- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #2.801
slm kızlar ben geldimopuyorumnanaktan
hoşdeldinn bitanemmmm nnnasılsınnnn???
inşallah olcak buna inanıyorum allahtan ümidimi kesmiş deilim ama bir an önce kavuşmak istiyorum bebişime herkes gibi bende onu kucağıma almak koklamak öpmek istiyorum allahım hepimize sabır versin ya yaşamayan bilemez bu duyguyu gerçekten bu çok zor bi durum
kolay gelsın cnım göruşuruz yınee....kızlar bende kaçtımm bizimkiler turkgayfesi istedi sonrada yemek yaparım öpüyorum hepiciğinizi akşam misafirde var zor girerimm
hoş geldın canım...slm kızlar ben geldimopuyorumnanaktan
Bende İŞe dÖnÜyom kızlar hadİ sonram gene uĞrarım byeee
hoş geldin cnmopuyorumnanaktan
hoşbulduk talım iyiyim sen nasılsın canım
hoşbulduk canım nasılsın?
bende yasin okuyacagim ve duayada katilmak istiyorum
kızlarr benım başım baya kötu kusura bakmayın bıraz dınlenmem lazım 1 saate kadar gelırım yıne ıyı bakın kendınızee döndügümde okutrumm yazdıklarınızı çok öptummmmmmmm....
kızlarr benım başım baya kötu kusura bakmayın bıraz dınlenmem lazım 1 saate kadar gelırım yıne ıyı bakın kendınızee döndügümde okutrumm yazdıklarınızı çok öptummmmmmmm....
iyiyim canımcımmmm hala adet olmadımmmm sabırsızlıkla bekliyorummm
inşallah olmassın canım bir hamişimiz daha olur biz de moral buluruz tatlım
Canim Nohutlu Pilav cekiyor ....ama cok uykum var, kim yapacak bana NohutLu Pilavimi...
iyi diyelim iyi olalım cnm ya :1hug:
valla hic hayir demem, resmen yemek yapmaya üseniyorum....ah ah NohutLu Pilav nikli arkadsin yaptigina bak simdi :)))) Canimi cektirdi ya, bebiste tadina bakmak istiyormus nuhutlu pilavin napcez gali bilmiom :)ben bi koşu geliyimde yapıyımmm olarmıı dur geliyorumm hatta beklee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?