Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

arkadaşlar hepinize iyi aksamlar muhabbet guzel ama benim eve gitmem gerek mesai bitti tanıştıgımıza memnun oldum allaha emanet...dualarınızı beklıyorumm
ıyı AKŞAMLAR CANIM GÖRÜŞÜRÜZ YINEEE.....
nohutcum dedıgın yerı nasıl bulcam nasıl satıyolar

tatlım ana sayfa ya gır asagılara dogru ınn orda örgü bölümü var raya bak ordan yapı satıyolaar canım...resımlerını koyuyolar kredı kartıyla falan satıyolar bebemmm:)

İyi sayılırım ama kafam karıştı benim ya.Pazartesi veya salı bende rahim filmi çektireceğim ama korkmaya başladım ya.Yapılan yorumları okudum o konuda ağrı acı oluyor yazmışlar o bölümle ilgili topikte ama ben bugün sorduğumda acı olacakmı diye hayır dedi ilaçlı rahim filmi çekilecek dedi 300 ytl bulur dedi ama anestesi ile ilgili bişey demedi sanırım normal olacak yardım edin banaaaaaaaaaaaaaaaaaa.............

saol canımcım sonra bakarım sımdı muhabbetten kopomıycam valla
tamam bebemm çok da guzel modeller var dıkkatını çeker belkııı

canım anestezı yapmalarını sen talep etsen olmaz mı yanı ne bılım...bizim serap (mirage) yaptırıcak ama anestezı olucak dıye bılıyorum....

Soracağım zaten canım ama çok iyi bir doktor ve sen sormadan açıklamasını yapıyor olsa söylerdi ama yinede soracağım.Ya birde özel olacak ama sormak istiyorum.Şubat ayında hamile olabilirim diye adet günüme 5 gün kala beraber olmadık eee birde hastalığımda 5 gün sürdü o nedenle benimki azmış durumda bu doktorumdan önceki doktor temiz olarak geleceksin içinde sperm filan olmayacak dedi hastalığın bittikten sonra ama bu doktor okonuda bişey demedi bende sormayı unuttum acaba korunarak birliktelik olsa sorun olurmu bilginiz varsa yazın?bilmiyorumkismile

bu konuda hiçbir bilgim yok canımcım yaa ama doktorunu bi arasan yada tekrar bi görünsen daha iyi olmazmı

valla nebılım canım bencede temız gıtmen en mantıklısı net sonuc alabılmek ıcın ne zman cektırcektın kı sen

iyiyimm ceylanımmmm bu saat oldu gelen giden yokkk aman nazar değmesinn
tamamm kuzuuu sen hamişsinnn bu saadden snra bekleme kuzuummmm ayyy yerımm ben senı yaaaa:lepi::lepi::lepi:

hiç i bilgim yok canım yaa bu konuda...oo senın kocen 10 gunde o hale geldıyse serapla benım kocee ıntarr etsın artıkkkkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…