Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

BU TOPİC ÇOK BEREKETLİ CANIM ALLAHIN İZNİYLE HAMİŞ OLURSUN :)) TABİ BİKAÇTANE DEMİRBAŞ VAR EN BAŞTA BEN:lepi: SEN BİZE BAKMAolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

doktorumun dediğine göre allahın izniyle çok kolay hamile kalabilir mişim..
zaten düşüğümde tek denemede olmuştu, bakalım haziranda ki denemem de ne olacak hayırlısı :))

Canım sorun neymıŞ dÜŞÜŞÜnÜn burada arkadaŞlarımız var pıhtı sorunu olanlar var sende ınŞ.bıŞı yoktur

Canım sorun neymİŞ dÜŞÜŞÜnÜn burada arkadaŞlarımız var pıhtı sorunu olanlar var sende İnŞ.bİŞİ yoktur

canım ben şuan görev nedeniyle doğudayım o yüzden burda pek araştıramadım..
3. ayın içindeyken son hafta gelişimi durdu ve o haftanın bitiminde kalbi de durdu malesef ve sonra kürtaj olmak zorunda kaldım..ama tahlillerim yapıldı hiç bir sorunum yokkk..

ALLAHIM BİDAHA YAZMASIN CANIMMM :Saruboceq::Saruboceq:

günaydın kızlar benim kırmızılar geldi bügün malasef mafoldumben... biliyodum gelceni ama yinede cok üzüldüm... adetim bitince doktora gitcem inşallah...

günaydın kızlar benim kırmızılar geldi bügün malasef mafoldumben... Biliyodum gelceni ama yinede cok üzüldüm... Adetim bitince doktora gitcem inşallah...

delü kızan üzülme sen daha önce gitmişmiydin hormon testi falan yapılmışmıydı eğer yapılmadırysa 2.yada 3.günü gitt zati yapılmasa tedaviye başlamadan önce istiyolar gene daktırlarr

iyim serapımmm sen nasılsın bebem

pelin üzülme canımm serapa katılıyorum hormon testin yoksa adetinin 3. günü git ondan sonra takip eder zaten dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…