Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

banada sultan hamiş gibi geliyooo:uhm:

iyiyim serabım..sen yogunsun sanırım

Patron buralarda gİrİp Çıkıyom kuŞumm

bence kesİn hamİŞ canımmmmmmm

valla banada ole gelıyo sankı hamıleymıs dultan gıbı ama unutlandırmak ıstemedıgım ıcın solemedım heccc

hee ii tamam hade bakalım

kızlaaaaaaar inşallah dediğiniz gibidir yaaa. bu arada ben çok duygusal bi karı oldum çıktım yaaa. yazdıklarınızı okuyunca gözlerim doluyor. ama yer müsait değil. yaaaa.
umutlandırsanızda umutlandırmasanızda kızlar yaaa. ben zaten umutlanıyorum. ama siz böyle yazınca çok mutlu oluyorum inanın. hatta o zaman gittiğimde doktor yumurtanda var dedi çalışın olur belki dedi.bende o kadar olması şimdimi dedim oda bana pozitif olacaksın asla olmayacak demeyeceksin dedi.olacak dediydi. kısmet ama yaaa. iyiki varsınızzzzzzz. olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
dilaaay ben sana en baştan oğlun olacak gibi dediydim yaaa. bence hala öylee. elifinde kızı

pelin adet öncesi belirtim olmadı canım aynı adet olacakmışım gibi hafif sancılarım olduu bide uykum çok geldi diğerleri hep adet belirtisi gibi sivilcelerim çıktı gögüslerim şişti hep adet olurdum ama bu sefer olmadım meğer bebiş varmışş çok benziyo belirtiler birbirine

patikim mide yanınca bebeğin saçı çıkıyo derler gerçi anneminde kızkardeşimde çok yanmıştı ama kardeşim kel doğduu 1 yaşına kadarda çok az saçı vardııkaydirigubbakcemile3
ya canım benim sadece bulanıyo kussam rahat edecem ama kusamıyorum yukarı geliyo terler döktürüyo bana ama geri gidiyoo

saç daha çıkmıyo bizimkindede ben sabah simit yedim mayalıyaa mideme o dokundu galibaaa saç çıkarkende çok zor oluyomuş ayy bulantıda zor kusmakta zoır cnmm kustuğun zaman kendine gelemıyon yorgun düşüyon çok inş kısa sürer seninkii

benimde ara ara sancı giriyo adet olcakmış gibi sivilcilererim cıktı cok iştahsızım hic bişey yiyesim yok benimde gögüslerim biraz şişti ama her adette şişer bende uykumu alamıyorum ama heveslenmek istemiyorum sonra hayal kırıklıgına ugruyorum canım.. sen ne zaman test yapmıştın...

pelinn kuşum dur boyatma bende röfle yaptıracaktım dedim adet olayımda öyle yaptırırım bebek varsa çok zararlıya o yüzden yaptırmadım adette olmadım doğumdan sonraya kaldı artık
olursan eğer adet bitiminde boyatırsın hemen

sultişşşşşşşşşşşşşşşşş beni kızdırmaaaaaaaaa umutttt etmekk başarmanın yarısıııı umudunu asla ytirmyceksinnnn rabbinee sığın

inş. patikcim ya acıkınca bulanıyo yiyorum yine bulanıyoo allah yardımcımız olsun

pelin adetim 1 gün geçti yaptım test hemen 2. ci çizgi çıktı ama silikti biraz sonra 2 gün sonra bidaha yaptım yine hemen çıktı oda silikti ertesi gün doktora gittim keseyi görmüştük tam 1 aylık dedi doktor
o yüzden silik çıksa bilem var demek yani hemen çıkması önemli

evet canım haklısın benimde şimdi aklıma geldi uyardıgın icin sagol bekliyim adetim bittikten sonra boyatırım tatlım

canım ya benim adetlerim belli olmuyoki iki üc gün aşşagı yada yukarı cıkabiliyo ö yüzden hemen yapmak istemiyorum negatif görmekten bıktım artık ama hayırlısı olsun napalım allahım ne zaman ol derse ozaman olcak inşallah

sultan canım inş. hamilesindiirr yaa ne kadar var adetine

canım benim inşallah yaaa.

ayyyyy canım inşallah hamilesindir canım yaaa. senin günün ne zaman canım. benim normalde sivilce çıkmaz ama 2 3 gündür yüzüm sivilce doldu. kaşınıyorda yaaa.

sultişşşşşşşşşşşşşşşşş beni kızdırmaaaaaaaaa umutttt etmekk başarmanın yarısıııı umudunu asla ytirmyceksinnnn rabbinee sığın

eveeeeeeeeeet. inşallah olacak canımmmm. umut edelim pozitif düşünelim. değilmi virsenimmmmm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…