Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

ay onunn coverslerini yerim bennn kız çok güzel yaaaaaaaa sen örüytodun bi hırka o ne oldu benimde kayınvalidem çok ördü kendi annem yaşlı yapamıyoo ama o madden çok destekk ne alıyosam onun verdkleriyle alıyom köyde duruyoya sen hangini beğenirsen onu al dıyo bana

nohut ben ağız mendillerini kendim oyaladım cnm 8 tane tığla battım kayınvalidem bezini aldı kestik ya benim kart okuyucum arızalıı bende çekip koyardımm bizim eşyamız çok oldu 2 urç dolduu üstüne yığıyom artık

ben daha bitiremedim onu yaa bitirim eklıcem resmini güzel olursa:))

ayy kyamam yaa annen de o şekılde içini rahatlatıyodur cnm ne güzel...rabbim onlara saglık versin de bişey yapmasalarda olur valla

kız çocuklarına daha cicili bicili şeyler var cnmm ama erkeğede varr her renkk yeterki para olsunnn erkek için pembeli şortlu takım gördüm dün eşime diyom alırık bundan pembe pembe giysin :ecrin_bebek:

ben daha bitiremedim onu yaa bitirim eklıcem resmini güzel olursa:))

ayy kyamam yaa annen de o şekılde içini rahatlatıyodur cnm ne güzel...rabbim onlara saglık versin de bişey yapmasalarda olur valla

iyi bitirde koy bakalımmm hee kız anneciğimm benimmmm öle bitanem öle önmli olan sağ olmasıı başımda olsun başka bişi iistemıyomm

hay maşaşllah paşanın cicilerine
biz yavaş yavaş yapıyok işte cnm haftada bir şey alıyom:))
e kendın yaptıysan ne guzel cnm yaa ben kendımde yaparımbelkı bunlar az gelr çünkü...

hay maşaşllah paşanın cicilerine
biz yavaş yavaş yapıyok işte cnm haftada bir şey alıyom:))
e kendın yaptıysan ne guzel cnm yaa ben kendımde yaparımbelkı bunlar az gelr çünkü...

eee biz sizden büyüküzzz teyzesiii ondan biizmkiler çuk olsun sizinde zamanla çoğalcak bende ilk başta senın gibiydim tek tek alıyodum cinsiyetini öğrenene kadr bişi almadım zaten tek bi yeşil tulum almıştım sende yap cnmm çok güzel oluyolar kumaşçıdan metreyle alıyosun annen bilir adını bende sorarım kayınvalideye bi metreden 4 tane çıkıyo rengarenk kenarlarını battımm

ay bizde biz ctesi gecesii oyuncak aldıkkk bizimkine müzikli ışıklı bi kamyonn pilli çok şiirn bişii bide çıngırak aldım kipa da oyuncak mağazası varyaa ordaoyuncaklar indirime girmişşş ceylan çok güzel bebişlerde var

benim midem kötü patikcim konuşmuyorum ama zevkle takip ediyorum yazdıklarınızı ee tecrube edinelim bizde sizlerden dimi :):))2 hurc yapmışsın sende paşamıza maşallah
hele ceylanın converslere bayıldım yaa güzel günlerde giyerler bebişler inşallah aldıklarınızı

ay cnm allh yardımcın olsun vallaa ben hala çekıyom mide bulantısı kusmayııı çok zorr şimdide yanıyo midemmmm çatır çatırr evet kuşumm dinle sizede lazım olucakkk az bi zaman sonraa he yapıyozz iştee insan hep alsın istiooo kuzum yaa evet ceylanın conversleriniii hiç sormaa onun pamuk ayaklarınııı yıyesı gelir insanınn aminn cnmm cümlemizinki kucağında görmeyı nasip etsn rabbim aldıklarımızıda giydirmeyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…