- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #27.261
ben annemle kalıyorum kızlar yemek derdim yok benim , kendi annemle kalıyorum evde yemek hazır oluyor gidince o yüzden o konuda rahatım
kıslar benim kayınvalidemin bana bırakıp gittiği bi kek tenceresi var külde pişiyor bilirmisiniz? ben onu fırın kekinden daha çok seviyorum. hem her tarafı eşit pişiyor hem tadı daha çok hoş oluyor
ayyyy ceylaaaaaan nasılda acıktım keşke yakın olsa var ya çıkar çıkmaz yanındaydım
hiç görmedim canm yaa. normal kek kalıbı gibimi
KEŞKE CNM KEŞKEE
evlwrımız yanyana olaydı ben çalışanların yemeklerını yaardım sız gelene kadar....zaten yoruluyonuz yeterınce bıde yemek muhabbeı oldumuuboshayallersmile
büyüklerimiz kullanırmış eskiden fırın yokluğunda . aynı kek kalıbı gibii ortası delik altında kül oln bir kat var onun üstüne oturan kek kalıbı. orta delik kısmı tüpün üstüne tam denk getiriyorsun kapağında cam gözetleme kısmından da pişip pişmediğine kontrol ediyorsun ısıyı direkt olarak görmüyor ısınan kül keki pişiriyor. bu da hem eşit hem lezzetli olmasını sağlıyor.
büyüklerimiz kullanırmış eskiden fırın yokluğunda . aynı kek kalıbı gibii ortası delik altında kül oln bir kat var onun üstüne oturan kek kalıbı. orta delik kısmı tüpün üstüne tam denk getiriyorsun kapağında cam gözetleme kısmından da pişip pişmediğine kontrol ediyorsun ısıyı direkt olarak görmüyor ısınan kül keki pişiriyor. bu da hem eşit hem lezzetli olmasını sağlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?