Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

elüfün kaynanası yanında ondan bakamıyo heralde kaynanasıytla ilgilenıyoo hatunn eylem hoşgeldin cnmm çorludamı dr arıuyosun yoksa ist damı

istanbulda patikim bizim iş zor biraz çorludakileri aştık artık..sizde duyarsanız iyi hocalar yazın bana oldumu canlarım..bebeton napii canım?miss miss oturuyonuzmu ana oğul temizlikte bitti ohh

:roflol::roflol::roflol:ayy çok güldürdün beni sultan yaaa:roflol:içime su serpiyosunuz valla gaza gedim gidip beyaz çamaşırlarımı makıneye koyayım ütü yapayımm bariiaklinialirimsmile
ceylanım bebişin hareketlerini hissetmene çok az kaldı ozaman bu endişelerin olmıycak canım sen düşünürken o sana bi tekme atar sende rahatlarsın kuzum hehehehe

cnm zaten akşamları falanc hissediyorum ara ara..ama sürekli hisettigim zamanlara bi gelsem hayırlsıyla ultrsona falan gerek kalmıcak dedigin gibi...her an bi tekme yiycemÇok üzgünüm çoook

konuşuyoruz canımmmm. sen doktor arıyormuşsun kuşum. sen hemşire değilmisin daha kolay olur gibi geliyor bulman. kontrol içinmi canım.

ben çorluda hemşireyim canım..dr istanbulda hoca arıyoruz 3 ken bebişlerimi kaybettim ve pıhtılaşma hastasıyım(bazıları taşıyıcı ben hastayım) bu konuda araştırıyoruz hemşirelik sökmüyo pek...birdeeeeeee bugün hemşireler günüsüüüü

sağol canım benim inşallah çoook güzel günlerim olur. aman bebiş iyi olsunda canım midende bulansın yeterki sağlıklı olsun kuşum

evet canım haklısın biraz büyümeye başladıya midemde başladı onunla beraber dediğin gibi sağlıklı olsun napalım çekecezopuyorumnanaktan

istanbulda patikim bizim iş zor biraz çorludakileri aştık artık..sizde duyarsanız iyi hocalar yazın bana oldumu canlarım..bebeton napii canım?miss miss oturuyonuzmu ana oğul temizlikte bitti ohh

hım anladım cnm inşşş iyi bi dr bulursunuzz benmde aklımda bulunsun bebişimm ii cnnmm bol bol tekmeliyoo hee bitti sonunda temızlıkk bende bittimmm amaa neyse artık rahatızz

anladım canımm. bende pıhtılaşmaya yeni bakıldı daha çıkmadı ama sanırım aşılamaya kadarç ıkmış olur sonuç. istanbulda memorial hastanesine çok iyi diyorlar. latifmi ne var ama sanırım çoook pahalı belki görmüşsündür birsen var ona gitmişti sanırım. ikizleri var ama tüp bebekti onun canım. hemşireler günün kutlu olsun kuşummmm. a.s. opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile

kızz fiyatı üstde yazıyomuş bu taksıt fıyatlarıymışşşşsırnaşık şey
bende ne kadar ucuz diyom yaaaa hay allah..
iyi degilim diyom size inanmıyonuz:roflol:

sağol canımm...inşallah bişey çıkmaz çok illet bişey bu.bi hocayla konuştuk kromozom anomalisi yoksa bebekte tüp anlamsız dedi çünkü sağlıklı bebeği senin vücuduna koysakta yine senin vücudun besliycek yine pıhtılaşma riski var..doğal hamilelikle farkı olmıycak dedi..ben memorialı düşünmüyorum özellikle riskli gebelerde hoca olan bikaç isim var onları araştırıyorum ama gerçekten çok pahalılar..bebeğin ve bizim kromozom analizlerimizin çıkması temmuzu bulur para biriktiriyoz biraz bizdeolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…