Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

YOK KIZ Bİ ALIŞIYOLARKİ MAZALLAH YAAAAAAAAA ALLAH KORUSUN Bİ AY YAPMAYA GÖRÜN EYVAH EYVAH BİDE O AY TUTTURMAZSAN BİDAHAKİ AYI VARkaydirigubbakcemile

yok canım ya ben alıştırmıyım o zaman sonra ben de hal kalmıycak gün aşırı yapıyım tuttururum herhaldekaydirigubbakcemile3

aman tatlım atın ölümü arpadan olsun boşver sal gitsin çalışmıyon etmiyon kesin tutturursun

dogru diyon aslında canım tamam bu ay calışmalara hiz vereyim inşallah tuttururum ben yumurtlama dönemime baktım internette ayın 8 i cıktı dogrumiki ya bilmiyorumkismile

KIZ ABLAMIN YANINA GİDİCEM DEDİM CUMA GÜNÜNDEN 8 SENEDİR AYNI İŞYERİNDEYİM ALDIĞIN İZİNLERİ SAY DEDİ ANGUT BENİMDE AĞRIMA GİTTİ BENDE BAĞIRDIM kötükedihüso:mymeka:

bı tane açılsaydın azının ustune derdım ama sabı şu kredı borcu bıras azalsın sonra hep beraber gırışelımm:mymeka:

kızlar ben çıktım
iyi akşamlar,yarın görüşürüz

yrın görüşürüz canımmm hayırlı akşamlar ınşallah....:hulya:

pelin boşver sen onu durma canım bi dolu bi boş
ama şartlanma yaaa
ben öle yapcam 2 günde boş olabilir ama kocayı şartlama en azından emii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…