Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

hoşgeldin canım nasılsın

hoşgeldin canım nasılsın bende de sivilce cıktı ama adet zamanları cıkar bende o yüzden umudum yok:sinifsinif:

pelinciğimm hoşbulduk cnmm senın devamlı çıkıyosa bişi diyemıycem ama benim çıkmaz sivilce sorunum yukk hamile kaldığım ay iki tane kocaman çıktıydı

gısss...bana dun ozelden atmıs mesaj...bende okudum cevap yazdım..ama bugun cevap yazmadı..bende daha gırmedı dıyordum...gırınce atar mesaj dıye beklıyordum...
erken geldı haberı...
allah asnılcıgımın kucagına saglıkla almayı nasıp etsın ınşallah..
çok sevındım...
herkese yavas yavas gelıyor bebiş gacılar...hihoyyyt

kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz asnillllllllllllll tebrük ederim kuşum benim herkesin tahmin ettiği çıktı ne kadaaaa güzel bi haber oldu

he nette bende sölediydim kuzum o zaman dilanın topikteydımya ben sabah akşamm burası hamiş kaldıktan çok sona geldimm

saolunnn kızlarrr kız beklıoduk ama oglann dedı drr..ben kayra ismini begenıorum cokk bakalım daha dusunuoruzz ama
sız buldunuzmu ısım

kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz asnillllllllllllll tebrük ederim kuşum benim herkesin tahmin ettiği çıktı ne kadaaaa güzel bi haber oldu

hoşgeldin kuzuuuuuuuu. kııız sana mesaj attıydım ben. okumadınmı.
ya ceylan nerde yaaa. çok merak ettim. görüşen varmı iyimi kızlar yaaa.
ayşegülde sanırım toparlanmak için gelmiyor onuda özledim yaa

seker sen nasılsın..hamişlik nasıl geçıyor bakam..

selam serapım..nassın bakam...çalısmalar devammı..akannehir
bende basladım çalısmalara akannehir

selam kuşum eyiceyim Şenizbende ümit yok ama çalışma var kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile zati şurada 10 gün kaldı kalmadı adet olarım vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…