Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

zaman böyle bişey, içindeyken hiç geçmiyo gibi geliyo, sonra bi bakıyosun geçip gidivermiş o günler bazen özlüyosun bile.
geçicek ama biz sabırsızız
patiğim sen araştırdın mı ne kadarmış acep bizim doktorla doğumun maliyeti şimdiden para biriktirelim kaydirigubbakcemile3

cnmm biizmmm 1 lirayıı geçicekkk 600 dr ye 450 de doktoraa 1,5 hastene için ayırıcaz biz ne olur ne olmaz

ay bende bilmiyom 17 de olmuştum galiba 35 günde olsam 22 mayıstamı olucam acep yaaa sürekli erteliyom bu ay 15 mayıs diye hesaplıyodum ama şincik ne olucak hiç bilmiyommmmmm

canım bi dur bakalım..
niye hep oluca yönünde ikna ediosun kendini..
olmıcaksın bak ..
bebekten dolayı olmıcaksın...

Benİm bİ arkadaŞ kızına ŞÖyle gene İÇİme sokabİlsem kızımı dİyooo Şİncİkk

en rahat günlerimiz miş bu günler doğum yapanlar hep öle diyoo ay ben rahat değilim böle yaa kusmaktan mide yanmasından cnm çıkıyoo doğum korkusu ayrı dert biran önce sağ salim gelsinde büyüsünn odaa biraz zahmet çekicez alışana kadr ama napalım allh herşeyın sabrını verıyo

KIZLAR GENE DUA EDİN EVDESİN İŞTE AYNI PROBLEMLERİ ÇEKSENİZ DAHA KÖTÜÜÜ ohaoldumsmile

yok cnm henüz bkmadım..birdahaki kntroe soracagım çok soru bırıktı zaten....
Ben kİme doĞuma gİdİyosam bez alıp gÖtÜrÜyom en Çok o İhtİyaÇ ÇİÇekten bÖcekten

en güzeli valla

elüfffffffffff sen halı şirketi arıyodunyaa benim yıkjattığım şirkete sordum kurutmak için fırınları varmışş nosu var bende lazım olunca iste kuşumm

KIZLAR GENE DUA EDİN EVDESİN İŞTE AYNI PROBLEMLERİ ÇEKSENİZ DAHA KÖTÜÜÜ ohaoldumsmile

cnm ben öle diyorum zaten iş hayatım olsaydı kesin bitmiştiii ben 2 ay komalık yattım çünküü o karda kıştaa allahım çalışanlaraaa daha kolaylık göstersin hiç sorunsuz geçirsinler die hep dua ederim

ayy canım allahım sana güç kuvvet versin zayıfmısın kızçem sen dermanın kalmamış senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…