Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

yandık o zaman yaa hastanenin ücreti normal aslında da doktor fiyatı da ayrıca olunca rakam şişiyo
vatana hiç gitmedim ben bilmiyorum nası bi hastane güzeldir umarım

valla bende hiç yatmadım orda ama arkdşlar doğum yaptıı özel odaları tek kişilkk ama muayneye falan gitttimm hijyen bi yerr dr fiyatı uçuk bıraz ama napalımm devlettede surunmek istemıyorumm

cnm şimdi normal yollu bişi al ileri doğru elin erdikçe daha iyisini alırsın ben çuk para vermemm öle şeylere kıyamam parayaa

ben bitek salonuma kıydım pahalı awize aldım çok hoşuma gidiyo
gerçi oturma odamınki de çok ucuz sayılmas diğer odalara uygun aldım genelde holün avizeleri hediye geldi salon avizesinin yanında
kardeşimin odasına koçtaştan idarelik bişey almıştım 15 lira flndı mutfağıma da öyle tekzenden 50ye almıştık sanırım
gezmek lasım yaa benzer ürünlerin fiyatları yere göre çok değişebiliyo
masko pahalı zaten gitme bencede ikeadan halledersin tw ünitelerini koçtaşa da bakabilirsin
yenibosnadakinde bayaa çeşit oluyodu hem mobilya hem avize olarak

Aynen canım salona kıyayım dıyom ama orayada nasıl avıze alıcam Çatıya bılmıyom bıŞı uyduramıyom modern olursa sırıtacak eskıtme tarzıda ben sevmıyom orta karar bıŞıde bulamadım

Aynen canım salona kıyayım dİyom ama orayada nasıl avİze alıcam Çatıya bİlmİyom bİŞİ uyduramıyom modern olursa sırıtacak eskİtme tarzıda ben sevmİyom orta karar bİŞİde bulamadım
benimki hem modern hem de eskiyi çağrıştırıyo koltuklarım da öyle çünküm
küçükköyde avizeciler sitesi war ordan bakmıştım bi tanıdığın tükkanı war orda ondan aldım
yatakodası avizemi de hani uzaktan kumandalılar warya mor ışık fln renkli ışık da werebiliyolar
ondan almıştım çok ormantik oluyo bikaç çeşit yanabiliyo öyle bişiy hoş olabiler yatak odasına tawsiye ederim aklinialirimsmile

Heee bende ne unuttum dİyodum bauhaus ok kocada bİrİnde pes eder manyagg gİbİ dolaŞırımm
ewet erkekler sıkılıyo genelde böyle alışwerişlerden ben önce kendim gezip beğeniyodum sonra beğendiğim yerlere götürüyodum benimkini kaydirigubbakcemile3
benim bide mutfak masam we taburelerim de ikeadan çok memnunum

valla bende hiç yatmadım orda ama arkdşlar doğum yaptıı özel odaları tek kişilkk ama muayneye falan gitttimm hijyen bi yerr dr fiyatı uçuk bıraz ama napalımm devlettede surunmek istemıyorumm
ay ewet ne dewlette ne de şifada sürünmek istemem
zaten doum yaklaşınca gider bakar detayları konuşuruz
odalar tek kişilikse o fiyata çok iyi, kalabalık odada kalmak istemem muhtemelen
o zamana kadar bi şekilde ayarlarız artık napalım

Benım mutfaĞa hanı duvara monte katlanabılır maslar varya ondan almam lazım ıkeada var 60 tl dıyoo ucuzmu pahalımı bılmıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…