Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

amin cnm :lepi:

rabbimden huzur, hayırlı ve sağlıklı bebekler istiyorum :Saruboceq:

yasinde sayı varmı kaç tane okunacak

kız allah sana diyim kaydirigubbakcemile3
o karı nirden aklına geldiiii
evet kuşum giriş ve salon öle
mutfakla oturma odası birlikte ,bi tek orası kırmızı ve kahve
amma tüylere taşlara boncuklara bayılırım
boncuk gacı kaydirigubbakcemile3

ay kızlarr gene o muhabbete gelicem ama kusura kalmayın meltemciğimm kocanı göğüslerınden uzak tut şekerimm prolaktını yükseltiyomuş bebiş olmasınıda tabi

ne bilim kız beyazzz deyınce o karı aklıma gelıyoo çok kokoş bişiydiya o tüylüü süslüüü sosyetikimm benimm alkisalkisalkis

aa ben kaçırmışım gözden demekk....sosyetık bu hatun harbiden yaaakaydirigubbakcemile3
benım yatak odamda krem tonları cnm e çocuk odası olmayacagından oraya uydurucam artık ama toz pembe katam biaz araya diye düşünüyorum bakalım hayırlısı yaaa...
kremle beyazda güzel olur ...hayırlısı olsun paşa içinde inşallah

eşin ne iş yapıyo cnm

polis memuru canımmm...
hmm anladm cnm

ay kızlarr gene o muhabbete gelicem ama kusura kalmayın meltemciğimm kocanı göğüslerınden uzak tut şekerimm prolaktını yükseltiyomuş bebiş olmasınıda tabi

:kedi: gerçektenmi
ilk defa duydum tüh yaff :1ninca:

ocakta dr gitmiştim prolaktin yüksek çıktı yine her zamanki gibi
bana antidepresan yazacaktı kadın sempatiksalakcinni
beni o şekilde tedavi etmeye kalkıştı kocik müsade etmedi

nohutum bende yatak odam kremle kahve tonlarında onuda ısmarlama yaptırmıştık boydan boya dolapp bende ona uyduralım diyorumm sen sadece beşikmi alcnn

valla cnmm buna çok dikkat ett benide bi arkdşım uyarmıştı sağolsun onada doktoru sölemişş benim doktorumda sölemişti göğüs ucunla azcık oynasan prolaktın hormonun yükselirr diee sonra benim adama yasak getirdimmm

inşallah ceylanım ya cok aklıma takıyorum doktor ne diycek acaba diye bugunde başım cok agrıyo bi agrı kesici iciyim bari nasıl olsa bebiş yok canım

peki efenim birde bu yöntemi deneyelim kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…