- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #2.981
ıyı AKŞAMLAR CANIM GÖRÜŞÜRÜZ YINEEE.....arkadaşlar hepinize iyi aksamlar muhabbet guzel ama benim eve gitmem gerek mesai bitti tanıştıgımıza memnun oldum allaha emanet...dualarınızı beklıyorumm
nohutcum dedıgın yerı nasıl bulcam nasıl satıyolar
allah nazarlardan korusun canım
Kızlar iyi akşamlar ben geldim... Nasılsınız?:teytey:
saol canımcım sonra bakarım sımdı muhabbetten kopomıycam vallaıyı akşamlar canım hoş geldın:lepi:
tamam bebemm çok da guzel modeller var dıkkatını çeker belkııısaol canımcım sonra bakarım sımdı muhabbetten kopomıycam valla
İyi sayılırım ama kafam karıştı benim ya.Pazartesi veya salı bende rahim filmi çektireceğim ama korkmaya başladım ya.Yapılan yorumları okudum o konuda ağrı acı oluyor yazmışlar o bölümle ilgili topikte ama ben bugün sorduğumda acı olacakmı diye hayır dedi ilaçlı rahim filmi çekilecek dedi 300 ytl bulur dedi ama anestesi ile ilgili bişey demedi sanırım normal olacak yardım edin banaaaaaaaaaaaaaaaaaa.............
hoş geldın şirinem nasılsınn ......
iyiyimm ceylanımmmm bu saat oldu gelen giden yokkk aman nazar değmesinn
Soracağım zaten canım ama çok iyi bir doktor ve sen sormadan açıklamasını yapıyor olsa söylerdi ama yinede soracağım.Ya birde özel olacak ama sormak istiyorum.Şubat ayında hamile olabilirim diye adet günüme 5 gün kala beraber olmadık eee birde hastalığımda 5 gün sürdü o nedenle benimki azmış durumda bu doktorumdan önceki doktor temiz olarak geleceksin içinde sperm filan olmayacak dedi hastalığın bittikten sonra ama bu doktor okonuda bişey demedi bende sormayı unuttum acaba korunarak birliktelik olsa sorun olurmu bilginiz varsa yazın?bilmiyorumkismile
canım bende sımdı tam onu sorucaktım aman nazar degmesın kusum valla
Soracağım zaten canım ama çok iyi bir doktor ve sen sormadan açıklamasını yapıyor olsa söylerdi ama yinede soracağım.Ya birde özel olacak ama sormak istiyorum.Şubat ayında hamile olabilirim diye adet günüme 5 gün kala beraber olmadık eee birde hastalığımda 5 gün sürdü o nedenle benimki azmış durumda bu doktorumdan önceki doktor temiz olarak geleceksin içinde sperm filan olmayacak dedi hastalığın bittikten sonra ama bu doktor okonuda bişey demedi bende sormayı unuttum acaba korunarak birliktelik olsa sorun olurmu bilginiz varsa yazın?bilmiyorumkismile
ben deldimmmmmmm
tamamm kuzuuu sen hamişsinnn bu saadden snra bekleme kuzuummmm ayyy yerımm ben senı yaaaa:lepi::lepi::lepi:iyiyimm ceylanımmmm bu saat oldu gelen giden yokkk aman nazar değmesinn
hoşgeldiiiiiiiiiiin bebeeeeeeeemopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?