Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

ben yatakta 4 dönüyorum patikcim her tarafa yatıyorum :))

elif ilk başta testler yaptı birsürü sorun yok gelecek ay gel bidaha dedi ne bilem başka birine mi gitsem yoksa allah emanet bebişimm

kız elif buhamile terlikleirnden alsakmıı acabaa baktınmı sen hiç shuma mı ne reklamı varya sitede
baktım canım bana şuan erken de sana lazım al bence bu yaz zor geçer yoksam
bende temmuz gibi alırım kısmetse
haftaya bende pazara çıkiim diyorum günlük dışarda giymeye rahat terlik sandalet fln aliim
köyde spor ayakkabıyla olmuyo pişiyorum bide sahile yürüyüşe fln gidiyoruz olmuyo terlik lasım

hamiş kadınlarrrr sol tarafınıza yatıyonuz demiii çoğunlukla o zaman bebişe çok kan gidiyomuşş dikkate alın

slm kızlar ya benim kafam cok karışık lütfen yardımcı olurmuusnuz bana .:. adetim bittikten 2 gün sonra doktora gittim klomene başlayalım dedi nisan 22,,26 kadar kullandım 5 gün klomeni sonra belki gebelik varsa cıkar diye mayıs 7 test yaptım negatih yarında edet günüm...ama bende bel agrısı hafif baş dönmesi ve aşırı akıntım var ...birde kasıklarıma cok kıramplar giriyor, sürekli yorgun hissediyorumm....sizce hamilemiiym

hoşgeldin canım saydıkların hamilelik belirtisi ben de yaşadım ama test yaptığın tarih erken,
olsa bile o kadar çabuk özellikle de idrar testinde çıkmaz
istersen yarın sabah ilk idrarınla tekrar dene warsa belki çıkar
klomen kullandığına göre polikistik over ya da yumurtlama tembelliğin fln mı war?

evt cnım pko var bende yumurtalarım catlamıyor..birde 7sinde test yaptıgımda kan testiydi ,,, cokk kafam karışık ya 1hafta önce ilişkiye girdigimde sperm hiç akmamıştı dışına ilk defa böle bişi oldu birde cok umutlandım bu ay

pko warsa biraz şans ve sabır gerekiyo canım bende pkoluyum tam tedaviye başlamak için adet olmayı beklerken bir de baktım hamileymişim
benim de yumurtam büyümüyor we çatlamıyordu doğal kürler fln yaptım burdan öğrendiklerimi
we hamile kaldım biras şans biraz da emek işi yani sanırım
sende kür fln yapmayı denedin mi?

sogan kürü ve incir kullanmaya başlıcaktımm..tedaviye başlayınca eşim cok kızdı kullanma dedi başlayamadımm

sogan kürü ve incir kullanmaya başlıcaktımm..tedaviye başlayınca eşim cok kızdı kullanma dedi başlayamadımm
soğan kürü çocuk istiyosan kullanma çünkü cidden çok etkiliymiş yeni oluşmaya başlayan bi bebek de warsa düşüğe sebep olabilir
ama incir kürünü we bal-tarçın-çörekotu kürünü tawsiye ederim.sonuçta tamamen doğal şeyler ve hiçbir zararları yok
denemeye değer we ben bunları yaptığım ay hamile kaldım

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
Elfella, cimbomlu, pelin67+, diillaayy+, pembe_patik+, .asi.
kıslar naapıyonuz aşaada hade yukarı hade yukarı kaydirigubbakcemile3
gitçem zaten birasdan

kız patık suu çin takvımı varya onun ıcın dedım sana herkese baktım tuttu bakalım senınkı tutucakmı dıye dedım bıde kendım ıcın ıstatıstık kuruyom aklımca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…