Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

evet serabın negatif çıkmışş nasip değilmişş solaryuma girecekti o bgn iiiyi oldu yaptığııı
wayyyyy gacıya bakk demek solaryuma gidecekk hiç sölüyomuu bakkk....
çiçekcim 2 gündür rahatsızdım gece yatamadım öyle bir bakındım neler yaptınız diye..
bir de benim eşimin görevinden dolayı sağolsun uyku düzenim yok (
eşin ne iş yapıyo cnm
selam kızlar nasılsınız?
küstüm ben sana az önce selam azdım dr gittinmi dedim cavap yazmadın:umursamaz:

aaa fiyat çok iyii ben geçen bi yatak baktım sadece onun fiyatı 600 tl di beeee....ben her zaman sade enkden tarafım..ben krem tonları düşünüyorum pembeylede kombını yapıcam ama pembeyı abartmadan...

kız sölemişti serapp burda ama sen görmemişsin demekk hatta bn dalga geçtim sosyetik gacı die evet bende oo buyuyen yatakları sordum 600 dediler banada o çocukta sade renk yaptırın demişş krem tonları bide beyaz önermişşş bilmimm bakalım nasıl seçicez

pelin geçmiş olsn kuzu merak etmeeee bişi çıkmaz yaa çıksadaa en azından öğrenirsinn tedavıne başlarsın böle belirsizlik içinde beklemektense

pelin doktora gittin mi canım
canım pazartesi günü gitcem inşallah cok merak ediyorum inşallah bişey yoktur sen nasılsın cicegim

benim hayalimsde kızda olsa erkekte
hep bembeyaz istiorum
evdede beyaz ağırlıkta melek gibi oluruz diodum

çiçeğem benimm senin heryer bembeyaz demiii koltuklarr bile öle demiştinn hane yemekteyızde bi kadın çıkmıştı heryerti bembeyazdıı savoroski taşlarla süslemişti heryerii kızsenin evde ülemi yuksam temız gacı

çiçeğim daha iyiyim yalnız kaldıgımda musluklar acılıyor ama atlatıcam inş. haftaya dr gidim bakım ne diyecek toparlanmam lazım psikolojımı toplayıp iyi olmama lazım 2. bebek için ne yapayım çiçeğim özeline bişey yazcan bak

ayy maşallah prensesın baya büyükmüşşşopuyorumnanaktan...
inşallah rabbım çabalarınızı boşa çıkarmaz ve ıkıncı üçüncü meleginede kavşursun cnm tekrardan hoşgeldın aamıza..senı dua lıstesıne eklıyeyım cnm ama bana senin için etmemizi istedigin duanı yaz cnm olurmukaydirigubbakcemile5

offfff çiçekkkk şu msn hala poblemlıı yaaa sen nıye kendıne bu kadar yuklenıyosunn şu msn eklıyım senı bı güzel pataklıcammm:mymeka:
benim hayalimsde kızda olsa erkekte
hep bembeyaz istiorum
evdede beyaz ağırlıkta melek gibi oluruz diodum
evet cnm bende beyazın asaletını sevıyorum...ayrıca siz yine melek gibi olucaksınız e geç biliyosunnnnŞeniz

pelin geçmiş olsn kuzu merak etmeeee bişi çıkmaz yaa çıksadaa en azından öğrenirsinn tedavıne başlarsın böle belirsizlik içinde beklemektense

sagol canım.. evet bende bu belirsizlikten dolayı gidiyorum zaten akılıma cok takmaya başladım bu aralar cok duygusalım her şeye aglıyorum yaaa:sinifsinif:

ay bu sabah eşimi işe geçirdikten sonra yattım tekrarr kabus gördüm resmennn kanamam oluyoo lavaboya gidiyoz eşimlee pelte peltee dökülüyoo aşkım bebeğimiz düşüyoo tutt diyorum o parçaları alıyommm sonra öle kan aka aka telin başına gelıyom doktoru arıycakmışımm antre heryer kan oluyoo ay bi uyandımm direkk altıma bakıyomm ay zorr atttım üstümdenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…