- 19 Ekim 2007
- 4.312
- 16
- 683
- 46
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #29.041
KIZÇEMMM SAĞLIK OLSUN OLSADA OLDU OLMASADA OLDUU ARTIKIN BİDAHAKİ AY DAHA SIKI ÇALIŞIRIZ :)zemuszemus
bi taraftan makyaj yapiorum bi taraftan sizi okuyorum :)
BU TOPİC ÇOK BEREKETLİ CANIM ALLAHIN İZNİYLE HAMİŞ OLURSUN :)) TABİ BİKAÇTANE DEMİRBAŞ VAR EN BAŞTA BEN:lepi: SEN BİZE BAKMAolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
Çok gÜzel edamm ne gÜzel hemen hamİŞ kalabİlİyosun :)) ya İnŞ.saĞlıklı bİ hamİŞlİk olur canım
Canım sorun neymİŞ dÜŞÜŞÜnÜn burada arkadaŞlarımız var pıhtı sorunu olanlar var sende İnŞ.bİŞİ yoktur
canım ben şuan görev nedeniyle doğudayım o yüzden burda pek araştıramadım..
3. ayın içindeyken son hafta gelişimi durdu ve o haftanın bitiminde kalbi de durdu malesef ve sonra kürtaj olmak zorunda kaldım..ama tahlillerim yapıldı hiç bir sorunum yokkk..
ALLAHIM BİDAHA YAZMASIN CANIMMM :Saruboceq::Saruboceq:
ne kadan becerikli mikemmel bi kadınsın yaaa
slm kıslaarrr günaydınlarr herkesee edaamm aramıza hoşgeldinn,çok geçmiş olsunn..
günaydın kızlar benim kırmızılar geldi bügün malasef mafoldumben... Biliyodum gelceni ama yinede cok üzüldüm... Adetim bitince doktora gitcem inşallah...
KokoŞ hatun ne makyajı gıııııııııı sabah sabah
günaydın kızlar benim kırmızılar geldi bügün malasef mafoldumben... biliyodum gelceni ama yinede cok üzüldüm... adetim bitince doktora gitcem inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?