Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

he iyi o zaman ayarla bi şekildeeee

ewet canım zaten ben istiyodum hamile kalırsam die bide sıkılmaya da başladım
hep dükkanda ne annemlere ne kaynanama gidemiyorum başka yere de çıkamıyorum bunalmıştım
burda zaten gezilcek biyer yok hele yazın tek başıma patlardım burda

ayy o günleri de görelim inşallah yaa ne güseldir kimbilir bende korkucaamı sanmıyorum
elim karnımda gezerim heralde hep kaydirigubbakcemile3

he iyi o zaman ayarla bi şekildeeee
yaa aslında ewe de ayrıca bağlatmaktansa diyorum acaba vodafonun kampanyasını mı denesek
hani 2 sene o vınlardan kullanıcana söz werene 1000 Tl teknosa bilgisayar çeki weriolar ya
baktım aylık 60 ödüyosun internet için
böyle biz zaten 50 internete en az da 10-15 telefona ödüyoruz konuşmasakta
onu alsak maddii olarak karlı oluyoruz o parayı zaten hertürlü telekoma ödiicez bare laptopumuz olur
we interneti heryere taşıyabiliriz ama iyi çekermi ona emin olamıyorum kullanan bulsam da sorsam kampanya bitmeden

valla cnm bende duydum o kampanyayı ama bi bilgim yok detaylı şekilde vınları kullanan çok var demekki memnunlarr araştır bırazcıkta ona göre alırsınız

eliff ben kullanıyorum bebemmm aslaaa tavsiye etmiyorum 5 ay oldu alalı biz ankaradayken çok memnundum gayet iyi çekiyodu ama küçük yerlerde berbatt iskenderunda çekmiyo yanii zorlaa okadar yavaşki kaplumbağadan beter canım

hele kameradan annemlerle konuşmakta çok zorlanıyorumm evin belirli bölgelerinden ancak konuşabiliyorum oda zırt pırt kesiliyo bide telekom gibi değil ayda 45 ödüyoruz 5 mb onuda doldurdum zatii bakalım bu ay kaç gelecek

hadi yaa hangi markayı kullanıyosun canım?
bu arada zaman bana da geçmiyo çok sıkılıyorum bazen sonra da diorum hep zaman geçmez deriz sonra arkaya bi bakarız geçmez dediimiz günler bitmiş gitmiş tadını çıkar diorum hayatında kaç kere hamile olucan öyle avutuyorum kendimi

5 GB yani dimi? ben telekomda sınırsız kullanıyorum 50 ödüyorum tabi + telefon faturası da oluyo mecburen
bu yaz geziceem için dert ediyorum sürekli ewde olsam telekomdan bi şikayetim yok yoksam bitek ben kullandıım için gayet hızlı

doğru diyosun canım
vodafone modemlerden benimki küçük siyah şimdi çeşitleri çıktı ozaman bi siyah bi beyaz vardı biz ilk çıktığında almıştık

evet canım 5 gb yanlış yazmışım kaydirigubbakcemile3
telekom çok daha hızlı bunlardan ama belki oralar güçlendirilmiştir buralar küçük o yüzden güçlendirmemişler vericileri

evet canım 5 gb yanlış yazmışım kaydirigubbakcemile3
telekom çok daha hızlı bunlardan ama belki oralar güçlendirilmiştir buralar küçük o yüzden güçlendirmemişler vericileri
olabilir canım buralarda kullanan birilerini bulurum inşallah belki iyi çekiyodur
ay bizim aramızda 6 gün war sadece yaa çok yakınız
ben netten hafta hafta gebeliği takip ediyorum sana da tawsiye ederim çok iyi geliyo
http://gebelik.org/dosyalar/haftalar/hafta7.html
bu senin haftan

evet canım bu siteyi bende takip ediyorumm merakım gidiyoo ben tekrar dr a gidene kadar bebişim 9 haftalık oluyo nerdeyse ya bu kadın beni niye kalp atışına çağırmadı anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…