Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

canımmmmmmmm gönlümden geçen 2 tane imkanım olsa birtanede evlat edinmek isterimmm eğer bebiş olmasa zaten evlat edenirim eminim
bende bekarken hep evklatlık alıcam diyodum....kaydirigubbakcemile3
BEN BEBEŞİ BEĞENDİM NASI YAPÇEM CEYLANNNN :roflol::roflol::roflol::roflol: NERDE SATILIYO BEN SANA HIRKAYI ALAYIM BEBİŞİDE KENDİMEE

kızz bebişi nasıl yapcenıde ben mı ögretcem sana.....:kedi:

bende bekarken hep evklatlık alıcam diyodum....kaydirigubbakcemile3

kızz bebişi nasıl yapcenıde ben mı ögretcem sana.....:kedi:

yaa bencede evlat edinmek en güzel bişiii

hahahahahaha biz bişeyi yanlış yapıyoz galibaa bebiş konusundaa artıkın öğrencez ablası deneye yanılaaa

heh nohut bu süper de açıklamasını sanırım büyük bebeklere göre yapmışlar
bide çiçek fln war ya daha zor gözüküyo yapması ama bilemem
dilaay iki modelden hankisi daha kolay olur acep?

şu ana kadar 5 kilo aldım aslında meyveyi çok yiyorum ammaaaa acıkınca gözüm dünyayı görmüyor

o zaman yanında bırşeyler bulundur...çok acıkmadan at agzına..IYICE ACIKIRSAN BIRDEN SALDIRIRSIN YEMEKLERE...ÇOK FAZLA KAÇIRABILIRSIN OZAMAN DA..BEN KENDIMDEN BILIYORUM..YEMEGE HUCUMM...alkisalkisalkis

KOLAY GELSIN.NELI YAPIYON KUŞUM KEKİ...BENIM DUN KAYINVALDEM GELCEKTI GELMEDI..CUMARTESOI GELCEK INŞALLAH..BENDE ZENGIN BIR MENU YAPAYIM..KAYNANAMIN GÖZUNE GİREYIM ACUK..kaydirigubbakcemile5
şu ana kadar 5 kilo aldım aslında meyveyi çok yiyorum ammaaaa acıkınca gözüm dünyayı görmüyor

kızlar abm gelicek de ben bı kek yapım abıme...pc açık yazarım yınee

KOLAY GELSIN.NELI YAPIYON KUŞUM KEKİ...BENIM DUN KAYINVALDEM GELCEKTI GELMEDI..CUMARTESOI GELCEK INŞALLAH..BENDE ZENGIN BIR MENU YAPAYIM..KAYNANAMIN GÖZUNE GİREYIM ACUK..kaydirigubbakcemile5
anaaaaa bu nasıl bır yazıdır. boyle...alıntılar aşagıda kalmıs... akannehir akannehir akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…