Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

uğursuzlukmudur bilmem canım ama sen gördükçe yıpranıcaksan elden çıkar ver birilerine bence canımm

canım dılayda haklı...ama içinden nasıl gelıyorsa oyle ya..
dılay senın lekeler gıttımı..nasılsın sımcık..
ben bır bakayım dedım dı..emır hazırlandı..parka gıtcez...benı kapıda beklıyor...yıne gelcem kuzular..hihoyyyt

dileeeeeeeeeeek hoşgeldin canımmmm. düzelemedin canım yaaa. doktora gitmedinmi. geçmiş olsun cnaım yaaa. emirde bişey yok değilmi

canım onda bısey yok...bende her ne varsa..mıdem kotu..karnım agrıyor..
parazıt şüphesı oldu şimcik bak...aklıma dusştü..adet olarsam eger..doktora gıtcem bunun ıçın..parazıtım mı var acep..yasakkelime

nohut senle de ascık gÖrÜŞÜm de gİdecem kuŞum senİ beklİom geÇmİŞİmİ okuon

dİek hoŞgeldİn canım geÇmİŞ ossun

canım benim bende bebişim bu ay olacak dedim aldım şu ay olacak dedim aldım. sonra olmadıkça birilerine verdim. şimdi evde hiiiç bişey bırakmadım. olursa alırım. alamasamsa olsunda kendi bluzuma sararım. yeterki olsun

bende aynı sen gibiyim bacım..
geçmişte yazdım okuduysan eger...

kuşum..
okumadım...ben kaçtım..hayırlısı ısoldem ınşallah hamılesındır...halay teperiz burda..emır sokak kapısını açtı..gıdıyor..ben yetişeyım ona..bybybybybby...mucucukkk...kafamçokkarıştı

sanki yaşananlar için suçlu bişiler arıyorum
birilerine versem daha iyi olur gibi
sizler böle şeylerin uğursuzluk getirdiğini duydunuz mu

fatoşum kız sende çok duygusalsın

sanki yaşananlar için suçlu bişiler arıyorum
birilerine versem daha iyi olur gibi
sizler böle şeylerin uğursuzluk getirdiğini duydunuz mu

fatoşum kız sende çok duygusalsın

insan bu tarz durumlarda hep yapıo bunu..
rabbim herkese uzun ömürler nasip etsin..
kendimden bi örnek vericem.
babamı kaybettiğimde doktoru suçlamıştım....
onlar ihmal ettiler babamı...dedim..
çok isyan ettim çoooookk..
rabbim affetsin inşallah..
evet insan böle büyük yıkımlar yaşadıgı zaman birilerini bundan sorumlu tutmak istio..
halbuki bilemio rabbimin bize yazıklarını yaşadıgını...

iyiyim canım yarın doktora gitçez bakalım neyim varrr kızçem topacınıda görmüşsün çok sevindim canım

iyiyim canım yarın doktora gitçez bakalım neyim varrr kızçem topacınıda görmüşsün çok sevindim canım

gördümm yaa allahıma şükürler olsun bebeğim nasıl haraketli daha şimdiden kzum benimm oo yaa llahım saglıklı sıhatlı nasip etsin kucağıma almayı allahım sanada isteyen bütün arkadaşlarımada nasip etsin

benım bir iki parça bişeyım vardı çöpe attık bebegım öldü ölmüş bebege nıyetlenıp yaptıgım seylerı başka bir masumun giymesini istemedim attı eşim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…