Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

vay vayyy evimin eksikleri hiç bitmiiiii
merhaba cnm naber
kızlar menüleri yazsanıza ne yapsakkkk bgnnn
ben kaynanamlardayım evde olsaydım taze fasülye yapardım
meltem ekledım senı cnm listeye bakabılısın ılk ayfadan..
edacım senıde ekleyecekmıydık yasın lıstesıne..eger eklememı ıstersen duanı yaz eklıyeyım cnm

teşekkürler cnm delikafadulden

bak bak baaaaaaaak bugün cumartesi kimse olmaz dedim ammaaaaa herkişler burdaaaa. birsenin rüyan hayra çıksın inşallah. ama kan rüyayı bozar derler. yani boş rüyaymış canım. ceylanım nasılsın canımmmm. kızın nasıl. ayşegül canım benim şimdi nasılsın? ağlama yaaa banada oluyor bazen öyle dururken ağlamaya başlıyorum eşim zor susturuyor. pelüüüün yarınmı gidiyon doktora kuşum. hadi bakalım ilk aydan hamile kal inşallah. serapım yok bugün yaaa. adet oldumu acep. meltem hoşgeldin canım. inşallah Rabbim boş çıkarmasın. eda merhaba nasılsın canım.

taze fasulye geçen yaptımm benim uyus kociş yemıyoo yaaa kendim yidimm sonrası çöpe gitti kıymalıydıdaa evet hade hanımlar başka kim ne yapıcakk markete gidicemm fikir olsun

meltem ekledım senı cnm listeye bakabılısın ılk ayfadan..
edacım senıde ekleyecekmıydık yasın lıstesıne..eger eklememı ıstersen duanı yaz eklıyeyım cnm

evet canım eklersen sevinirimm...
sağlıklı bir şekilde hamile kalmak istiyorum ve mutluluğum hiç bozulmasın istiyorum :))

vay vayyy evimin eksikleri hiç bitmiiiii
evın ihtiyacı hıçç bitermi bacım yaaa
kızlar menüleri yazsanıza ne yapsakkkk bgnnn
offf bende hiç düşünmedim eşim rejimde makarna pılav ve kılo yapıcı şeyler yasak ..seçim yapmak daha zor yaa
zavallı herifim ne desem he diyor bunada he der herhal kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3
tmm cnm okurum inşallah 6 dakikamı alır biraz hızlı okurumda sengözlerimebaksanab

maşallah cnm ne guzel yaa

aaaaa canım hoşgeldin aramıza..
valla napımii olmaya çalışıorum bitanem sen nasılsınn

hoşbuldum cnm
Allah iyilikler versin opuyorumnanaktan çok şükür bende iyiyim
bu ara biraz depresif takıldım bunalıma girdim prolaktin tavan yaptı adet olamadım bu ay :bbo:
oft'den bu topiği buldum hemen daldım hoşuma gitti muhabbet :lepi:

sultanımm hoşgeldin kuzummm serapın negatıf çıkmışş testi evet cnm bzidede kan ruyayı bozar derler ama benii baya bi bozdu valla etkilendim çukkk alllh yazmamış olsn sen naslsın bakalımmm

slmmm canımmm..
iyiyimmm sen nasılsın bugün bakalımmm :))

aaaaa canım hoşgeldin aramıza..
valla napımii olmaya çalışıorum bitanem sen nasılsınn

fatmaaaaaaaaa kııız aldınmı köpüğü. nasıl güzelmiii sengözlerimebaksanab yerimseniben aklinialirimsmile banyo dedim canım başka değil. güzel oluyormu merak ettimde

sultanımm hoşgeldin kuzummm serapın negatıf çıkmışş testi evet cnm bzidede kan ruyayı bozar derler ama benii baya bi bozdu valla etkilendim çukkk alllh yazmamış olsn sen naslsın bakalımmm

canım geçenlerde ceylanda görüyordu öyle kafaya taktın sıkıntı yaptın herhalde canım. bişey olmaz allahın izniyle sen içini ferah tut. serapa üzüldüm yaaa. ben bişeyler olur bu ay diye bekliyordum. doktora gitsin hemende tedaviye başlasın yaaa.

slmmm canımmm..
iyiyimmm sen nasılsın bugün bakalımmm :))

sağol canım benim iyiyim çok şükür. akşam eşimnen tartıştık accık. ya iğneyi ben vuramadım o vuracak. refleks işte elim direk gidiyor sinirlendi falan. neyse sonunda vurdu acıma vururken ama sonra yandı biraz. bide yeri acıdı accık. bana diyorki sen bu çocuğu istemiyorsun. bi iğneyi bile vurduramıyorsun. bana kolunu ver deseler veririm. açmış göbeğini getir getir istediğin yere kat iğneyi hiiiç umrudma olmaz falan dedi zoruma gitti. haklı ama ne bilim korkuyorum işte

ah çok i yapmışsın canımmm...

hoşbulduk canımmm :))
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
fatmaaaaaaaaa kııız aldınmı köpüğü. nasıl güzelmiii sengözlerimebaksanab yerimseniben aklinialirimsmile banyo dedim canım başka değil. güzel oluyormu merak ettimde
len ne guduruk karılarsınız..
varya açılmayı bekliomuşsunuz vallaaa.....
kızımmm sizde yapın..
hoş ben daha yapamadım..
bulamadım köpüğü...

ben bugün etli biber dolması yaptım canımmm :))

cokacimcoookcokacimcoook

valla canım bebek içinde olsa ben de çok korkuyorummm...kan aldırırken bile 50 tane dua okuyorum sakinleşmek içinn (

buyur beklerimm canımmm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…