- 1 Mart 2010
- 2.782
- 516
- 163
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #27.881
KIZLAR GENE DUA EDİN EVDESİN İŞTE AYNI PROBLEMLERİ ÇEKSENİZ DAHA KÖTÜÜÜ ohaoldumsmile
maşallah kız tuzluymuş azcıkın hastanede ssk bağkur fln geçmiyo mu acaba onu bare düşürsek
geldim nihayet ay çok işim wardi yaa..
Yaa ben o sıkıntılari işte çekioruuummmmm ohaoldumsmile
aa iyi bare biras geçsin de köyde yıkatamassam onlara weririm daha olmadı
Heee kız pİŞİk yapmasın dİye saatte bİr deĞİŞİyomuŞ bez nerdeyse .))
Ucuz mobİlya nereden alarım ben yaaa
he öleymişş ay ben şimdi yağını şampuanını alcam setini ama nıveamı alsam chicomu karar vermeıyomm dalinmi sebamedmi
maskodan :d yada inegölden
allah yardımcın olsun kuşum yaaa
maskoya girmem oradan yatak odamı aldım duvar ünitemi yalnış getirdiler öküzler nirdeyse mahkemelik olucektik gıcıklarrrrrr
hımmmmmmmmmm anladım cnmmm ikeadn koçtaştan bak o zamnn
yandık o zaman yaa hastanenin ücreti normal aslında da doktor fiyatı da ayrıca olunca rakam şişiyogeçiyo ama laftaa bağkurtlu fiyatını sordum hastanenin 450 didiler :d doktor zaten düşürmüyoo 600 kaymee
tekzen koçtaş praktiker fln oralardan avize de bakabilirsin uygun fiyatlı ürünler de oluyo tuzlu da oluyoBİde avİze bulsam ucuz Çok pahalılar yaa pofffffff eksİk Çok var dahaaa
tv ünitesi masa köşe takım özel yapıldı köşeyi bıraktıkta duvar ünitesi farklı renkte geldi çokta beğenerek almıştım gecenin 12 de kovdum adamları bidahada girmez eşim oraya banada şincik 2 tane tv ünitesi lazım canım benim baktığım avizeler pahalı zühürt ağa gibiyim ayranı yok içmeye gibi eşime diyom aa bak bu güzell bi bakıyom 500 den başlıyo avizeler mobilya neysede avizeyede çok para verilmezkiitekzen koçtaş praktiker fln oralardan avize de bakabilirsin uygun fiyatlı ürünler de oluyo tuzlu da oluyo
ikeayı bende çok sewiyorum tw ünitemi ordan almıştım çok da memnunum çok deişik duruyo
buralardakiler pek bilmiyo ikeayı fln ilginç geliyo herkese
maskoda ben mobilyalarımı 4 farklı mağazadan tamamladım hiçbiriyle de sorun olmadı
ama biras tuzluya çıkmıştı özel sipariş olduğundan
uygun diyolar da ben maskoda pek uygun yer görmedim ama çeşit seçenek çok tabi o güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?