- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #30.121
gebe kalmayı mı engelliyor ben bu konuyu pek anlamadım canımm ???
peki efenim birde bu yöntemi deneyelim kaydirigubbakcemile3
evet edacığımm önlüyomuşş bebişş yapmaya uğraşırken adamları uzak tutunnnnnnnnn vereliniortak
bilmiyordum valla öğrendiğim iyi oldu tşk ettim :))
allah hayra çevirsin cnm...bilmiyorumkismileay bu sabah eşimi işe geçirdikten sonra yattım tekrarr kabus gördüm resmennn kanamam oluyoo lavaboya gidiyoz eşimlee pelte peltee dökülüyoo aşkım bebeğimiz düşüyoo tutt diyorum o parçaları alıyommm sonra öle kan aka aka telin başına gelıyom doktoru arıycakmışımm antre heryer kan oluyoo ay bi uyandımm direkk altıma bakıyomm ay zorr atttım üstümdenn
hehe çok hızlı yazıyorum cnm tam basmıyo o nedenle problem bende yani klavyanın suçu yukkkkaydirigubbakcemile3nohut senin klavyede sorunmu var şekerimm bazı harflerin çıkmıyo
afiyet olsunn cnmmmkızlar koçiş çagırıyor kahvaltıya gelcem biryere gitmeyım çiçek özelime yaz bacım
biz peşembe geceleri bir tane okuyoruz cnm...ama sana kalmış ben vaktım olunca tebareke amme yı falan a okuyorum..tabi türkçeden arapça çok az biliyorum kekeleyerek okuyorumda...aklinialirimsmileamin cnm :lepi:
rabbimden huzur, hayırlı ve sağlıklı bebekler istiyorum :Saruboceq:
yasinde sayı varmı kaç tane okunacak
ay kızlarr gene o muhabbete gelicem ama kusura kalmayın meltemciğimm kocanı göğüslerınden uzak tut şekerimm prolaktını yükseltiyomuş bebiş olmasınıda tabi
kızz kocama bundan bahsettıgımden beri adam isyanlarda:roflol:
kızlar ben cıkıyorum sonra görüşürüz öptüm hepinizi
kesınlıkle katılıyorum yaaabilmiyorumkismilebiirsen kuşum 2. uyku yatınca saçma sapan rüyalar görülüo
aaa bizde hazır almadık yaptırdık benım gardolap ortadan yatak ıkıyo yerım beşik için çok uygun o nedenle beşik sadece alıcam cnm ama çekmeceli falan bakınıyom işte öle bakalım kafama göre bulamazsam çizdirip yaptırırım yınenohutum bende yatak odam kremle kahve tonlarında onuda ısmarlama yaptırmıştık boydan boya dolapp bende ona uyduralım diyorumm sen sadece beşikmi alcnn
iç cnm agrıyı alır...hayırlı sonuç olsun inşallahinşallah ceylanım ya cok aklıma takıyorum doktor ne diycek acaba diye bugunde başım cok agrıyo bi agrı kesici iciyim bari nasıl olsa bebiş yok canım
dimi ama:))hangi koca isyan etmez kii :))
görüşürüz cnm iyi bak kendıneeekızlar ben cıkıyorum sonra görüşürüz öptüm hepinizi
tmm cnm beklıyoruzzzyavru kuşlar bende duş aldım saçlarımı halledim net açık
yavru kuşlar bende duş aldım saçlarımı halledim net açık
zavallı herifim ne desem he diyor bunada he der herhal kaydirigubbakcemile3dene kuşum bişi kaybetmessinn adamcığın azcık kızar ama oda sabrediverrsnnn laelaelaelaelae
biz peşembe geceleri bir tane okuyoruz cnm...ama sana kalmış ben vaktım olunca tebareke amme yı falan a okuyorum..tabi türkçeden arapça çok az biliyorum kekeleyerek okuyorumda...aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?