Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

sultanım olur öle şeyler aradaaa üzülme sen bende iğneden çok korkarımm erkekler daha cesur bu konulardaaa sende alışrsın zamanlaaa

bende normaldede iğneden korkarım napim. alışmam lazım zaten. daha 5 tane var çünkü. bide ovitrel alacam oda göbekten herhalde çatlatma iğnesi. Allahım boş çıkarmasında olsun inşallah yaaa.

benim de akşama misafirim gelecek işten 7 de çıkıyorum. artık hazır takılacağım konya nın etliekmeği onunla da eşim uğraşacak zaten

kuruttum saçlarımı rapunzel gibiiyim ha kurut kutu bitmiooooo

sultiş kız sen nerden buluon msj ları öle yirim seni mersine gelseneeee
ağlaşırız beaaaaaaa

birsen benim kociş bişi demiio artıkım herşey serbst

nohut benim dilğimide düzelt cancanım bişiler yaz işte
öünümğzdeki hafta okuyabilcem inş

nan ne köpükmüş kızzz herkes fantaziyi soruuo

fatoş anacım küvetse bilemem ama jakuzi ise köpükten azıcık koy sora fantazi yapcanız die köpükte boğulursunuz diyim.jakuziyi çalıştırınca evi köpük basar vala kaydirigubbakcemile3

cakuzimiz yok bizim abiiiii
:çok üzgünüm:

heee seni bekliyorduk. sen denede güzel oluyorsa köpük kokusu falan bende alırım. ama benim bu evdeküvet yok öncekinde vardı. bi kerem doldurayım dedim oooo baktım dolmuyor vazgeçmiştim meğer tıpa su kaçırıyormuş. kaydirigubbakcemile3 ama köpük almadıydım. bende leğenlen denerim leğen büyük sığarım içine. nasıl ama.

valla canım bebek içinde olsa ben de çok korkuyorummm...kan aldırırken bile 50 tane dua okuyorum sakinleşmek içinn (
kan aldırırken değilde iğne vururken çok kötü oluyorum. iğnenin içindekini sıkarken sıkıyorum kendimi zor oluyor dha çok canım yanıyor bide. ama mecbur olsunda katlanıyorum hepsine. arkadaşım dün diyorki bak diyor senin çocuğun senin kıymetini bilmesin sorarım ona. senin kadar uğraşanı görmedim diyor. olsunda dedim napim

canım gelmişti daha önce içimden geldi gönderdim canım. yanında olduğumu hisset diye olumunekankayizsmile keşke mümkün olsa benim kocam sağolsun hiiiç sevmez gezmeyi. öyle evde. bazen çok sinir oluyorum yaaa. nasılsın bebem. baş ağrın geçtimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…