- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #30.101
ayy maşallah prensesın baya büyükmüşşşopuyorumnanaktan...
inşallah rabbım çabalarınızı boşa çıkarmaz ve ıkıncı üçüncü meleginede kavşursun cnm tekrardan hoşgeldın aamıza..senı dua lıstesıne eklıyeyım cnm ama bana senin için etmemizi istedigin duanı yaz cnm olurmukaydirigubbakcemile5
çiçeğem benimm senin heryer bembeyaz demiii koltuklarr bile öle demiştinn hane yemekteyızde bi kadın çıkmıştı heryerti bembeyazdıı savoroski taşlarla süslemişti heryerii kızsenin evde ülemi yuksam temız gacı
meltemcim rabbim gönlüne göre versin en azında 1 tane cocugun var rabbim onu bagışlasın sana
kız allah sana diyim kaydirigubbakcemile3
o karı nirden aklına geldiiii
evet kuşum giriş ve salon öle
mutfakla oturma odası birlikte ,bi tek orası kırmızı ve kahve
amma tüylere taşlara boncuklara bayılırım
boncuk gacı kaydirigubbakcemile3
aa ben kaçırmışım gözden demekk....sosyetık bu hatun harbiden yaaakaydirigubbakcemile3kız sölemişti serapp burda ama sen görmemişsin demekk hatta bn dalga geçtim sosyetik gacı die evet bende oo buyuyen yatakları sordum 600 dediler banada o çocukta sade renk yaptırın demişş krem tonları bide beyaz önermişşş bilmimm bakalım nasıl seçicez
hmm anladm cnmeşin ne iş yapıyo cnm
polis memuru canımmm...
canım pazartesi günü gitcem inşallah cok merak ediyorum inşallah bişey yoktur sen nasılsın cicegim
hadi affettim niysee pazatesi gitcekmişin dr a..hayırlı haberlerle geliceksin inşallah cnm içini ferah tuttolumunekankayizsmilewayyyyy gacıya bakk demek solaryuma gidecekk hiç sölüyomuu bakkk....
canım benım... ben seni cevapsız bırakırmıyım valla görmedim tatlım yerim ben senide prensesimizide opuyorumnanaktan
maşallah yaa 9.5 yaşında da kızın varadım meltem
önümüzdeki ay 31'e girecem
ay kızlarr gene o muhabbete gelicem ama kusura kalmayın meltemciğimm kocanı göğüslerınden uzak tut şekerimm prolaktını yükseltiyomuş bebiş olmasınıda tabi
:kedi: gerçektenmi
ilk defa duydum tüh yaff :1ninca:
ocakta dr gitmiştim prolaktin yüksek çıktı yine her zamanki gibi
bana antidepresan yazacaktı kadın sempatiksalakcinni
beni o şekilde tedavi etmeye kalkıştı kocik müsade etmedi
aha birsen gene
memiş mehabbetine daldı
iyi dinle meltem
biirsen kuşum 2. uyku yatınca saçma sapan rüyalar görülüo
valla cnmm buna çok dikkat ett benide bi arkdşım uyarmıştı sağolsun onada doktoru sölemişş benim doktorumda sölemişti göğüs ucunla azcık oynasan prolaktın hormonun yükselirr diee sonra benim adama yasak getirdimmm
aha birsen gene
memiş mehabbetine daldı
iyi dinle meltem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?