

onuda yemezmiş ay beni yesin napim diycem ama sonra yine acıkıyor yaaaaaaaa :jeyyar:

HAHAHAHAHAHAHA YAP YERSE YESİN YEMEZSEDE OTUR Bİ GÜZEL SEN YEEE BU SEFERDE BENİM CANIM ÇEKTİ DEEE DOYMAZSADA DÜŞÜNÜRSÜNÜZ BİŞİLERRRkaydirigubbakcemile

kabak patlıcan domates patates mantı haşlanmış nohut ya dondurulmuş soya fasulyesi almıştım ama nasıl pişirilir onu bilmiyorum.

içlerinden en ilgimi mantı çekti vallacokacimcoook hemde kolay olur canım , domates patlıcanla güzel bir patlıcan yemegi yanınada pilav salata yada cacıkta güzel olur :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…