- 29 Ekim 2008
- 13.077
- 5.614
- 448
- 46
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #30.141
merhaba cnm nabervay vayyy evimin eksikleri hiç bitmiiiii
ben kaynanamlardayım evde olsaydım taze fasülye yapardımkızlar menüleri yazsanıza ne yapsakkkk bgnnn
meltem ekledım senı cnm listeye bakabılısın ılk ayfadan..
edacım senıde ekleyecekmıydık yasın lıstesıne..eger eklememı ıstersen duanı yaz eklıyeyım cnm
kızlar menüleri yazsanıza ne yapsakkkk bgnnn
merhaba cnm naber
meltem ekledım senı cnm listeye bakabılısın ılk ayfadan..
edacım senıde ekleyecekmıydık yasın lıstesıne..eger eklememı ıstersen duanı yaz eklıyeyım cnm
evın ihtiyacı hıçç bitermi bacım yaaavay vayyy evimin eksikleri hiç bitmiiiii
offf bende hiç düşünmedim eşim rejimde makarna pılav ve kılo yapıcı şeyler yasak ..seçim yapmak daha zor yaakızlar menüleri yazsanıza ne yapsakkkk bgnnn
zavallı herifim ne desem he diyor bunada he der herhal kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
tmm cnm okurum inşallah 6 dakikamı alır biraz hızlı okurumda sengözlerimebaksanab
aaaaa canım hoşgeldin aramıza..
valla napımii olmaya çalışıorum bitanem sen nasılsınn
edammm sende hoşgeldin canımm
bak bak baaaaaaaak bugün cumartesi kimse olmaz dedim ammaaaaa herkişler burdaaaa. birsenin rüyan hayra çıksın inşallah. ama kan rüyayı bozar derler. yani boş rüyaymış canım. ceylanım nasılsın canımmmm. kızın nasıl. ayşegül canım benim şimdi nasılsın? ağlama yaaa banada oluyor bazen öyle dururken ağlamaya başlıyorum eşim zor susturuyor. pelüüüün yarınmı gidiyon doktora kuşum. hadi bakalım ilk aydan hamile kal inşallah. serapım yok bugün yaaa. adet oldumu acep. meltem hoşgeldin canım. inşallah Rabbim boş çıkarmasın. eda merhaba nasılsın canım.
aaaaa canım hoşgeldin aramıza..
valla napımii olmaya çalışıorum bitanem sen nasılsınn
efet ayde söleyin bakem bende sizden kopya çekem
sultanımm hoşgeldin kuzummm serapın negatıf çıkmışş testievet cnm bzidede kan ruyayı bozar derler ama benii baya bi bozdu valla etkilendim çukkk alllh yazmamış olsn sen naslsın bakalımmm
slmmm canımmm..
iyiyimmm sen nasılsın bugün bakalımmm :))
ah çok i yapmışsın canımmm...hoşbuldum cnm
Allah iyilikler versin opuyorumnanaktan çok şükür bende iyiyim
bu ara biraz depresif takıldım bunalıma girdim prolaktin tavan yaptı adet olamadım bu ay :bbo:
oft'den bu topiği buldum hemen daldım hoşuma gitti muhabbet :lepi:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanhoşbulduk canımmm :))
len ne guduruk karılarsınız..fatmaaaaaaaaa kııız aldınmı köpüğü. nasıl güzelmiii sengözlerimebaksanab yerimseniben aklinialirimsmile banyo dedim canım başka değil. güzel oluyormu merak ettimde
ben bugün etli biber dolması yaptım canımmm :))
canım geçenlerde ceylanda görüyordu öyle kafaya taktın sıkıntı yaptın herhalde canım. bişey olmaz allahın izniyle sen içini ferah tut. serapa üzüldüm yaaa. ben bişeyler olur bu ay diye bekliyordum. doktora gitsin hemende tedaviye başlasın yaaa.
sağol canım benim iyiyim çok şükür. akşam eşimnen tartıştık accık. ya iğneyi ben vuramadım o vuracak. refleks işte elim direk gidiyor sinirlendi falan. neyse sonunda vurdu acıma vururken ama sonra yandı biraz. bide yeri acıdı accık. bana diyorki sen bu çocuğu istemiyorsun. bi iğneyi bile vurduramıyorsun. bana kolunu ver deseler veririm. açmış göbeğini getir getir istediğin yere kat iğneyi hiiiç umrudma olmaz falan dedi zoruma gitti. haklı ama ne bilim korkuyorum işte
ah çok i yapmışsın canımmm...
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
len ne guduruk karılarsınız..
varya açılmayı bekliomuşsunuz vallaaa.....
kızımmm sizde yapın..
hoş ben daha yapamadım..
bulamadım köpüğü...
cokacimcoookcokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?