- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #28.741
oo baya geç wermiş aralık annelerinde kalp atışını 6.haftada bile duyan warhatta 9 haftam bitiyo 3 haziranda gelecek randevu
baktım canım bana şuan erken de sana lazım al bence bu yaz zor geçer yoksamkız elif buhamile terlikleirnden alsakmıı acabaa baktınmı sen hiç shuma mı ne reklamı varya sitede
hamiş kadınlarrrr sol tarafınıza yatıyonuz demiii çoğunlukla o zaman bebişe çok kan gidiyomuşş dikkate alın
bende sola uyumaya çalışıyorum bazen de sağa düz yada ters yatmam zaten normaldedehamiş kadınlarrrr sol tarafınıza yatıyonuz demiii çoğunlukla o zaman bebişe çok kan gidiyomuşş dikkate alın
hoşgeldin canım saydıkların hamilelik belirtisi ben de yaşadım ama test yaptığın tarih erken,slm kızlar ya benim kafam cok karışık lütfen yardımcı olurmuusnuz bana .:. adetim bittikten 2 gün sonra doktora gittim klomene başlayalım dedi nisan 22,,26 kadar kullandım 5 gün klomeni sonra belki gebelik varsa cıkar diye mayıs 7 test yaptım negatih yarında edet günüm...ama bende bel agrısı hafif baş dönmesi ve aşırı akıntım var ...birde kasıklarıma cok kıramplar giriyor, sürekli yorgun hissediyorumm....sizce hamilemiiym
hoşgeldin canım saydıkların hamilelik belirtisi ben de yaşadım ama test yaptığın tarih erken,
olsa bile o kadar çabuk özellikle de idrar testinde çıkmaz
istersen yarın sabah ilk idrarınla tekrar dene warsa belki çıkar
klomen kullandığına göre polikistik over ya da yumurtlama tembelliğin fln mı war?
pko warsa biraz şans ve sabır gerekiyo canım bende pkoluyum tam tedaviye başlamak için adet olmayı beklerken bir de baktım hamileymişimevt cnım pko var bende yumurtalarım catlamıyor..birde 7sinde test yaptıgımda kan testiydi ,,, cokk kafam karışık ya 1hafta önce ilişkiye girdigimde sperm hiç akmamıştı dışına ilk defa böle bişi oldu birde cok umutlandım bu ay
pko warsa biraz şans ve sabır gerekiyo canım bende pkoluyum tam tedaviye başlamak için adet olmayı beklerken bir de baktım hamileymişim
benim de yumurtam büyümüyor we çatlamıyordu doğal kürler fln yaptım burdan öğrendiklerimi
we hamile kaldım biras şans biraz da emek işi yani sanırım
sende kür fln yapmayı denedin mi?
soğan kürü çocuk istiyosan kullanma çünkü cidden çok etkiliymiş yeni oluşmaya başlayan bi bebek de warsa düşüğe sebep olabilirsogan kürü ve incir kullanmaya başlıcaktımm..tedaviye başlayınca eşim cok kızdı kullanma dedi başlayamadımm
hoşgeldin canıım iyim sen nassın bittimi işlerselam kızlar nasılsınız
hoşgeldin canıım iyim sen nassın bittimi işler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?