- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #28.361
canım benim yaaa çok geçmiş olsun. grip çok kötü tek ilacıda dinlenmek. öbürleri bahane. doktorumda demişti çünkü. Allah iyilik versin canım
ya canım benim adet günlerim belli olmuyo yukarıda cıkıyo 3 gün aşşada iniyo ama bu ay biliyorum icime doguyo hamile degilim... karnım agrıyo idrarım koyulaştı benim idrarım koyulaşınca adet oluyorum biliyorum ben kendimi napalım hayırlısı olsun canım:sinifsinif:
nası dinlenim canım yaaaaa..
taşınma işi ne zormuş beeee
evet sultancım hayırlısı olsun hepimiz icin canım
sağol canım iyiyim bugün üçlü test sonucum çıkacak meraktayım biraz.
nası dinlenim canım yaaaaa..
taşınma işi ne zormuş beeee
evet sultancım hayırlısı olsun hepimiz icin canım
hiç bellı olmaz canım..allah hayırlısıyla herkese bebiş versın...
isoldecım geçmıs olsun hayatım...c vıtamını al...meyve ye kuşum...
bende çok rahatsızım...
bendede baş agrısı var...
mıdemde halen kotu...
yumurtlamam basladuı...
bu ay başarırız umarım..ohaoldumsmile
pelın sultan nasılsınız gacılar...eyimisiniz..olumunekankayizsmile
iyiyim canım sen nasılsın ben adet zamanı yaklaşınca hep umutsuzluga kapılıyorum ama bu ay hamile degilim icime doguyo zaten doktora gitcem bi srun varmı yokmu ögrencem kafam rahatlar hic degilse..
slmm kızlarr hayırlı cumalarr herkeseee
canım benim düzelmedinmi daha sen. inşallah olur canım yaaa. inşallah bu ay hepimiz elimiz dolu çıkarız. tabi benim az kaldı ya o yüzden bu ay dedim
tamam gıt..iyi olur..kafan rahatlar...
emme adetıne kaç gun kaldı...
hoşgeldin canım nasılsınslmm kızlarr hayırlı cumalarr herkeseee
günaydın kızlar hayırlı cuumalarrrrr ayy asnilciğim çok sevindim cnm dualarımız seninleee dün sen yazmışınya sivilcem çıktı die ben kesinn hamiş bu kız demiştim içimden çünkü benimde iki tane kocaman sivilcem çıkmıştı normaldee asla siivlce çıkmaz bende biri anlımda biri çenemdeydııı bencede kalp atışlarını duyana kadr kimseye söleme ben de sölemediydimmm
selcan hayırlı cumalar canım..slmm kızlarr hayırlı cumalarr herkeseee
kuşum sen yumurtlama tarıhınde çalıs...dıger gunlerde 2 gunde bı yada 3 gunde bı çalıs bakam bii..ya kızlar ben yumurtlama dönemim ne zaman anlamıyorumki internetten hesap yapıyorum o günleride cogu kacırıyoruz
kuşum...sen soylemedın ama burda ıyı kotu tum duyguları paylasıyoruz...soylesende soylemesende allah anlımıza ne yazdıysa o oluyor kuşum...günaydın kızlar hayırlı cuumalarrrrr ayy asnilciğim çok sevindim cnm dualarımız seninleee dün sen yazmışınya sivilcem çıktı die ben kesinn hamiş bu kız demiştim içimden çünkü benimde iki tane kocaman sivilcem çıkmıştı normaldee asla siivlce çıkmaz bende biri anlımda biri çenemdeydııı bencede kalp atışlarını duyana kadr kimseye söleme ben de sölemediydimmm
cınsıyetın bellımı oldu cancan..hihoyyythoşgeldin canım. senin bebişin cinsiyeti ne
yok anam düzelmedım...
arada gecıyor arada gene kötü olayor...
yumurtlama başladı..netten hesabıma gore...mıdem bulanıyor emme çalısmalarada başladık..:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?