Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

anilcim korkma bende 12+3 sanıyordum ultrasonda cumartesi 10+5 gözüktü geç döllenme olmuş olabılır dedı bu bir sorun degil dedi canım benim sen kafana takma bunu şimdi hamişliğinin tadını cıkar ayyyy cok sevindim ya

tebrik ederim canım allahım kucagına almayı nasip etsin dualarım seninle:Saruboceq:

tosticim ben cicege mesaj attım nasılsın diye iyiymiş alışmaya calışıyomuş bi müddet topige gelmiycekmiş kafasını toparlayana kadar canım

eet ya cok güzel haber aldık moral oluyo insana ama ben yine veremiycem adet olcam cünkü canım

canım ne zaman adet günün. canım benim bellimi olur nerden biliyorsun adet olacağını. ya olmazsan veeeeeee gelirse bebiş.bende adet olunca aşılamaya geçecez ya zaman hemen geçsin istiyorum yaaa. haftaya kısmetse başlıyoruz bakalım.

canım benim adetime 7 gün var belirtilerim başladı bile kesin yok bebiş bende bu ay doktora gitcem zaten bişey varmı yokmu diye ögrenirimde icim rahatlar belirsiz olunca daha zor oluyo...senin icinde hayırlısı olsun bitanem inşallah bidaki aya güzel haberi alırsın:ecrin_bebek:

GÜnaydın kızlar hayırlı cumalar asnıl canım Çok sevındım rabbım bebeĞını sıze baĞıŞlasın saĞlıkla ve uzun ÖmÜrlÜ olarak gelsın dÜnyaya....

canım daha belirtimi olur kız. hamilelik belirtisi olur 7 gün öncede adet olurmu. benim adetten 2 3 gün önce başlar. nasıl belirtiymiş o karnınmı ağrıyor anam üşütmüşündür.

allahımmm sen ne büyüksünnn...
asnilcim gözün aydın canımmmm..
çok sevindim yaaa..

canım daha belirtimi olur kız. hamilelik belirtisi olur 7 gün öncede adet olurmu. benim adetten 2 3 gün önce başlar. nasıl belirtiymiş o karnınmı ağrıyor anam üşütmüşündür.

ya canım benim adet günlerim belli olmuyo yukarıda cıkıyo 3 gün aşşada iniyo ama bu ay biliyorum icime doguyo hamile degilim... karnım agrıyo idrarım koyulaştı benim idrarım koyulaşınca adet oluyorum biliyorum ben kendimi napalım hayırlısı olsun canım:sinifsinif:

valla hiç ii diilim canım okadar ilaç aldım.
hala bu grip banamsın demio anam...
kafamı koydugum yere uyuyorum zaten baş ağrısından duramıorumki..
cok gecmiş olsun canım dikkat et kendine bu havalar hasta eder insanı...
sağol canım iyiyim bugün üçlü test sonucum çıkacak meraktayım biraz.

güzel cıkar canım allahımın izniyle inşallah:Saruboceq:

valla hiç ii diilim canım okadar ilaç aldım.
hala bu grip banamsın demio anam...
kafamı koydugum yere uyuyorum zaten baş ağrısından duramıorumki..

canım benim yaaa çok geçmiş olsun. grip çok kötü tek ilacıda dinlenmek. öbürleri bahane. doktorumda demişti çünkü. Allah iyilik versin canımmm

pelin idrar koyulaşması hamileliğede çıkar diyorlar hep. ne bilim canım. hayırlısı. benim adetim haftaya çarşamba cumada doktora gidecem iğnelere başlıyoruzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…