- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #27.161
şu ana kadar 5 kilo aldım aslında meyveyi çok yiyorum ammaaaa acıkınca gözüm dünyayı görmüyor
bende bekarken hep evklatlık alıcam diyodum....kaydirigubbakcemile3canımmmmmmmm gönlümden geçen 2 tane imkanım olsa birtanede evlat edinmek isterimmm eğer bebiş olmasa zaten evlat edenirim eminim
BEN BEBEŞİ BEĞENDİM NASI YAPÇEM CEYLANNNN :roflol::roflol::roflol::roflol: NERDE SATILIYO BEN SANA HIRKAYI ALAYIM BEBİŞİDE KENDİMEE
nohudum onu bende beenmiştim bi denemeye değer bence detayları da vardı sanırım onun
bende bekarken hep evklatlık alıcam diyodum....kaydirigubbakcemile3
kızz bebişi nasıl yapcenıde ben mı ögretcem sana.....:kedi:
yaa bencede evlat edinmek en güzel bişiii
hahahahahaha biz bişeyi yanlış yapıyoz galibaa bebiş konusundaa artıkın öğrencez ablası deneye yanılaaa
ben de bilmiyim naapçes sempatiksalakcinniokudum yapılışını ama anlamadım kızkaydirigubbakcemile3
benden anne falan olmaz hırka yapmayı bıle bılmıyom daha yaa
ben senın bu konuda prof. olduguna emınım:kedi:
Maşallah de kız.....
Bide örnege bak bebelere degıl örnege bakın deye eklıyom
şu ana kadar 5 kilo aldım aslında meyveyi çok yiyorum ammaaaa acıkınca gözüm dünyayı görmüyor
kızlar abm gelicek de ben bı kek yapım abıme...pc açık yazarım yınee
anaaaaa bu nasıl bır yazıdır. boyle...alıntılar aşagıda kalmıs... akannehir akannehir akannehirKOLAY GELSIN.NELI YAPIYON KUŞUM KEKİ...BENIM DUN KAYINVALDEM GELCEKTI GELMEDI..CUMARTESOI GELCEK INŞALLAH..BENDE ZENGIN BIR MENU YAPAYIM..KAYNANAMIN GÖZUNE GİREYIM ACUK..kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?