Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

elifim bende vodafone vın kullanıyortum cnm..heryerde çekmıyo malesef..ama her yere taşıyabılmek çok güzel..bide şimdiki kapmpanyası çok iyi 1 milyarlık çek veriyo bizim aldıgımız zamanda yoktu malesef(

günaydın kızlar hayırlı bir hafta olur inş. bugün doktora gidicem 12 de
moralim 0 kızlar dün aldıgımız bir haber bizi yıktı
kınalı adada batan teknedi bir genç benim akrabamdı haberlerde izleyenler bilir ve hala bir haber yok
rabbim sabırlar versin ailesine herkes perişan halde bir umut bekliyorlar

doktordan güzel haberlerle gel inşallah canım. belkim bebişin cinsiyetinide azcık gösterir bence erkek olacak ama. kısmet tabiiii.
canım benim çok geçmiş olsun yaa. İnşallah sağ salim bulurlar akrabanı canım yaaa. ama canımsın sen kendini fazla üzme bebişe bişey olmasın Allah korusun

kızlar günaydın...
bendede bi taşınma telaşı varki sormayın..
tam anlamıyl ataşındık ama tam anlamıyla yerleşemedik..
çnk beyaz eşyalar için servis gelmesi gerekio..
bgnde dgr eleman izinli oldugu için evde kalamadım..
ama salı-çarşamba izin alcam..
du baklaım patron daha gelmedide...

günaydın kızlar nasılsınız bakalım bugünnn.
gunaydınn cnmmmm
ahh canımmm daha yenı setrettım bende haberlerde..rabbim sabır versın inşallah yaa ..bende izlerken çok kötü oldum...dr dan dönünce yaz bize cnm merak da bırakma....
günaydın ceylanımmm. nasılsın canım kızın nasılll? çalıştırmıyorsun değilmi yeğenimi
çooooookk iyiyiz ikimizde teyzesi dün dr teyzemız çok saglıklı bi bebek bu maşallah dedi..ve bizi çok mutlu etti...sen nasılsın cnmm

selam cnm..oooohh çok sevındım cnm bundan sonrası kolay inşllah zamanla iyice yerleşirsiniz merak etme çok sevındım senın adına tatlım iyi günlerde güle güle huzurlu bi şekılde oturun inşallah....neyse aşkı memnu final olmadan kendı evine taşındın keyifli seyirler bundan sonra cnm benım:))

canım yaaa Allah kolaylık versin taşınmak çok zor. nasılsın canım?

oyyy kurban olsun teyzesi onu verene. nasıl bi duygu ceylan onu görmek hissetmek. artık dönmesini falan hissediyorsundur. ne zaman tekmelemeye başlar acep. Allahım sana bağışlasın inşallah

kızlar ben çok duygusal oldum yaaa. hem çok sinirli hem çok duygusal. durduk yere ağlayasım geliyor. en küük bişeye sinirleniyorum. adetim yaklaştı o yüzden harhalde. 2 gün sonra adet olacam veeeeeee aşılama için işlemlere başlıycazzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…