- 1 Mart 2010
- 2.782
- 516
- 163
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #27.921
kizlaaaarrrr geldim nihayet geri..
buldum doktor kendimeeeeee :)))
iyibakalım hadi hayırlısı olsun canım
slmm kızlarrrrrrrra.s.
kuşum ıkea larda çok uygun oluyor..sen modern ..bak oralara..tv ünitesi masa köşe takım özel yapıldı köşeyi bıraktıkta duvar ünitesi farklı renkte geldi çokta beğenerek almıştım gecenin 12 de kovdum adamları bidahada girmez eşim oraya banada şincik 2 tane tv ünitesi lazım canım benim baktığım avizeler pahalı zühürt ağa gibiyim ayranı yok içmeye gibi eşime diyom aa bak bu güzell bi bakıyom 500 den başlıyo avizeler mobilya neysede avizeyede çok para verilmezkii
kizlaaaarrrr geldim nihayet geri..
buldum doktor kendimeeeeee :)))
ooo gozun aydınn..a.s.
asnil naptın canım yaaaa
valla çok merak ediorum seni
asnıl naptın canım yaa merak ettık senı
saol canım,mucize oldu walla,hayirlida olur inşallah
merhaba kızlar sizler nasılsınız randevu aldım doktordan kızlar yarın akşama verdi randevuyu , yani herşey yarın akşam belli olcak, belki üstüne adet olmuşumdur öyle gibi belirtiler adetim 2 günde bitii çünkü gögüslerimdede agrı devam ediyor ,kasıklarımda ara ara kasılmalar oluyor .. herşey yarın belli olcak , yarın akşama size haber veririm canım
hayırlı olsun canım doktorun
Evde cumartesi günü test yapmıştım o zaman tekçizgi pespenbe bir çizgide acık toz penbe belli belirsiz zorlan gözüküyordu ondan bende doktora görünmenin en iyisi oldugunu düşündümhabersız bırakma bızı...
merak ettım..bı test yapsaydın keşkem evde kuşum...
saol tatlim.seninde hayirli haberlerini beklioruz inşallaahh:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?