Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

BENŞM ABLAM DÜN SÜPRİK YAPTI GELDİ,zemuszemusopuyorumnanaktan:lepi:
AAA ÇOK EVINDIM CNM YAAA..SENIN İÇİN DE İYİ OLMUŞ VALLA...
Ay nohudum allahım korusun ama sen gİt kafanda kurup durursun canım ÇİÇeeeĞİm senİ Çok etkİledİ canı yaaa allahım korusun bebİŞİnİ

canımsın Allah korusun psikolojik canım bilinçaltı. lütfen canımsın düşünme böyle şeyleri kızın çoooook sağlıklı ve seninle maşallah ve çoook şükür

slm kızlaarrr

nohutum bencede çiçekten etkilendin sen için rahat edecekse git ama bence gerek yok daha yeni gördün bebişini gayet sağlıklıydı içini ferah tut canımcım

KIZLAR HAKLISINIZ YAA SANIRIM BENIM KADIN DOGUMA DEGIL DE ACILEN PSİKİYATRİYE RANDEVU ALMAM GEREKkaydirigubbakcemile3 DAHA BİR HAFTA OLMADI ULTRASONA GİRELİ VAZGEÇTİM GİTMİCEM ÖFFF EVE Bİ ULTRASO N ALETI ALICAM BÖYLE GİDERSEkaydirigubbakcemile3

kızlar Çok haklısınız valla ay ben bÖyle degıldım yaa ınanın artık kendımı tanıyamıyorum....kusura bakmayın kızlar yaa herkezı de huzursuz edıyorum...

kız bende bilmiyom artıkın nezman adet olucam

tam yerleştireyim canım koycam resimleri bakarsın saol canım çok mutlu oldum çok özlemişim keretayı

saol canım benim yaa valla çok güzel oldu

canım benim Allahım güzel günlerde kullanmanı nasip etsin inşallah. bu girdiğin yeni ev bundan sonraki hayatın içinde çoooook güzel başlangıçlar getirsin. çok mutlu ol canımmm. bide yeni eve değişiklik lazım o ev sana büyük gelir canım bide bebek lazım. hadi bakalım boş durmak yok yola devam

sultişimmm iyiyimm kuzum sen nasılsın bakimm bak bende görümcenler gibi sultiş didimmm saanaaa Şeniz

ay canım benimde aklıma o geldi güldüm vallaaa. de canım de içinden ne gelirse onu de kaydirigubbakcemile3 . çok şükür canım. iyi dersek iyi olur belkim

selam kızlar napisiniz beyaaaa.hiç geçmişi okumadan dalıyorum yoksa yanınıza gelemiyorum..keyifleriniz nasıl bakalım ben iyiyim şükür araştırma içindeyiz dr hastane bakalım

kızlar Çok haklısınız valla ay ben bÖyle degİldİm yaa İnanın artık kendımı tanıyamıyorum....kusura bakmayın kızlar yaa herkezİ de huzursuz edİyorum...

canımsın hep yaşadıkların işte. kolay değil tabiki ama ne olursun bebiş için bak üzülürsen oda üzülür. anam oda senin gibi panik olmasın. sonra görürsün gününü. artık 24 saat ayakta beklersin Allah korusun. rahat bırak kendini kuşum relax relaxxxxxxx. hemde yok öyle kusura bakma falan deme saçmalama kuşum yaaa. güzel düşün hadi bakim. kız karnında deli gibi dönüyordur kızcağız anaaaaa anaaaaaaaaa ben burdayım yeter ettiğin banaaaaaaaaa diye

kocem de öle diyoaklinialirimsmile

HADE NANNNNN DESEYDİN BYANLARIN KAPRİSİ ÇEKİLİYODA ERKEKİNKİ HEÇ ÇEKİLMİYOOOOO

elüfün kaynanası yanında ondan bakamıyo heralde kaynanasıytla ilgilenıyoo hatunn eylem hoşgeldin cnmm çorludamı dr arıuyosun yoksa ist damı

ceylanım bebişin hareketlerini hissetmene çok az kaldı ozaman bu endişelerin olmıycak canım sen düşünürken o sana bi tekme atar sende rahatlarsın kuzum hehehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…