Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

hiç bellı olmaz canım..allah hayırlısıyla herkese bebiş versın...
isoldecım geçmıs olsun hayatım...c vıtamını al...meyve ye kuşum...
bende çok rahatsızım...
bendede baş agrısı var...
mıdemde halen kotu...
yumurtlamam basladuı...
bu ay başarırız umarım..ohaoldumsmile

nası dinlenim canım yaaaaa..
taşınma işi ne zormuş beeee

evet çok zor bende geçen yıl taşındım. kimse yoktuuu. tek başıma. allah yardımcın olsun canım yaaa.

evet sultancım hayırlısı olsun hepimiz icin canım

amin canım amin. inşallah hayırlısı olsun.

canım benim düzelmedinmi daha sen. inşallah olur canım yaaa. inşallah bu ay hepimiz elimiz dolu çıkarız. tabi benim az kaldı ya o yüzden bu ay dedim

iyiyim canım sen nasılsın ben adet zamanı yaklaşınca hep umutsuzluga kapılıyorum ama bu ay hamile degilim icime doguyo zaten doktora gitcem bi srun varmı yokmu ögrencem kafam rahatlar hic degilse..

tamam gıt..iyi olur..kafan rahatlar...
emme adetıne kaç gun kaldı...

günaydın kızlar hayırlı cuumalarrrrr ayy asnilciğim çok sevindim cnm dualarımız seninleee dün sen yazmışınya sivilcem çıktı die ben kesinn hamiş bu kız demiştim içimden çünkü benimde iki tane kocaman sivilcem çıkmıştı normaldee asla siivlce çıkmaz bende biri anlımda biri çenemdeydııı bencede kalp atışlarını duyana kadr kimseye söleme ben de sölemediydimmm

canım benim düzelmedinmi daha sen. inşallah olur canım yaaa. inşallah bu ay hepimiz elimiz dolu çıkarız. tabi benim az kaldı ya o yüzden bu ay dedim

yok anam düzelmedım...
arada gecıyor arada gene kötü olayor...
yumurtlama başladı..netten hesabıma gore...mıdem bulanıyor emme çalısmalarada başladık..:kedi:

slmm kızlarr hayırlı cumalarr herkeseee
hoşgeldin canım nasılsın

hoşgeldin canım nasılsın bende de sivilce cıktı ama adet zamanları cıkar bende o yüzden umudum yok:sinifsinif:

slmm kızlarr hayırlı cumalarr herkeseee
selcan hayırlı cumalar canım..

ya kızlar ben yumurtlama dönemim ne zaman anlamıyorumki internetten hesap yapıyorum o günleride cogu kacırıyoruz
kuşum sen yumurtlama tarıhınde çalıs...dıger gunlerde 2 gunde bı yada 3 gunde bı çalıs bakam bii..
çok yorucu bır calısma temposu emme...deger...
kuşum...sen soylemedın ama burda ıyı kotu tum duyguları paylasıyoruz...soylesende soylemesende allah anlımıza ne yazdıysa o oluyor kuşum...
ama soylemeyınce ınsanın kafası daha ferahmı oluyor acep bilmiyorumkismile

hoşgeldin canım. senin bebişin cinsiyeti ne
cınsıyetın bellımı oldu cancan..hihoyyyt

yok anam düzelmedım...
arada gecıyor arada gene kötü olayor...
yumurtlama başladı..netten hesabıma gore...mıdem bulanıyor emme çalısmalarada başladık..:kedi:

çalış canım çalışşşş. başka çare yok. keşke ısını ölçsen sende anlardın.. pelin sende ölçsen daha kolay anlardın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…