Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

valla ben hemşireye diyorum iğneyi görürsem tutamazsınız beni :))
iğneyi göstermeden dua ede ede anlamamaya çalışıyorum ama nerdeeeeeeeeeee :))
evet canım inş en kısa zaman da hayırlısıyla alırsın bebişini kucagınaa..

canım ben kan aldırmaktan korkmuyorum dedim ya iğneden hani o sıvı akıtor ya o beni gıcık edioyr niye bilmiyorum. hep antibiyotik vurdurdum ya çocukluktan beri onun sonuçları işte. bide o zamanlar bu kaynatılan iğnelerden vardı. ondan beri hep korkarım. sağol canım benim inşallah duan kabul olur canım yaaa. inşallah boşa çıkmasın. sayfamızda hamile olmayan bebişlerini sağlıkla kucağına almayan kimse kalmasın kalmasın yaaa. sağlıklı hayırlı bebişlerimiz olsun inşallah. şey yaaa benimki ikiz olsa olurmu. malum yaş 31 oluyor ancak.

patik kız benimkiylede ayrı duramıos kiii gitmiom o yüzden
evlendiğimden beri ilk defa hamişken gittim
hep kocişle gidip kalırız

sultiş geçti başımın ağrısı kız vala ağlamak rahatlatıo insanı baş ağrımıda aldı iyi oldu

valla canım benim iğneyi görmem yetiyor :))
bebeklikten beri iğne vuruldugumdan fobi kaldı ben de aynı durumdayız yanii...
inşşşşşşşşşş canımmm...
allah gönlüne göre versin canım inş ikiz olur dilediğin gibi :))
benim eşimde çok ikiz istiyor eşimin sülalesinin yarısı ikiz ama ben istemiyorum allah korusun...

kızlar bu kadar kalabalıkken tekrar soruyorum kızımın isminin yanına su ekledık nasıl fikrinizi söleyın...ikrasu yani..
patıkım begenmış
isoldemın tarzı degilmiş (kız senın tarzın ne bakemmm:))

amanda amann kocişinden ayrıda kalamazmışşşşş ne kadan mikemmel aşkkkk öleee

misafir de gelmiooooo oleeeeeeeeeey
duşumu da aldım vurup kafayı yatsam mı yoksam kendimi dışarlara atsam kuaföre falan mı gidem napim ben şimdi
uyum da geldi çok uyuzum yaaa

çiçek aglayınca insanın başıın agrısı geçemı bee
ben aglayınca kafamı kırasım gelıyo agrıdan gözleimi bile açamıyom aglama korkuyom o nedenle:))

benim bildigim ikra bi sure ismi arapça kökenli değil mi...
bence çok güzelll.. ayrıca su ismine bir hayranlığım var :))
birleşince çok güzel olmuşşş...

dün benimde öle deli gibi ağrıodu
dertten sıkıntıdanmış demek
hıçkıra hıçkıra muslukları açtım
rahatladım geçti vala

bilmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…