Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

şu an 12+2 yiz tatlim.en son geçen c.tesi gittim 2litest için,iyi çikti maşallah ölçümü filan
6 cm yi geçmiştir saniorum bugün itibariye :CüvCüv:
doktor ariorum şimdi zeynep kamil hastanesinde..

ay ne güsel ya ben de çok sabırsızım zaman çabucakgeçsin de bebişlerde göbüşlerde sağlıkla büyüsün istiyorum
ondan yani çok soru sormam kaydirigubbakcemile3
bide ctesi gitçes doktora zaman geçmek bilmiyo çok heycanlıyım şimdiden

kız ben ne zmandır gormuyom catlıcam varya bıde daha ayın 24 unde randavumuz o gune kadar nasıl sabretcem bılmem

hosgeldınız serabım ve gulsenım valla hamılemı degılmı kesın degıl oda emın degıl ama hıc haberde yok bugun daha

serapımmmm hoşgeldin şekerimm nasılsın canımm

iyiyim kuşum sen nasılsın ben işlerden giremiyom bu ara

hosgeldınız serabım ve gulsenım valla hamılemı degılmı kesın degıl oda emın degıl ama hıc haberde yok bugun daha

hoşbulduk kuşum nasılsın bakemm

serap canım görüşemedik bayadır sen nasılsınn

iyiyim kuşum ben çıtır hamiş senden naber bebiş nasıl

asnilin bikaç güne belli olucak tam adet olamamış çünlü silikte görmüş ama belli değil ortada diyooo hayırlısı bakalım kızlar

Çok fenaaa alıŞverıŞ krızı tuttu benı neye saldıracaĞımı bılmıyom kızlar ya ev ıÇınmı alıŞverıŞmı yapsam kendımemı ayy Çok fenaaa

ya kk bugun mannamış benden bter durumda...
ff patıgı yıne kçırdım sanırım ....
serap nasılsın cnm.. bende bugun alışveriş yapmak isiyodum ama annemler geliceklermiş çıkamadım..bide bulşma vardı buraki kızlarla onuda kaçırdım...
bi gün senin le şu pazarı dagıtalım lafta kalmasın cnm yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…