Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

amin... cok haklısın canım zaten bu ayda olmassa doktora gitcem eşimle hic degilse sorun vvarmı yokmu ögrenirim icim rahatlar inşallah yoktur...canım yanlız degilsinki minik bebişin göbüşünde bu annler gününü böyle gecirirsin seneyede kucagında gecirirsin inşallahboshayallersmile

slm kıslaarrr kimsecikler yok galibaaa

bende çok üzgünüm annemsiz geçireceğim ilk anneler günü sesini duyabiliyorum sadece keşke yanında olabilseydimmm,yinede bunada şükür diyorum annesi hayatta olmayanlara rabbim sabır versinn

slm kızlar dr geldım cok şükür melegım iyiydi kıpır kıpırdı anneye babaya el salladı ayak salladı taklaa attı ben gec döllenmişim galıba kızlar dr öyle dedı 11+5 göründü bebegım o yuzden cinsiyetı falan belli degıldı daha ense kalınlıgına bakacaktı oda olmadı yan dönmesi gerekıyormuş bizim kı sırtüstü yatmıştı haftaya cumartesi yıne gidecegim hem ikili test için kan vercem hemde ense kalınlıgı ölçülecek cok şükür kızlar rabbim herkese yaşatsın

arkidişlerr anneler gününüz kutlu mutlu olsun anne olmak isteyn arkdşlrın seneye inş göbişleri dolu olur bizim gibi hamiş annelerde yavrularını sağlıklı sıhhatli kucaklarındaa görürr

hayırlı pazarlar sekerlerrra.s.a.s.a.s.
tüm annelerin anneler günü kutlu olsun darısıda bize olsun inşallah canlarıma.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

hamiş arkadaşlarım anneler gününüz kutlu olsun bebişleriniz sağlıkla gelsin..hamiş olmayanlarada rabbim tez zamanda bu duyguyu yaşatsın inşallah..

günaydın kızçeler hepinizin anneler günü kutlu olsun , şuan olmayanlarında seneyeki anneler günü kutlu olsun inşallah:))

günaydın kızlar
dün akşam eve döndük
hepinizin anneler gününü kutluyorum öpüorum hepinizi
ben biraz kafayı düzeltip öle gelcem aranıza

günaydın kizlar..
hepinizin anneler gününü kutlarim..
C.tesi bebeğimi gördüm2li test yaptirdik.ense kalinlii normal maşallah
kan tahlil sonucunuda haftaya alicaz.
Herşey yolunda gidio çok şükür rabbime.
darisi herkesin başina inşallah..

günaydın kızlar nasılsınız?hoşgeldin cicegim özlettin kendini öglen görüşürüz canım....fairylike ne güzel canım bebişini görmüşsün allahım kucagınada almayı nasip etsin inşallah

sağol canım,hepimizin inşallah.Darisi sizlerin başina :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…