- 8 Mayıs 2010
- 14.286
- 330
- 413
- 39
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #30.081
anladım canım sende topiğin gece bekçisi oldun ozman
haklısın valla canımmm :))
peloşşş hoşgeldünnn şekerimmm iyiyizz seni sormalı bakalım
wayyyyy gacıya bakk demek solaryuma gidecekk hiç sölüyomuu bakkk....evet serabın negatif çıkmışş nasip değilmişş solaryuma girecekti o bgn iiiyi oldu yaptığııı
eşin ne iş yapıyo cnmçiçekcim 2 gündür rahatsızdım gece yatamadım öyle bir bakındım neler yaptınız diye..
bir de benim eşimin görevinden dolayı sağolsun uyku düzenim yok(
küstüm ben sana az önce selam azdım dr gittinmi dedim cavap yazmadın:umursamaz:selam kızlar nasılsınız?
he bakıyozz hayatımm benimkinin marangoz arkdşı var çizmiş bişilerr ama yatak odasına yapılcakya benimm oda yapmıycamm bi gün eve gelicekk öle ayarlama yapılacakk kızlarr sizce ne renk alalım sade yaptırayım demiii ileri doğru genç odasıda olabilcekmişş admaın çizdiğii şifonyeri gardlobu falan var beşikte ileri doğru büyüyenlerden yapıcakmış hepsi 750 lira sadece malzeme parasıı alıcak arkdşı die
wayyyyy gacıya bakk demek solaryuma gidecekk hiç sölüyomuu bakkk....
eşin ne iş yapıyo cnm
küstüm ben sana az önce selam azdım dr gittinmi dedim cavap yazmadın:umursamaz:
aaa fiyat çok iyii ben geçen bi yatak baktım sadece onun fiyatı 600 tl di beeee....ben her zaman sade enkden tarafım..ben krem tonları düşünüyorum pembeylede kombını yapıcam ama pembeyı abartmadan...
canım pazartesi günü gitcem inşallah cok merak ediyorum inşallah bişey yoktur sen nasılsın cicegimpelin doktora gittin mi canım
wayyyyy gacıya bakk demek solaryuma gidecekk hiç sölüyomuu bakkk....
küstüm ben sana az önce selam azdım dr gittinmi dedim cavap yazmadın:umursamaz:
canım benım... ben seni cevapsız bırakırmıyım valla görmedim tatlım yerim ben senide prensesimizide opuyorumnanaktan
benim hayalimsde kızda olsa erkekte
hep bembeyaz istiorum
evdede beyaz ağırlıkta melek gibi oluruz diodum
divinity sen kaç yaşındasın
sora adın ne
sölemek istersen tabiki
ayy maşallah prensesın baya büyükmüşşşopuyorumnanaktan...teşekkür ederim cnm opuyorumnanaktan
bende prolaktin hormonu yüksek kendiliğimden hamile kalamıyorum
ilk bebek tedaviyle oldu klomen kullanmıştık
kızım şimdi 9,5 yaşında
2. bebek için 3 sene önce tedaviye başladık sonuç alamadık
geçen sene bıraktım tedaviyi ....kürleri falan denedim bu arada hiçbiri işe yaramadı
Allah nasip ederse ramazan bayramından sonra tekrar başlıycaz tedaviye
Allahıma sığınıyorum rabbimden tek dileğim hayırlı ve sağlıklı 2 evlat daha versin :Saruboceq:
3 çocuk hayalim varda :kedi:
offfff çiçekkkk şu msn hala poblemlıı yaaa sen nıye kendıne bu kadar yuklenıyosunn şu msn eklıyım senı bı güzel pataklıcammm:mymeka:anladım canım sende topiğin gece bekçisi oldun ozman
tosti yaaa ben dün kötüydüm
akşam başım nasıl ağrıodu anlatamam
normalde ağrı kesici bile içmezdim
3 tane içtim miii
ama sıkıntıdan oldu
kociş geldi yemeğini yedi
bende yatak odasına geçtim
kafa dinleyim diee
ama kendimi dinlemeye geçmişim
bi başladım ağlamaya adam susturana kadar yapmadığı kalmadı
şimdi gözlerim şiş
ama iyiyim
evet cnm bende beyazın asaletını sevıyorum...ayrıca siz yine melek gibi olucaksınız e geç biliyosunnnnŞenizbenim hayalimsde kızda olsa erkekte
hep bembeyaz istiorum
evdede beyaz ağırlıkta melek gibi oluruz diodum
pelin geçmiş olsn kuzu merak etmeeee bişi çıkmaz yaa çıksadaa en azından öğrenirsinn tedavıne başlarsın böle belirsizlik içinde beklemektense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?