- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #27.981
AAA ÇOK EVINDIM CNM YAAA..SENIN İÇİN DE İYİ OLMUŞ VALLA...BENŞM ABLAM DÜN SÜPRİK YAPTI GELDİ,zemuszemusopuyorumnanaktan:lepi:
Ay nohudum allahım korusun ama sen gİt kafanda kurup durursun canım ÇİÇeeeĞİm senİ Çok etkİledİ canı yaaa allahım korusun bebİŞİnİ
canımsın Allah korusun psikolojik canım bilinçaltı. lütfen canımsın düşünme böyle şeyleri kızın çoooook sağlıklı ve seninle maşallah ve çoook şükür
slm kızlaarrr
nohutum bencede çiçekten etkilendin sen için rahat edecekse git ama bence gerek yok daha yeni gördün bebişini gayet sağlıklıydı içini ferah tut canımcım
ooo birsen elif fairyde gelmişşş bütün kızlar toplanıyormuyuz inşallah. hoşgeldiniz kızlar nasılsınız.
kızlar Çok haklısınız valla ay ben bÖyle degİldİm yaa İnanın artık kendımı tanıyamıyorum....kusura bakmayın kızlar yaa herkezİ de huzursuz edİyorum...
SAOL TATLIM BENİM DELİ KIZAN KAFAYI YİYCEN BU KADARDA KURARMI İNSAN KAFASINDA YAAA:mymeka:
ayy hakkettım bu şamarı vallakaydirigubbakcemile3
AYYY SEN DOĞURANA KADAR BEN DOKUZ DOĞURCAMM ZATİİİ ::lepi::lepi:
kız bende bilmiyom artıkın nezman adet olucam
tam yerleştireyim canım koycam resimleri bakarsın saol canım çok mutlu oldum çok özlemişim keretayı
saol canım benim yaa valla çok güzel oldu
sultişimmm iyiyimm kuzum sen nasılsın bakimm bak bende görümcenler gibi sultiş didimmm saanaaa Şeniz
kızlar Çok haklısınız valla ay ben bÖyle degİldİm yaa İnanın artık kendımı tanıyamıyorum....kusura bakmayın kızlar yaa herkezİ de huzursuz edİyorum...
kocem de öle diyoaklinialirimsmile
canım benim Allahım güzel günlerde kullanmanı nasip etsin inşallah. bu girdiğin yeni ev bundan sonraki hayatın içinde çoooook güzel başlangıçlar getirsin. çok mutlu ol canımmm. bide yeni eve değişiklik lazım o ev sana büyük gelir canım bide bebek lazım. hadi bakalım boş durmak yok yola devam
AMİN KUŞUM YA ALLAHIM HAYIRLISIYLA OTURMAK NASİP EDER İNŞ.ALLAH HUZUR VERİR BİDE BEBİŞ VERİR İNŞ.
AYIPSIN SULTANIM ÇALIŞ ÇALIŞ NEYSE ANLADIN SEN İŞTE
pembe_patik+, S&U, eylem59+, fairylike, Elfella+, guldeseker+
hatunlar niden yazmıyosunuzzz
HADE NANNNNN DESEYDİN BYANLARIN KAPRİSİ ÇEKİLİYODA ERKEKİNKİ HEÇ ÇEKİLMİYOOOOO
canım benim Allahım güzel günlerde kullanmanı nasip etsin inşallah. bu girdiğin yeni ev bundan sonraki hayatın içinde çoooook güzel başlangıçlar getirsin. çok mutlu ol canımmm. bide yeni eve değişiklik lazım o ev sana büyük gelir canım bide bebek lazım. hadi bakalım boş durmak yok yola devam
AMİN KUŞUM YA ALLAHIM HAYIRLISIYLA OTURMAK NASİP EDER İNŞ.ALLAH HUZUR VERİR BİDE BEBİŞ VERİR İNŞ.
AYIPSIN SULTANIM ÇALIŞ ÇALIŞ NEYSE ANLADIN SEN İŞTE
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 anam çocuk gelene kadar. ama bak bide sonrası var adamı alıştırıyorsun çalış çalış anaaa bi bakmışsın hamilesin yok olmaz dersen o zaman işte ayvayı yersin kuşummm. sen asıl onu düşün delüüüü kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 . yeni ev yeni umut kız inşallah hayırlı gelecek
selam kızlar napisiniz beyaaaa.hiç geçmişi okumadan dalıyorum yoksa yanınıza gelemiyorum..keyifleriniz nasıl bakalım ben iyiyim şükür araştırma içindeyiz dr hastane bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?