- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #27.901
elüf nere kayboldun ülenn
yandık o zaman yaa hastanenin ücreti normal aslında da doktor fiyatı da ayrıca olunca rakam şişiyo
vatana hiç gitmedim ben bilmiyorum nası bi hastane güzeldir umarım
tv ünitesi masa köşe takım özel yapıldı köşeyi bıraktıkta duvar ünitesi farklı renkte geldi çokta beğenerek almıştım gecenin 12 de kovdum adamları bidahada girmez eşim oraya banada şincik 2 tane tv ünitesi lazım canım benim baktığım avizeler pahalı zühürt ağa gibiyim ayranı yok içmeye gibi eşime diyom aa bak bu güzell bi bakıyom 500 den başlıyo avizeler mobilya neysede avizeyede çok para verilmezkii
ben bitek salonuma kıydım pahalı awize aldım çok hoşuma gidiyotv ünitesi masa köşe takım özel yapıldı köşeyi bıraktıkta duvar ünitesi farklı renkte geldi çokta beğenerek almıştım gecenin 12 de kovdum adamları bidahada girmez eşim oraya banada şincik 2 tane tv ünitesi lazım canım benim baktığım avizeler pahalı zühürt ağa gibiyim ayranı yok içmeye gibi eşime diyom aa bak bu güzell bi bakıyom 500 den başlıyo avizeler mobilya neysede avizeyede çok para verilmezkii
ikeanın hemen yanı praktiker zaten canım orda da baya avize oluyoBen İkeadan baŞlıyım yolun Üzerİnde tekzen koÇtaŞ pratİ,ker den Çıkayımmm
benimki hem modern hem de eskiyi çağrıştırıyo koltuklarım da öyle çünkümAynen canım salona kıyayım dİyom ama orayada nasıl avİze alıcam Çatıya bİlmİyom bİŞİ uyduramıyom modern olursa sırıtacak eskİtme tarzıda ben sevmİyom orta karar bİŞİde bulamadım
ewet erkekler sıkılıyo genelde böyle alışwerişlerden ben önce kendim gezip beğeniyodum sonra beğendiğim yerlere götürüyodum benimkini kaydirigubbakcemile3Heee bende ne unuttum dİyodum bauhaus ok kocada bİrİnde pes eder manyagg gİbİ dolaŞırımm
ay ewet ne dewlette ne de şifada sürünmek istememvalla bende hiç yatmadım orda ama arkdşlar doğum yaptıı özel odaları tek kişilkk ama muayneye falan gitttimm hijyen bi yerr dr fiyatı uçuk bıraz ama napalımm devlettede surunmek istemıyorumm
hoşgeldin canım test yaptın mı tekrar ya da doktora gittin mi?merhaba kızlar nasılsınız
o konuda fikrim yok ama uygun geldi banaBenİm mutfaĞa hanİ duvara monte katlanabİlİr maslar varya ondan almam lazım İkeada var 60 tl dİyoo ucuzmu pahalımı bİlmİyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?