Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

selam kuzularrr.....
ya kızlar ben rüyamda bugun ne gördüm biliyomusunuz..
benm hiç çıkarmadıgım iki tane kolyem var..rüyamda onları çıkarıyordum...
ve işin kötüsü altın bunlar..
öbür bebegi kaybettigimde altın alyansımı çıkarmıştım ruyamda 2 gn sonra kötü haberi almıştım..ve şuan çok tısmış durumdayım...bugun acıl nıyetıne bayıldım ayagına bı devlet hastanesıne gitsemmi yaaa..
altın rüyasına çok ınanıyorum ben...ayyy ben nasıl bişey oldum böyle yaaa:çok üzgünüm:

Ay nohudum allahım korusun ama sen gıt kafanda kurup durursun canım ÇıÇeeeĞım senı Çok etkıledı canı yaaa allahım korusun bebıŞını

anaaa kimse yooook. ceylanım nasılsın cnaımmm. bugün daha iyimisin. serap kız senin hesaplar doğruysa aynı zamanda adet olacaz herhalde

canımsın Allah korusun psikolojik canım bilinçaltı. lütfen canımsın düşünme böyle şeyleri kızın çoooook sağlıklı ve seninle maşallah ve çoook şükür

slm kızlaarrr

nohutum bencede çiçekten etkilendin sen için rahat edecekse git ama bence gerek yok daha yeni gördün bebişini gayet sağlıklıydı içini ferah tut canımcım

h.b saol sultancım bugün midem kötü canım bebiş iyidir heralde beni böyle yaptığına göre :))

sen nasılsın eşyaları yenilemişsin güzel günlerde otur inşallah tatlım

h.b saol sultancım bugün midem kötü canım bebiş iyidir heralde beni böyle yaptığına göre :))

sen nasılsın eşyaları yenilemişsin güzel günlerde otur inşallah tatlım

sağol canım benim inşallah çoook güzel günlerim olur. aman bebiş iyi olsunda canım midende bulansın yeterki sağlıklı olsun kuşum

anaaa kimse yooook. Ceylanım nasılsın cnaımmm. Bugün daha iyimisin. Serap kız senin hesaplar doğruysa aynı zamanda adet olacaz herhalde

kız bende bilmiyom artıkın nezman adet olucam

gözünaydın canımmm. Evini yerleştirdinmi kuşum. Güzel olmuştur resimlerini koyarsın artıkın. Bende evi değiştirmedim ama yeni oturma odasıyla yeni lcd tv aldık çok farklı geldi yaaa

tam yerleştireyim canım koycam resimleri bakarsın saol canım çok mutlu oldum çok özlemişim keretayı

serap bebem ablan gelmişş hadi gözün aydınn ne güzell

saol canım benim yaa valla çok güzel oldu

hayatim rica ederim böyle saçma sapan şeyler düşünme.Altını çikarmişsin sıkıntıyı atmişsin bence.benim yorumum bu.
Bak kaç haftalik gebesin bebeğinin düşme tehlikesi çok az..
üzme beni böyle düşünüp,pipiriklenipte bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…