- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #28.001
Eylem naber tatlım nasılsın bakem
ben geldim hatunlar sustu konuşun canlarım yaww zaten çok kalamıycam özledim sizlerii
elüfün kaynanası yanında ondan bakamıyo heralde kaynanasıytla ilgilenıyoo hatunn eylem hoşgeldin cnmm çorludamı dr arıuyosun yoksa ist damı
:roflol::roflol::roflol:ayy çok güldürdün beni sultan yaaa:roflol:içime su serpiyosunuz valla gaza gedim gidip beyaz çamaşırlarımı makıneye koyayım ütü yapayımm bariiaklinialirimsmilecanımsın hep yaşadıkların işte. kolay değil tabiki ama ne olursun bebiş için bak üzülürsen oda üzülür. anam oda senin gibi panik olmasın. sonra görürsün gününü. artık 24 saat ayakta beklersin Allah korusun. rahat bırak kendini kuşum relax relaxxxxxxx. hemde yok öyle kusura bakma falan deme saçmalama kuşum yaaa. güzel düşün hadi bakim. kız karnında deli gibi dönüyordur kızcağız anaaaaa anaaaaaaaaa ben burdayım yeter ettiğin banaaaaaaaaa diye
ceylanım bebişin hareketlerini hissetmene çok az kaldı ozaman bu endişelerin olmıycak canım sen düşünürken o sana bi tekme atar sende rahatlarsın kuzum hehehehe
konuşuyoruz canımmmm. sen doktor arıyormuşsun kuşum. sen hemşire değilmisin daha kolay olur gibi geliyor bulman. kontrol içinmi canım.
sağol canım benim inşallah çoook güzel günlerim olur. aman bebiş iyi olsunda canım midende bulansın yeterki sağlıklı olsun kuşum
patik eylemm fairyy hepiniz hoşgeldinizzz
istanbulda patikim bizim iş zor biraz çorludakileri aştık artık..sizde duyarsanız iyi hocalar yazın bana oldumu canlarım..bebeton napii canım?miss miss oturuyonuzmu ana oğul temizlikte bitti ohh
patik eylemm fairyy hepiniz hoşgeldinizzz
ben çorluda hemşireyim canım..dr istanbulda hoca arıyoruz 3 ken bebişlerimi kaybettim ve pıhtılaşma hastasıyım(bazıları taşıyıcı ben hastayım) bu konuda araştırıyoruz hemşirelik sökmüyo pek...birdeeeeeee bugün hemşireler günüsüüüü
hım anladım cnm inşşş iyi bi dr bulursunuzz benmde aklımda bulunsun bebişimm ii cnnmm bol bol tekmeliyoo hee bitti sonunda temızlıkk bende bittimmm amaa neyse artık rahatızz
HADE NANNNNN DESEYDİN BYANLARIN KAPRİSİ ÇEKİLİYODA ERKEKİNKİ HEÇ ÇEKİLMİYOOOOO
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 anam çocuk gelene kadar. ama bak bide sonrası var adamı alıştırıyorsun çalış çalış anaaa bi bakmışsın hamilesin yok olmaz dersen o zaman işte ayvayı yersin kuşummm. sen asıl onu düşün delüüüü kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 . yeni ev yeni umut kız inşallah hayırlı gelecek
:roflol::roflol:
hoşbulduk canımm iyiyim kuzum ya ne olsun yaz geldi habire geziyom temizlik yemek nöbet..sen nasılsın
İYİYİM CANIM NE OLSUN GEL GİT İŞLE GEÇİYO ZAMAN
anladım canımm. bende pıhtılaşmaya yeni bakıldı daha çıkmadı ama sanırım aşılamaya kadarç ıkmış olur sonuç. istanbulda memorial hastanesine çok iyi diyorlar. latifmi ne var ama sanırım çoook pahalı belki görmüşsündür birsen var ona gitmişti sanırım. ikizleri var ama tüp bebekti onun canım. hemşireler günün kutlu olsun kuşummmm. a.s. opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?