- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #28.921
ay onunn coverslerini yerim bennn kız çok güzel yaaaaaaaa sen örüytodun bi hırka o ne oldu benimde kayınvalidem çok ördü kendi annem yaşlı yapamıyoo ama o madden çok destekk ne alıyosam onun verdkleriyle alıyom köyde duruyoya sen hangini beğenirsen onu al dıyo bana
pelinim belli olmaz benimde umudum yoktu geçen aydan ama bak midem başladı bile
hayırlısı olsun hakkında canım
ben daha bitiremedim onu yaa bitirim eklıcem resmini güzel olursa:))
ayy kyamam yaa annen de o şekılde içini rahatlatıyodur cnm ne güzel...rabbim onlara saglık versin de bişey yapmasalarda olur valla
nohut ben ağız mendillerini kendim oyaladım cnm 8 tane tığla battım kayınvalidem bezini aldı kestik ya benim kart okuyucum arızalıı bende çekip koyardımm bizim eşyamız çok oldu 2 urç dolduu üstüne yığıyom artık
hay maşaşllah paşanın cicilerine
biz yavaş yavaş yapıyok işte cnm haftada bir şey alıyom:))
e kendın yaptıysan ne guzel cnm yaa ben kendımde yaparımbelkı bunlar az gelr çünkü...
pelin gülde siz nasılsınız kuzularr ayy biz daldıkk eşya muhabbetine kusura bakmayınnn
evet canım bizi unuttunuz... iyiyim ama şimdi cıkıyorum carşıya incem gelince görüşürüz inşallah sen nasılsın ogluşun nasıl
iyiyizzz bizde cnmmm iiiyi bakalım gez bende gidicektim ama hava çok berbat bgnnn rüzgarlııı
benim midem kötü patikcim konuşmuyorum ama zevkle takip ediyorum yazdıklarınızı ee tecrube edinelim bizde sizlerden dimi :):))2 hurc yapmışsın sende paşamıza maşallah
hele ceylanın converslere bayıldım yaa güzel günlerde giyerler bebişler inşallah aldıklarınızı
evet canım burda da cok rüzgar var ama hava sıcak aslında bendemi gitmesem ya hic halim yok üşeniyorumsempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?