Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

bende bir ikigün daha bekliyim gelmezse doktora gideyim dedim kendime, kasıkalım agrıyor ara ara acaba gelmeye çalışıyorda zorlanıyormu , birde dün piknige gitmiştik camlardan yine biraz alerji olmuşum göslerimin arasında birde ensemde çıktı sanki çegerlerim kaşııyor bir an önce akşam olsada eve gitsem diye bakıyorum, afedersiniz karnımda çok acıktı yemek olarakta kuru fasulye yapmışlar hiç canım istemiyor , bir dokun bin ah işit gibi oldu:)

ah canım yaaa:teselli:

pilav üstü kuru yersin azcik .

bence en geç çarşamba günü doktora git sen izin al da .bööle olmaz ağriyla filan.

ahh canımmm bencede bi akşam olsa eşim gelse canım sıkılıyo bugünn havada çok güzel
bende akşama kuru fasulye düşünüyodum ama midem almıyo sanki yapamıcam galiba başka bişiler bulmam lazımm

valla canım bugun genel olarak bir durgunluk var saatte geçmiyor ya , eve gitmek istiyorum ya şimdi saat 6da olmaz:)

walla ayakta uyuyorum ama wakit geçmio bi türlü.
sendemi benim gibi 6 yi bekleyenlerdensin :)
keşke cuma olsaydi bugün cülerdenim bi de ben kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bende kuru fasulye koydum suya..akşama yaıcam...
canım bu ara fasulye mercimek falan bol ye ben sık yapıp yemeye çalışıyorum vallacokacimcoook
dogal vitamin ve mınarel görsün bünyelerimiz azıcıkk

kaydirigubbakcemile3 kıyamam sana

sen nasıl oldum canım şimdi tam olarak yani yine bayılma gibi birşeyler oldumu canım

yok cn bı daha olmadı şükür:))
dr sordum gittigimde kendını kötü hissettiginde bi fincan tur kayfesı iç dedi..tuzu ayrandan daha iyi gelir falan dedi şaşırdım ama uygulayacagım

ceylancım pişirmesinde sorun hiç istemiyo canım aklıma gelince midem bulanıyo benim de var dolapta haşlanmış bakim zorlayayım biraz kendimi pişirebilirsem yaparım
ama dediğin gibi yemek lazım ben bu aralar bol bol salata yiyorum o bişey yapmıyo neyseki hafif geliyo bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…