Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

çalış canım çalışşşş. başka çare yok. keşke ısını ölçsen sende anlardın.. pelin sende ölçsen daha kolay anlardın.

kuşum ben dereceyı unuturum.yaa..
keskem yapaydım...
ama unuturdum belkım...
bırdaha kı ay yapam barı bende

gunaydın kızlar hayırlı cumalar canlarım bu mübarak gunde allah hepınızın gonlune gore versın asnılcım hayırlısı olsun canım cook sevındım ıns merak etme sorunsuz bır hamılelık gecırırsın

kız döverim seni haaaa. :tomato: benim cinsiyetim erkek emmeee. bu duyguları yaşadığım için burda olmak istedim bende sizdenim kııııııııız. anam şaka bi yanada o günleri görecekmiyim acaba yaa. bak ağlayasım geldi. evde olsam ağlardım haaa. zati ağlak bi karı oluyorum adetim yaklaşınca hem ağlak hem sinirli

kız dilek kötü bişi olursaa dieee aileme dair kimseye sölemediydimmm keseyı görünce sadece kendi aileme ve eşimin ailesine söledikk dışarıdan kimseye sölemedikk kalp atışlarını duyduk ondan sona söledikkk kötü bişi olursa milllete açıklama yapmak zorr olurr bi arkdşımın başına gelmişti hemen sölemişler herkese sonra çocuk yaşamamışşş herkes tebrik için arıyomuşş duyanlarr tabi kötü olayı bilmıyolarr çok zor bi durum die sölemişti bana

gunaydın kızlar hayırlı cumalar canlarım bu mübarak gunde allah hepınızın gonlune gore versın asnılcım hayırlısı olsun canım cook sevındım ıns merak etme sorunsuz bır hamılelık gecırırsın

kuşum ben dereceyı unuturum.yaa..
keskem yapaydım...
ama unuturdum belkım...
bırdaha kı ay yapam barı bende

unutma yaz bi yere hergün. hade bakem

slm kızlaarr herkese hayırlı cumalarrr asnil ne yapmış ben gelemedim dün hiçç
hoşgeldin canımmm. asnil hamile 4+4

hoşbulduk sultişş teyzesiiii Şeniz bizz iyiyizzz çok şükürr sen nasılsın bakalımmmm
sağol cnaım çooook şükür . yemeye ara verirsem daha iyi olacak.

hosbulduk canımm oglusum olcakmısss S&U
Allah bağışlasın canım yaaa

asnıl adet olmus bu ay..2 gun çok az..
ama ustune gorme olabılır dıye suphelenıyor...

delüüüüü asnil geldi sabah 4+4 hamileymişşşşşşşş

dün pazara gittim kızlar hastane için çanta aldım kendime yavaş yavaş toparlarım içinii 7 aydan sona herşeye hazırlıklı olmamız lazım demi ama

yok kuşum..bencede sadece aileden annelere soylenır...ama başkalarına soylenmeyebılır..

ama netten soylenebılır...herkes herkesı yakından takıp edıyor...
bendede düşükte herkes paylasmıstı uzuntumu..saolsunlar yaraları bır nebze sarıyorlar...
allah oyle yazmıs benım bebişte oyle olmus...
ama bendede akrabalara soylememıstım...
ama netten soylemıstım...benım kastetıgım nettekı arkadaslara soylenebılırdi kuşum...
akrabalara soylenmesoı için 3 ay gecmesı daha dogru bencede..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…