Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

bıse cıkmıo sonucta yaa bılmıorum ama benımkıde gıtmıstı ankaraya temıs dedıler sonuclarıı su sebepten bole olmus demedıler yanıı

merhaba kızlar..topikiniz hayırlı olsun..
ya dünden beri moralim bozuk.6 haftalık hamileyim. dün kahverengi lekelenmem oldu. çok korktum. hemen doktorumu aradım yatıp dinlenmemi söyledi.
10 gün sonra randevum var ozamana kadar beklicem bakalım. Rabbim hayırlısını verin, bize şifa versin.dua edin bize..
umarım kötü birşey değildir. birsürü konu okudum bunun hakkında. iyice kafam bulandı. sizlerde de hamileiğinde bunu yaşayan varmı?

slm kısslaarr günaydın herkesee

tosti canım çoookk geçmiş olsun allah tekrarını yaşatmasın biraz okudum geçmişi kürtaj olmamış ohh sen zarar görmedin enazından

selcan sen ne kadar zaman sonra tekrar hamıle kaldın kaç ay ara verdiniz

tostıcım..benım düşükte 10.haftada olduydu..
ama zatten gelıısımı 2 hafat oncesınde durmus..
tahlıle gondermıyorlar devlet hastanelerınde galıba..bılmıyorum..
ama doktorlardakı genel kanı saglıksız bebekler düşüyor..genetık bır rahatsızlık olmus olabılıyor o hamılelıkte..rahım atıyor...
ama bırdahakı hamılelıkte tekrar yasancak dıye bırsey yok ..bana doktorum oyle yazdı..yanı bı sıtenın doktoruna yazmıstık..
o cevaplamıstı sagolsun..
yaşayan bılır zor bıor durum..
ama allah ınşallah yenıden hamılelık yasatır..banada..herkesede...
bebişin saglıklısı olsun ınşallah..ben artık bpoyle dua edıyorum..saglıksızsa nasıp olmasın..saglıklıysa nasıp olsun ınşaşllah..

Yok kıız sultan İnŞ.olur ama adet olucam gİbİ

yk kııız belkimde olmazsın kuşum yaaa.

günaydın kızlar nasılsınız
hoşgeldün pelincim doktordan randevu aldınmı bugünmü yarınmı gideceksin canım

kızlarr günaydınnnnnn fatoşçuğum doğum günün kutlu olsunn şekerimmm serap sen çalişimisin kız bgn herkese tatil değilmi
günaydın birsenim hoşgeldinnnn. nasılsın canımm

slm kızlar

öncelikle tosticim çok geçmiş olsun

sizlere asnilden haber getirdim
şu anda iyi kızlar
dualarınızı esirgemeyin

bi süre giremicek ama hepinize çok slm ı var

papatya
bende aynı şeklide kahve rengi lekelerden yattım
tek çözümü dinlenmek ve hiç bişi yapmamak
progestan kullanmıştım canım

kırmızı kan olmadığı sürece hiç sorun değil
geçio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…