- 19 Ekim 2007
- 4.312
- 16
- 683
- 46
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #28.021
kızz fiyatı üstde yazıyomuş bu taksıt fıyatlarıymışşşşsırnaşık şey
bende ne kadar ucuz diyom yaaaa hay allah..
iyi degilim diyom size inanmıyonuz:roflol:
http://www.popymam.com/
kılar buraya b baksanıza ..patık fıyatlar çok çok uygun..hemde sipariş verilebiliyo
patık suna bak ya bittim
ceylanım sende merak ediyodun benim durumu sultana özetledim oku kuşummm
sağol canımm...inşallah bişey çıkmaz çok illet bişey bu.bi hocayla konuştuk kromozom anomalisi yoksa bebekte tüp anlamsız dedi çünkü sağlıklı bebeği senin vücuduna koysakta yine senin vücudun besliycek yine pıhtılaşma riski var..doğal hamilelikle farkı olmıycak dedi..ben memorialı düşünmüyorum özellikle riskli gebelerde hoca olan bikaç isim var onları araştırıyorum ama gerçekten çok pahalılar..bebeğin ve bizim kromozom analizlerimizin çıkması temmuzu bulur para biriktiriyoz biraz bizdeolumunekankayizsmile
serap yeni saçlarınla resim koysana kuşum face e merak ettim valla
lennnnnnnnnnn çok üzendim bak şincikkkkkkkkkkk hoppppppppppp burada bikaç aya hamiş kalcezzzzzzz bizdeeeeeeeeeeee ne oluyo sadece patik patikkkkkkk hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
lennnnnnnnnnn çok üzendim bak şincikkkkkkkkkkk hoppppppppppp burada bikaç aya hamiş kalcezzzzzzz bizdeeeeeeeeeeee ne oluyo sadece patik patikkkkkkk hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
patık suna bak ya bittim
:roflol:
kız yok onun dogum yakın ya hanii o nedenle.....ben kendım için bile bakmaya korkuyom daha cumartesı sosyete pazarına gittim kızıa çok tatlı pembe ugur böceklı bi zıbın aldım..eşim dogmamış çocuga don biçmeyelım dedi çok üzüldüm..o yüzden patıge gösterıyom o hemen hemen aldı herşeyi ya hani..
iyiz kuzumm biraz midem kötü oda normal onunla uğraşıyorum sende doktor arıyomuşsun inş. hayırlı bi doktor bulursunuz canımhoşbulduk canım nasılsın bebişkon nasıl bakalımm
hoşbulduk şekerimm tamm bulantıların başlama zamanı benimde 1,5 aylkken başladıydııı
kızlar ben bu sefer duktora gidince pıhtı testi yaptırcemmmmmm bakalım ne çıkacakkk
evettt çok şirin şeyler var cnmm serap kıskanmıyalım lütfen sen hamiş kal sana fikir vericezz hayatım
serapp bu nasılll
kız tanga giyerken birden bu çamaşırlrın içine olmak garıp olucakdelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?