- 1 Mart 2010
- 2.782
- 516
- 163
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #27.561
ben şarjım bitecek diye köşeye sinmiş durumda beklıyorum:))
kizlaarrrr....bugün çok durgunuz...
bende bir ikigün daha bekliyim gelmezse doktora gideyim dedim kendime, kasıkalım agrıyor ara ara acaba gelmeye çalışıyorda zorlanıyormu , birde dün piknige gitmiştik camlardan yine biraz alerji olmuşum göslerimin arasında birde ensemde çıktı sanki çegerlerim kaşııyor bir an önce akşam olsada eve gitsem diye bakıyorum, afedersiniz karnımda çok acıktı yemek olarakta kuru fasulye yapmışlar hiç canım istemiyor , bir dokun bin ah işit gibi oldu:)
valla canım bugun genel olarak bir durgunluk var saatte geçmiyor ya , eve gitmek istiyorum ya şimdi saat 6da olmaz:)
ben şarjım bitecek diye köşeye sinmiş durumda beklıyorum:))
ahh canımmm bencede bi akşam olsa eşim gelse canım sıkılıyo bugünn havada çok güzel
bende akşama kuru fasulye düşünüyodum ama midem almıyo sanki yapamıcam galiba başka bişiler bulmam lazımm
ahh canımmm bencede bi akşam olsa eşim gelse canım sıkılıyo bugünn havada çok güzel
bende akşama kuru fasulye düşünüyodum ama midem almıyo sanki yapamıcam galiba başka bişiler bulmam lazımm
kaydirigubbakcemile3 kıyamam sana
sen nasıl oldum canım şimdi tam olarak yani yine bayılma gibi birşeyler oldumu canım
iyidir inşallah canım dükkandayım bikaç iş war onları yapıp ewe gidiim diorum amapatıkk temizlik bittimiii...
elif sen napıyon kuzuu küçük fasulyen nasıl bakemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?