Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

patik sen bebek odası yapıcan mı benım boş odam yok malesef ama yatak odam çok müsait geniş beşik oraya göre alıcaz artık..senın az kaldı sayılır almaya başlarsınız artık

oyy yerim o elleriii maşallaahh

patık bende dün kızıma bişiler aldım..ekledım ekım bebeklerının cicilerine ekledım baabılırsın cnm kızıma convers aldım:))

ay ne güzelll güle güle giysin inşşş yaa bizde aldık eşimle dünn hem alıyom hemde dıyomki hayatım böle merakla alıyozz allahım yüzünü göstersin sağ salimde giydirmeyı nasip etsin die insanın içinde hep bi korku oluyo

patik sen bebek odası yapıcan mı benım boş odam yok malesef ama yatak odam çok müsait geniş beşik oraya göre alıcaz artık..senın az kaldı sayılır almaya başlarsınız artık

yok hayatımmm yaa benimde çocuk odam yokk yatak odası oturma odası misafir salonu bide mutfakk oturma odasını bozmak istemıyorumm daha küçük nasıl olsa hem evde sobalıyaa şimdilik bizde yatak odasına yaptıracaz eşimin marongoz arkdşı var ona yaptırmayı düşünüyoruz beşiği yanınada eşya koymaya küçük bi dolapp ama kısmet bakalım

baktın mı cnm...saol teyzesi..sorma patık yaa ben alıren eşimde hep tedirgin bakıyo ama engel olmakda istemiyo..bende çok büyük korkularla alıyorum ama naalım rabbim ne yazmışsa onu görecegiz nasipleri varsa aldıklarımızı giyecekler inşallah..herşeyin hayırlısı..benim psikolojim çok kötü olmuştu şimdi kndımi sürekli bu şekılde kandırıyorum...yiyecegi ekmek varsa rabbim ne yapar eder gönderir zaten...

nohut bi yere patik resimleri eklemişler gebelik bölümünde anam bayılırsınn gördünmü onlarııı ay kızlar için süper şeyler varr sandelet bişiminde babet biçiminde yok yokk

bende öle diyorummm hep cnmm alllh büyükkk yüzümüzüüü güldürürü inşş

hayırlısı olsun ınşallah cnm bende oturma odamı bozmak istemiyorum klabalık misafirde iyi oluyo çünkü...
nohut şu resimleri link atsana kız banaa ekim annelerini çokta üşengeç oldum haa

tmm dur klıyım bebem

iyiyiz pelinim sen nasılsın kuzuu ok nadir geliyosun atık özletme kendınıı
bende iyiyim canım aslında ben geliyorum ama sizi yaklayamıyorum bi türlü bende sizleri özledim benim güzel prenses yigenim nasıl bakalım:ecrin_bebek:
h.g pelinnn beim midem kötü sen nasılsın bebem var mı gelen gidenn

iyiyim canım başladımı bulantılar olsun bebiş olsunda gecer nasılsa... bende gelen giden yok şu an ama bu ay hic umudum yok yine tatlımboshayallersmile

hayırlısı olsun ınşallah cnm bende oturma odamı bozmak istemiyorum klabalık misafirde iyi oluyo çünkü...

tmm dur klıyım bebem

sağol kuzumm evet oturma odaıs ii oluyo vallaa allh ömür verirse büyüyünce yapmayı düşünüyorum okul zamanına yaklaşıncaa bak kız ben bakındım bulamadımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…