Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

kıslar benim kayınvalidemin bana bırakıp gittiği bi kek tenceresi var külde pişiyor bilirmisiniz? ben onu fırın kekinden daha çok seviyorum. hem her tarafı eşit pişiyor hem tadı daha çok hoş oluyor

giden arkıdişlerr görüşürüzz iyi bakın kendınızee...
oaydıner cnm ılk defa duydum dedıgın kek tenceresını ben bıde düdüklüde pişiriyolrmış diye duymuştum ama nasıl yapılıyo bılmıyorum

hiç görmedim canm yaa. normal kek kalıbı gibimi

büyüklerimiz kullanırmış eskiden fırın yokluğunda . aynı kek kalıbı gibii ortası delik altında kül oln bir kat var onun üstüne oturan kek kalıbı. orta delik kısmı tüpün üstüne tam denk getiriyorsun kapağında cam gözetleme kısmından da pişip pişmediğine kontrol ediyorsun ısıyı direkt olarak görmüyor ısınan kül keki pişiriyor. bu da hem eşit hem lezzetli olmasını sağlıyor.

KEŞKE CNM KEŞKEE
evlwrımız yanyana olaydı ben çalışanların yemeklerını yaardım sız gelene kadar....zaten yoruluyonuz yeterınce bıde yemek muhabbeı oldumuuboshayallersmile

canımsın yaaa. çok sağol canım benimmm. opuyorumnanaktan. keşke keşke.

ilginç ama banada güzel pişirir gibi geldi. bizim fırınlarda altı yaksan altı üstü yaksan üstü yanıyor. içi tam pişmiyor gibi oluyor.

kızlar ben çıkıyorum hepinizi çok çok çok seviyorummm :asigim: a.s.

aaaa degişik bişey miş..eminim çok lezzetlı oluyodur külde pişen ney lezzetsızkı zaten..cokacimcoook

kıs uzulmeyın ben sıze kendı bıldıgımce yelek patık hırka yapar gonderırım canlarım benım ben yaparım sıze bende bı patık modelı var ceylan bayılırsın valla kuzumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…