Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

of ya patatesı patlıcanı tam soydum dilimledim abım aradı annemlerle bize geleceklermiş burdan yemege gidecekmişiz benim kocişi bekleyıpp... suya koyup dolaba koydum ama inşallah kararmazlar yoksa zıyan olacak yaa..
bugun anneme babamın evlılık yıl dönümü...tam 25 yıl olmuş vay beee..bizde o gunlerı görürüz ınşallah...

of ya patatesı patlıcanı tam soydum dilimledim abım aradı annemlerle bize geleceklermiş burdan yemege gidecekmişiz benim kocişi bekleyıpp... suya koyup dolaba koydum ama inşallah kararmazlar yoksa zıyan olacak yaa..
bugun anneme babamın evlılık yıl dönümü...tam 25 yıl olmuş vay beee..bizde o gunlerı görürüz ınşallah...

bu modellerı ınternetten bulup cıkartmıstım canım yapabılıyorum yane dur bak buldukca gonderıyım

kıs uzulmeyın ben sıze kendı bıldıgımce yelek patık hırka yapar gonderırım canlarım benım ben yaparım sıze bende bı patık modelı var ceylan bayılırsın valla kuzumm

diloşum saol bebem düşünmen yeter yaa ben düz model örebiliyorum ama böyle yakadan başlanıp biten hırka falan yapamıyorum yaa.. çok da istiyorum ögrenmeyi valla..zevklı oluyo çünkü..ben anca şapka örim atkı rimm pehh çok becerıksızım yaa

aaa patık modelı yoksa converse benzeyenmı ondan da yapmak istiyorum çok güzel duruyo dur resim bulursam eklerım

ceylanım yazmışsın geçmişi okumaya çalışıyodum valla dünyadan haberim yok çiçeğe mesaj yazdım çok üzüldüm o umudumdu benim..sizler napıyonuz fatmaaaaamm sen napisin gıı harbiden bu saatte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…