- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #28.781
çok güzel bi duygu tabiki cnm yaknda yaşayıp göreceksin zaten canımcım..dr iki hafta sonra tekmelerle canını bıle yakabilir dedi:)) anam vursundaa canım yansın heçç problem değil yaa
kızlar ben çok duygusal oldum yaaa. hem çok sinirli hem çok duygusal. durduk yere ağlayasım geliyor. en küük bişeye sinirleniyorum. adetim yaklaştı o yüzden harhalde. 2 gün sonra adet olacam veeeeeee aşılama için işlemlere başlıycazzzzzzzzz
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok az kaldııı...ben senden daha heycanlıyım hee.herşeyçok güzel olucak cnm duygusal olman da normal bahar bunalımı içindyiz sanırım cnm bende de çok oluyo bu mevsımlerde....
ayyy canım yaaa çok az kalmış. kız vursun kıııız. sağlıklı olsunda. canım benim heyecanımı paylaşıyorsunuz sizi hep yanımda hissediyorum. kendimi daha hissediyorum.çok güzel bi duygu tabiki cnm yaknda yaşayıp göreceksin zaten canımcım..dr iki hafta sonra tekmelerle canını bıle yakabilir dedi:)) anam vursundaa canım yansın heçç problem değil yaa
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok az kaldııı...ben senden daha heycanlıyım hee.herşeyçok güzel olucak cnm duygusal olman da normal bahar bunalımı içindyiz sanırım cnm bende de çok oluyo bu mevsımlerde....
canımsın deminden beri sana msn yeri arıyorum değiştirmişler yaaa.ya kızlar benım msn indirmem lazm bilen yardımcı olsun nütfen yaaaafisfisfis bi kez indirmiştim şimdi beceremıyommmm
hepımız bu heyecanları bırlıkte yaşıyoruz bende bunu her zaman hissediyorum tatlımmm....ayyy canım yaaa çok az kalmış. kız vursun kıııız. sağlıklı olsunda. canım benim heyecanımı paylaşıyorsunuz sizi hep yanımda hissediyorum. kendimi daha hissediyorum.
canımsın deminden beri sana msn yeri arıyorum değiştirmişler yaaa.
ceylannnn sana bişey sormam lazım msn yi açarmısın çok acil
ayy dimi kııı ençokta ona seviniom finali kendi evimde yapcem..selam cnm..oooohh çok sevındım cnm bundan sonrası kolay inşllah zamanla iyice yerleşirsiniz merak etme çok sevındım senın adına tatlım iyi günlerde güle güle huzurlu bi şekılde oturun inşallah....neyse aşkı memnu final olmadan kendı evine taşındın keyifli seyirler bundan sonra cnm benım:))
canım yaaa Allah kolaylık versin taşınmak çok zor. nasılsın canım?
GÜnaydın kızÇelerİmmm
ayy dimi kııı ençokta ona seviniom finali kendi evimde yapcem..
yehhuuuuuuuuuu....
tam bi dizi manyagı olcam zaten...
o izleyemediğim günlere inat...
bu arada salı-çarşamba izin aldım kızlar..
çarşambada doomgünüm sizlerlen olmıcam...
tadini çıkarr canım yaaa.....
anammm dogun günün müüü allah evde de yanlızsınızzz...süper valla ne diyim:))
şimdiden iyiki dogdunn iyiki seni tanıdım hemşerimmmmmm.....gel bide öpem seniŞeniz
buda hediyen
kız yavaş üfle üstümüzü başımızı batırdın hep bide gülüyooo:mymeka:
canım neden böyle dedinki sankim içine bişey doğmuş ya sen dedin ya içim bi tuhaf oldu yaaa. ağlıycam nerdeysesultan yaaaa biş dicem..
inşallah tedaviye gerek kalmadan hamiş kalırsın..
ayy dimi kııı ençokta ona seviniom finali kendi evimde yapcem..
yehhuuuuuuuuuu....
tam bi dizi manyagı olcam zaten...
o izleyemediğim günlere inat...
canımmm zormuş gerçekten..
bi odayı tasışdık ama mahvolduk..
bida taşınma olayım olursa kesinlikle taşıma firmasıyla anlaşıcam..
şimdi tek oda biz yaparız dedik ama mahvetti bizi..
bu arada salı-çarşamba izin aldım kızlar..
çarşambada doomgünüm sizlerlen olmıcam...
GÜnaydın kızÇelerİmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?