- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #30.181
yok kız birsen dün hep ağladım akşam
sultiş leğene mi gircen
nan ne diiiim :roflol:
heee seni bekliyorduk. sen denede güzel oluyorsa köpük kokusu falan bende alırım. ama benim bu evdeküvet yok öncekinde vardı. bi kerem doldurayım dedim oooo baktım dolmuyor vazgeçmiştim meğer tıpa su kaçırıyormuş. kaydirigubbakcemile3 ama köpük almadıydım. bende leğenlen denerim leğen büyük sığarım içine. nasıl ama.
kan aldırırken değilde iğne vururken çok kötü oluyorum. iğnenin içindekini sıkarken sıkıyorum kendimi zor oluyor dha çok canım yanıyor bide. ama mecbur olsunda katlanıyorum hepsine. arkadaşım dün diyorki bak diyor senin çocuğun senin kıymetini bilmesin sorarım ona. senin kadar uğraşanı görmedim diyor. olsunda dedim napim
valla ben hemşireye diyorum iğneyi görürsem tutamazsınız beni :))
iğneyi göstermeden dua ede ede anlamamaya çalışıyorum ama nerdeeeeeeeeeee :))
evet canım inş en kısa zaman da hayırlısıyla alırsın bebişini kucagınaa..
canım ben kan aldırmaktan korkmuyorum dedim ya iğneden hani o sıvı akıtor ya o beni gıcık edioyr niye bilmiyorum. hep antibiyotik vurdurdum ya çocukluktan beri onun sonuçları işte. bide o zamanlar bu kaynatılan iğnelerden vardı. ondan beri hep korkarım. sağol canım benim inşallah duan kabul olur canım yaaa. inşallah boşa çıkmasın. sayfamızda hamile olmayan bebişlerini sağlıkla kucağına almayan kimse kalmasın kalmasın yaaa. sağlıklı hayırlı bebişlerimiz olsun inşallah. şey yaaa benimki ikiz olsa olurmu. malum yaş 31 oluyor ancak.
kız patık bı halt etmıyomm pc çok ısınmış kapandı kendılıgınden bu ara çok sık hata verıyo zaten bozulmaz inşallah....
patik kız benimkiylede ayrı duramıos kiii gitmiom o yüzden
evlendiğimden beri ilk defa hamişken gittim
hep kocişle gidip kalırız
sultiş geçti başımın ağrısı kız vala ağlamak rahatlatıo insanı baş ağrımıda aldı iyi oldu
amanda amann kocişinden ayrıda kalamazmışşşşş ne kadan mikemmel aşkkkk öleee
kızlar bu kadar kalabalıkken tekrar soruyorum kızımın isminin yanına su ekledık nasıl fikrinizi söleyın...ikrasu yani..
patıkım begenmış
isoldemın tarzı degilmiş (kız senın tarzın ne bakemmm:))
misafir de gelmiooooo oleeeeeeeeeey
duşumu da aldım vurup kafayı yatsam mı yoksam kendimi dışarlara atsam kuaföre falan mı gidem napim ben şimdi
uyum da geldi çok uyuzum yaaa
benim bildigim ikra bi sure ismi arapça kökenli değil mi...
bence çok güzelll.. ayrıca su ismine bir hayranlığım var :))
birleşince çok güzel olmuşşş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?