Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

benım dr cok iyi cok güzel ilgilenıyor kadın sagolsun canım sen zeynep kamıle gitsene ben istanbula gelınce oraya gidicem

haftaya filan izin alip gitmeyi düşünüorum oraya.
başka alternatif yok anadolu yakasinda zaten..
hiç gittin mi oara nasil bi yer bilomusun canım ya??

slm kıslaarrr meleklerinizi görmüşsünüz ikisinede maşallaahhh
benimde günüm gelsede bi gidebilsemmm

asnilcim sende hastalanmışsınn üzülme sakın bidahaki aya inş. alacaz senden güzel haberler

cumartesi adet oldum demiştim , bir iki damla gelmişti o zaman , sonra daynamadım o gün test yaptım tek çizgi, sonra akıntıyla karışık az kanamam geldi dün kahverengi geldi çamur gibi bugun az kahverengi geliyor , acaba diyorum kist mi oldu

slm kıslaarrr meleklerinizi görmüşsünüz ikisinede maşallaahhh
benimde günüm gelsede bi gidebilsemmm

asnilcim sende hastalanmışsınn üzülme sakın bidahaki aya inş. alacaz senden güzel haberler

sende kısa zamanda görürsün melegini canım hiç merak etme gülüm, valla bende sevindimmi üzüldümmü tam olarak bilmiyorum canım kasıklarım agrıyor ama birtürlü tam olamıyorum bir tam olsam rahatlıcam bende

ceylanım hoşgelsin canımmm çiçek gelip gitmiş geçmişi okudum bende kendini toparlayıp gelecekmişş

asnil tatlımm olmazsan bi dr görün canım ya daha önce olurmuydu hiç böyle

belki günün geçti çok o yüzden olmuştur canım 1 gün daha bekle olmazsa bi görün derim ben dr a

öyle yapcam bende canım bir iki gün daha belicem olmazsa arıcam gün alcam doktordan artık saat kaça verirse versin giderim muayenesine, ya işime bile konsatre olamıyorum bu yüzden

allah korusun canım,bi doktora görünsen?

cnm bence bi doktora görün derim yaa....bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…