- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #28.721
aminn patikcim ya onu hayal edemiyorum ben sanki korkarım gibime geliyo
ewe internet bağlatırım canım köydede net war da bilgisayar yok
kaynımın da görümcemin de kendi laptopları war
daha olmadı eski bilgisayarı köye götürürüm ewde bi tane war kullanılmıyo görümcemin eski bilgisayarı hattaa bide eski laptop war ona da bi bakarım hankisi hızlıysa onu alırım
ewet canım zaten ben istiyodum hamile kalırsam die bide sıkılmaya da başladımkesinleştirdiniz kapatmayı demek hadi hayırlısı olsunn
git valla yazlık iyi gelir yanlızlık çokk zoorrrhem kayınvalide güzel mamalar yapar sana
oh istediğin zaman anneciğinede gidersinn mutlu bi hamilelik seni bekliyo kuzumm
ayy o günleri de görelim inşallah yaa ne güseldir kimbilir bende korkucaamı sanmıyorumkorkmassınn cnmm o kadr güzel bi hisskiii yaşayınca anlıycaksınızz sizde artık sbaahlarıı o uyandırıyo benii geceleyın yan yatıncaaa yemek yiyipp bide tatlı yıyın arkasından ondan sonra değmeyinn paşanın keyfıne
yaa aslında ewe de ayrıca bağlatmaktansa diyorum acaba vodafonun kampanyasını mı denesekhe iyi o zaman ayarla bi şekildeeee
yaa aslında ewe de ayrıca bağlatmaktansa diyorum acaba vodafonun kampanyasını mı denesek
hani 2 sene o vınlardan kullanıcana söz werene 1000 Tl teknosa bilgisayar çeki weriolar ya
baktım aylık 60 ödüyosun internet için
böyle biz zaten 50 internete en az da 10-15 telefona ödüyoruz konuşmasakta
onu alsak maddii olarak karlı oluyoruz o parayı zaten hertürlü telekoma ödiicez bare laptopumuz olur
we interneti heryere taşıyabiliriz ama iyi çekermi ona emin olamıyorum kullanan bulsam da sorsam kampanya bitmeden
hadi yaa hangi markayı kullanıyosun canım?eliff ben kullanıyorum bebemmm aslaaa tavsiye etmiyorum 5 ay oldu alalı biz ankaradayken çok memnundum gayet iyi çekiyodu ama küçük yerlerde berbatt iskenderunda çekmiyo yanii zorlaa okadar yavaşki kaplumbağadan beter canım
5 GB yani dimi? ben telekomda sınırsız kullanıyorum 50 ödüyorum tabi + telefon faturası da oluyo mecburenhele kameradan annemlerle konuşmakta çok zorlanıyorumm evin belirli bölgelerinden ancak konuşabiliyorum oda zırt pırt kesiliyo bide telekom gibi değil ayda 45 ödüyoruz 5 mb onuda doldurdum zatii bakalım bu ay kaç gelecek
olabilir canım buralarda kullanan birilerini bulurum inşallah belki iyi çekiyodurevet canım 5 gb yanlış yazmışım kaydirigubbakcemile3
telekom çok daha hızlı bunlardan ama belki oralar güçlendirilmiştir buralar küçük o yüzden güçlendirmemişler vericileri
merhaba kızlar patıkım bısey yapıyomda senın yas kactı bı de hangı ayda hamıs kaldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?