Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

bak işte şimdiki aklım bilgim olsa o zaman bende en azından 2. bebeği araştırmaya gönderirdim ama işte o zaman hemen olunca bide bilmiyordumki bişeyi. evet canım memorial çok pahalı burda o kadar pahalı değil çok şükür. yani benim gittiğim hastaneyle adanada Çukurova ünv ikiside aynı sayılır. ikiisde çok büyük ama benim Çukurova Ünv gitmem çok zor diye burayı tercih ettim. buda doçent öneren çok kişi var. başkent üniversitesi adana hastanesinde esra bulgan adı ama çok uzak işte sana canım.

lennnnnnnnnnn çok üzendim bak şincikkkkkkkkkkk hoppppppppppp burada bikaç aya hamiş kalcezzzzzzz bizdeeeeeeeeeeee ne oluyo sadece patik patikkkkkkk hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

:roflol:
kız yok onun dogum yakın ya hanii o nedenle.....ben kendım için bile bakmaya korkuyom daha cumartesı sosyete pazarına gittim kızıa çok tatlı pembe ugur böceklı bi zıbın aldım..eşim dogmamış çocuga don biçmeyelım dedi çok üzüldüm..o yüzden patıge gösterıyom o hemen hemen aldı herşeyi ya hani..

HAHAHAHAHAHAHA BEN NE DONLAR BİÇKİM OHOOOOOOOOOOOOOO HAMİŞ KALSAM ODA BİLEM YAPARIMMMMM MANYAGLIK PARAYLA YAAA:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

hoşbulduk canım nasılsın bebişkon nasıl bakalımm
iyiz kuzumm biraz midem kötü oda normal onunla uğraşıyorum sende doktor arıyomuşsun inş. hayırlı bi doktor bulursunuz canım
hoşbulduk şekerimm tamm bulantıların başlama zamanı benimde 1,5 aylkken başladıydııı

ay canım ya bende böyle güzel güzel devam ederiz sanmıştımm bulantılarım olmıcak diye sevinmiştim ama başladık bugün itibariyle hakkımızda hayırlısı

kızlar ben bu sefer duktora gidince pıhtı testi yaptırcemmmmmm bakalım ne çıkacakkk

kuşum gel kalma benim hiç yaptırmamıştı doktorlar. bu doktor 5 yıl geçmiş bekleyecek bi durumun yok dedi. beklemişsin yeterince hemen eksikleri yaptıralım sonra yolumuza bakalım dedi. 3 haftada çıkıyor canım bizim sonuçlar. belki sizde daha çabuk çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…