- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #27.481
günaydın fatoşum biraz geçmişi okudum üzülme sakın en önemli şeyi bulmuşsunuz ona sevin sorunun ne oldugunu biliyorsunuz artık ona göre davranacakınız diger türlü heray neden olmadı diye üzülecektiniz , geç olsun temiz olsun derlerya aynen öyle geç olsun saglıklı bir bebegin olsun önemli olan o canım
günaydın kızlar?
kocişle gidip kızımızı gördük...
200 gram 16 santım ve tam 17 haftalık teyzeleriii
hoşbulduk sultancım iyiyim sen nasılsın canım
yine anneler günü ve bu yılda sensiz geçti annem. gelmek istemediğin benmiyim yoksa hayatmı bilmiyorum ama ben artık benim diye düşünüyorum. yoksa babanın dediği gibi gerçekten çokmu kötü bi insanım. 5 yıl tam 5 yıl olacak yollarına bakmaya başlayalı gözlerim yolda kaldı ama sen gelmedin gelmedin gelmedin. ve sanırım hiçte gelmeyeceksin
gÜNAYDIN KISLAAR BENİM BUGÜN KOCİŞ BURDA O NEDENLE KAÇAMAK BAKIYORUM kaydirigubbakcemile3
sultancım üzülme canım umudunu yitirme elbet bir gün bizlerde anne olcaz hayırlısı olsun canım anneler günü yarın bende üzülüyorum ama nasip allahım ol diycekki olcak inşallah seneye bizde anne olarak gireriz:Saruboceq::ecrin_bebek:
yaaaaaaaaaaa öle deme yaaaaaaaaaaaaa..
:mymeka::mymeka::mymeka:
hoşbuldum canımgünaydın canım hoşgeldin
canım bu benim 5. anneler günüm ve her yıl aynı cümleleri kullandım. he anneler gününde her doğum günümde ama hiiç değişiklik olmadı. ve sanırımda olmayacak.
canım seni anlıyorum sen bizden daha cok beklemişsin bebişini allah sabır versin ama ben inaniyorum sende anne olcaksın en yakın zamanda lütfen üzülme bak benide üzüyosun:sinifsinif:
hoşbuldum canım
aa kızlar yok ööle karamsar cümleler
bende yarın evde yalnızım kocacım istanbula nikaha gitçek
tabiikide canım, yaşlarımız daha genç ömrümüz varsa daha çok vakit var elbet olucakya canım yarın anneler günü ya haliyle biraz üzülüyoruz ama gecer... Umudumu hic bir zaman yitirmiycem ve bir gün bende hamile kalıp bebişimi saglıklı kucama alcam inşallah:saruboceq::saruboceq::saruboceq::saruboceq::saruboceq::saruboceq::saruboceq::saruboceq::saruboceq::saruboceq::saruboceq::saruboceq::saruboceq::saruboceq::saruboceq::saruboceq::saruboceq::saruboceq::saruboceq::saruboceq::saruboceq::saruboceq::saruboceq:
canım bu benim 5. anneler günüm ve her yıl aynı cümleleri kullandım. he anneler gününde her doğum günümde ama hiiç değişiklik olmadı. ve sanırımda olmayacak.
canım seni anlıyorum sen bizden daha cok beklemişsin bebişini allah sabır versin ama ben inaniyorum sende anne olcaksın en yakın zamanda lütfen üzülme bak benide üzüyosun:sinifsinif:
evet canım bayağı bekledim. sağol canım benim Allahım hepimize sabır versin. inşallah artık bekletmezler gelirler ama benimki zooooooooor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?