Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

hoşbulduk canım bende iyiyim bebişin nasıl mide bulantın filan varmı ne zaman görmeye gitcen tatlım

bebiş iyidir heralde canım mide bulantım yemek düşününce geliyo sadece onun haricinde yok canım midem şişmiş sanki hiç bişey istemiyorum acıkıyorum yemekler aklıma geliyo midem bulnıyo tezat bi durum :))
dr a 20 gün sonra canım haziran başında gidecem

selam kızlar kusura bakmayın ben giremiyom sürekli sizi özledim bana biri özet geçsin güzel haberler varmııı öptüm sizi

kızlarr ya ben nizaman adet olcem aceppp hepten aykırı oldu kafam karıştııı benim kih kih kihhh 35 gün saysan daha 11 gün varrr hahahahahah bende 15 mayır deyip duruyomm nirdeeeeeeeeeeeee

aynen üle kuşum şincik azcuk dışarı çıktı bende ne var ne yok bakayım dedim evede daha bağlanmadı giremeiyom akşamları

selam kıslar öyle bi topiğinizi ziyaret ettim bnm dogumuma az kaldı..umarım hepiniz saglıkkla bwebişlerinizi kucagınıza alırsınız.bu arada klavyeye yazarken göbegimden tekme yiyorum sanırım bebişiminde size selamı var:)))))

ben deldümmmm....
kız serap nırelerdesın bakemm ...
patıkım gözün aydın canım için rahat etmiştir artık şimdi bol bol dinlen artıkk..
elfimm sende de mı mide bulantısı olucakk ayy en rahat benım sanırım bu konuda keşke biraz bulansada yiyemesem:)) agzım hiç durmuyo biyerlerim bulanmadıgı için..
fairlike bugunu kuru fasulye gunu ılan ediyomm cnm :))

ahh cnm ne guzel yaa az kalmış senın benım dahaaa çokk uzun bi yolum varr..yolu yarılamamışım bile yaa(
hayırlı dogumlar diliyorum şimdiden...sende ogluşuna bizden selam söle annesiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…