- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #28.901
ben 13 e aldım cnm..ama aldıgım yerdeki kadın bide çıtçıtlı zıbın hediye etti sagolsun....saol cnm benım....
şimdi akşamları hissediyorm genelde ama dün dr iki hafta sonra canını yakacak tekmeler atmaya başlar dedi..dün bebişim elini ok sıkmıştı dr dediki bol bol klasik müzik dinlet dedi bebek çok rahatlıyormş o zaman....dün çok gergin di annesinin kuzusu sanırım:))
patık bende dün kızıma bişiler aldım..ekledım ekım bebeklerının cicilerine ekledım baabılırsın cnm kızıma convers aldım:))
patik sen bebek odası yapıcan mı benım boş odam yok malesef ama yatak odam çok müsait geniş beşik oraya göre alıcaz artık..senın az kaldı sayılır almaya başlarsınız artık
gule gule kullan canım..:asigim:
ay ne güzelll güle güle giysin inşşş yaa bizde aldık eşimle dünn hem alıyom hemde dıyomki hayatım böle merakla alıyozz allahım yüzünü göstersin sağ salimde giydirmeyı nasip etsin die insanın içinde hep bi korku oluyo
baktın mı cnm...saol teyzesi..sorma patık yaa ben alıren eşimde hep tedirgin bakıyo ama engel olmakda istemiyo..bende çok büyük korkularla alıyorum ama naalım rabbim ne yazmışsa onu görecegiz nasipleri varsa aldıklarımızı giyecekler inşallah..herşeyin hayırlısı..benim psikolojim çok kötü olmuştu şimdi kndımi sürekli bu şekılde kandırıyorum...yiyecegi ekmek varsa rabbim ne yapar eder gönderir zaten...
hayırlısı olsun ınşallah cnm bende oturma odamı bozmak istemiyorum klabalık misafirde iyi oluyo çünkü...yok hayatımmm yaa benimde çocuk odam yokk yatak odası oturma odası misafir salonu bide mutfakk oturma odasını bozmak istemıyorumm daha küçük nasıl olsa hem evde sobalıyaa şimdilik bizde yatak odasına yaptıracaz eşimin marongoz arkdşı var ona yaptırmayı düşünüyoruz beşiği yanınada eşya koymaya küçük bi dolapp ama kısmet bakalım
nohut şu resimleri link atsana kız banaa ekim annelerini çokta üşengeç oldum haa
bende iyiyim canım aslında ben geliyorum ama sizi yaklayamıyorum bi türlü bende sizleri özledim benim güzel prenses yigenim nasıl bakalım:ecrin_bebek:iyiyiz pelinim sen nasılsın kuzuu ok nadir geliyosun atık özletme kendınıı
h.g pelinnn beim midem kötü sen nasılsın bebem var mı gelen gidenn
hayırlısı olsun ınşallah cnm bende oturma odamı bozmak istemiyorum klabalık misafirde iyi oluyo çünkü...
tmm dur klıyım bebem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?