- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #27.501
tabiikide canım, yaşlarımız daha genç ömrümüz varsa daha çok vakit var elbet olucak
ki senin daha problemin var mı yok mu onu da bilmiyoruz inşallah bir sorun yoktur da çabucak hamile kalırsın.
Hoş, sorun olsa bile bak bana doktorlar tedavisiz çok zor dedi ama
süpriz bi şekilde oldu, doktor bile şaşırdı
bende ilk anneler günümde yalnızım şu nikah da tam gününü buldu
evet canım bayağı bekledim. sağol canım benim Allahım hepimize sabır versin. inşallah artık bekletmezler gelirler ama benimki zooooooooor
canım hic beklemedigin bir anda bebişin sana sürpriz yapcak inşallah... bende cok istiyorum ama belkide sorun vardır bilmiyorumki bu ayda olmassa doktora gitcem zaten hayıtrlısı olsun hepimiz icin:Saruboceq:
canım hic beklemedigin bir anda bebişin sana sürpriz yapcak inşallah... bende cok istiyorum ama belkide sorun vardır bilmiyorumki bu ayda olmassa doktora gitcem zaten hayıtrlısı olsun hepimiz icin:Saruboceq:
canım benim çok sağol Allah razı olsun.sorun yoktur canım yoktur inşallah bence sen merak etme. içini rahat tut senin gelecek çok az kaldı. ama olmazsa gelecek ay mutlaka doktora git canım.
günaydın kızlar nasılsınız?hoşgeldin cicegim özlettin kendini öglen görüşürüz canım....fairylike ne güzel canım bebişini görmüşsün allahım kucagınada almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?